03 Kasım 2010, Çarşamba 08:12:56

NATO'YA AİT İHA DÜŞTÜ

Afganistan'ın güneyinde 2 NATO askerinin öldüğü, Nangarhar vilayetinde de NATO'ya ait insansız bir uçağın düştüğü bildirildi.
NATO'dan dün akşam yapılan açıklamada, 2 NATO askerinin ülkenin güneyinde düzenlenen bir bombalı saldırı sonucu hayatını kaybettiği belirtildi, ancak ölen askerlerin milliyeti ve bombalı saldırının ayrıntıları hakkında bilgi verilmedi.

Kandahar vilayet sözcüsü Zelmay Eyyubi de dün akşam saatlerinde NATO askerlerini hedef alan bir intihar saldırısının düzenlendiğini söyledi. Eyyubi, motosikletli bir kişi tarafından düzenlenen intihar saldırısında sivillerin öldüğünü belirtti. Ancak bu saldırının, NATO açıklamasında söz edilen saldırıyla bağlantılı olup olmadığı konusunda henüz bir açıklamada bulunulmadı.

NATO'dan bugün yapılan başka bir açıklamada da Afganistan'ın Nangarhar vilayetine bağlı Behsud ilçesinde NATO'ya ait bir insansız uçağın düştüğü bildirildi. İnsansız uçakta silah bulunmadığı belirtilen açıklamada, uçağın düşman ateşi sonucu düştüğünün sanılmadığı kaydedildi.
NATO'YA AİT İHA DÜŞTÜ

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000