17 Temmuz 2012, Salı 15:24:14

MY CARGO İPEK YOLUNA KANAT ÇIRPIYOR...

Yavuz Çizmeci tarafından kurulan ve Boeing 747–400 gibi geniş gövdeli uçaklarla dünya çapında faaliyet gösteren myCARGO, Çinli HNA’ya bağlı Yangtze River ve Hong Kong Express Kargo ile operasyonel işbirliğini başlattı...
  • büyüme var gelişme var diyosunuz,ortaklık büyüdü diyosunuz,ciro arttı ve artacak diyosunuz fakat bunlara tezat olarak çalışanlara maaş yatmıyor,sahip çıkılmıyor,işten çıkartılıyor.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!!!
  • Genel Müdür, my KARGO / ACT ipek yoluna kanat çırparken mi düştü?
  • AHLDEKI 747 BU HABERLE İLGİSİ VARMI ?
  • A 300 600 leri geri vermis my cargo , sanirim kiralari pahali diye . Ekiplerde yeni alinmisdi . Ne olacak bu ekiplere . Ucuslar ne olacak .
  • sadece birşey ögrenmek istiyoruz yavuz bey kol kırılı yen içerde kalır derler.dertlerimizin bini bin para.acaba bizim sıkıntılarımızı görüyormusunuz,hiç içinizden halimize üzüldügünüz oldumu.yazık !!!! böyle bir yerde düştügümüz duruma bakın..malzeme yok,gençleri havacılıktan soguttuk memleketlerine geri dönüyorlar,inüversiteye hazırlanacaklar,hangarın önü mezarlıga döndü 3 tane kesilmeyi bekleyen uçak var,insanlar mutsuz umutsuz,allahaşkına bizleri adamyerine koyup bişey söyleyin aldıgınız ahların haddi hesabı yok.milletin dogalgazı elt.suyu kesilirken kredi kartlarına icra gelirken nasıl mutlu mesut yaşayabiliyorsunuz.sadece size sizin gördügünüz ve görmezden geldiginiz personelin durumunu aktarıyoruz..nasıl bir iştir ki her birimden yüzde 10 küçülecegiz dendi canı yanan sadece bakım oldu,hala da çıkışlar bakımdan,,alt katlar çok mu rahat ne..duy sesimizi lütfen
  • milletin maaşları ödenmezken kapıya 2. 747-400 geldi, öncelikle hayırlı olsun fakat kimsede dayanma gücü kalmadı. hala insanların yüzüne bakıp nasıl yalan söylenebiliyor anlamış değilim.
  • zaten ortaklar..

 

myCARGO, dünyanın lojistik üssü Hong Kong’da Çin’in en büyük holdinglerinden HNA’ya bağlı Yangtze River ve Hong Kong Express Kargo ile operasyonel bir işbirliği başlattı.  myCARGO kurucusu ve CEO’su Yavuz Çizmeci, bu üçlü yeni oluşumun Avrupa, Amerika ve Afrika operasyonlarını bizzat yürütmenin yanı sıra filo planlama, pazarlama ve maliyet kontrolü sürecinden de sorumlu olacak.

Konuya ilişkin açıklama yapan Yavuz Çizmeci, “Çin ile Türkiye arasında Havada İpek Yolu kurma projemiz vardı. Dünya hava kargo hareketinin en yoğun olduğu Hong Kong hava limanını merkez alan bu işbirliğiyle bunun somut adımını atmış olduk. Şu anda filomuzda 34 uçak bulunuyor. Üç yıl içinde filomuzu 40 uçağa çıkararak 1 milyar doların üzerinde ciro ile Hong Kong Borsası’na açılmayı hedefliyoruz. Bu işbirliğiyle birlikte kıtalar arası operasyonlarda şirketlerin kaynaklarını optimum şekilde kullanmayı ve maliyeti azaltarak karlılığı artırmayı amaçlıyoruz. 34 milyar dolarlık sermayesiyle Çin’in en büyük holdinglerinden biri olan HNA ile daha önce myCARGO ve bölgenin en büyük uçak bakım ve onarım merkezi myTECHNIC’te ortaklık kurmuştuk. Bunu daha da ileriye taşıyarak kargoda da güçlerimizi birleştirdik. Bu işbirliğinin Türkiye’nin lojistik üs olma sürecinde çok büyük katkısı olacak, iki ülke arasındaki ticaret hacmine ivme kazandıracak. Artık Türk işadamlarımız Çin’e ihracatta hızlı ve güvenli bir limana kavuştu” dedi.

Dünya hava kargo taşımacılığının merkezi olarak bilinen Hong Kong’u devreye sokan bu işbirliği, Türkiye ve Çin arasında kargo seferlerini de sıklaştıracak. Çizmeci, İlk aşamada Çin, Türkiye ve Hong Kong operasyonları ile başlayan güç birliğinin faaliyet alanını Avrupa, Afrika ve Amerika’ya genişleteceğini belirtti.

MY CARGO İPEK YOLUNA KANAT ÇIRPIYOR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

sessizlik ~ 12 yıl önce
büyüme var gelişme var diyosunuz,ortaklık büyüdü diyosunuz,ciro arttı ve artacak diyosunuz fakat bunlara tezat olarak çalışanlara maaş yatmıyor,sahip çıkılmıyor,işten çıkartılıyor.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kanat çırparken.... ~ 12 yıl önce
Genel Müdür, my KARGO / ACT ipek yoluna kanat çırparken mi düştü?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
747 AHLDE ~ 12 yıl önce
AHLDEKI 747 BU HABERLE İLGİSİ VARMI ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbuslar geri verildi ~ 12 yıl önce
A 300 600 leri geri vermis my cargo , sanirim kiralari pahali diye . Ekiplerde yeni alinmisdi . Ne olacak bu ekiplere . Ucuslar ne olacak .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dediğin gibi değil. ~ 12 yıl önce
sadece birşey ögrenmek istiyoruz yavuz bey kol kırılı yen içerde kalır derler.dertlerimizin bini bin para.acaba bizim sıkıntılarımızı görüyormusunuz,hiç içinizden halimize üzüldügünüz oldumu.yazık !!!! böyle bir yerde düştügümüz duruma bakın..malzeme yok,gençleri havacılıktan soguttuk memleketlerine geri dönüyorlar,inüversiteye hazırlanacaklar,hangarın önü mezarlıga döndü 3 tane kesilmeyi bekleyen uçak var,insanlar mutsuz umutsuz,allahaşkına bizleri adamyerine koyup bişey söyleyin aldıgınız ahların haddi hesabı yok.milletin dogalgazı elt.suyu kesilirken kredi kartlarına icra gelirken nasıl mutlu mesut yaşayabiliyorsunuz.sadece size sizin gördügünüz ve görmezden geldiginiz personelin durumunu aktarıyoruz..nasıl bir iştir ki her birimden yüzde 10 küçülecegiz dendi canı yanan sadece bakım oldu,hala da çıkışlar bakımdan,,alt katlar çok mu rahat ne..duy sesimizi lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ismi lazım değil ~ 12 yıl önce
milletin maaşları ödenmezken kapıya 2. 747-400 geldi, öncelikle hayırlı olsun fakat kimsede dayanma gücü kalmadı. hala insanların yüzüne bakıp nasıl yalan söylenebiliyor anlamış değilim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 12 yıl önce
zaten ortaklar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000