10 Haziran 2011, Cuma 08:34:47

MURAT ERSOY O'NU DESTEKLİYOR

Voyage Oteller Zinciri'nin sahibi, ETS Tur ve Atlas Jet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, AK Parti milletvekili adayı Hazim Sesli'ye destek vermek için Uşak'a geldi...
  • Esnaflığa yakışmamış. Ya ticaret yapmalı, ya siyaset. Siyasetle gelen siyasetle gider. Kartvizinde yazan o kadar ünvan varken, bu destek şık olmamış. Siz artık, Alman Liseli Murat değil, TÖSHİD Başkanı, Yönetim Kurulları Başkanı, .... sınız. İki düşünüp bir yapmalısınız.
  • Sayın Murat Ersoy'u şahsen tanıyorum ve çalışkanlığını çok takdir ediyorum. Ancak iyi bir işadamı politize olmamalı. Hükümet baskı kursa bile rengini asla belli etmemeli. Kapalı kapılar ardında yandaşlarıyla konuşsa bile dışarıda belli etmemeli. Biz zaten kendisinin politik ve dini eğilimini biliyoruz ve herkezin kendi düşüncesi ve inancıdır ama başkalarını ilgilendirmez. Bence yanlış bir beyanat olmuş ve amatörlüğüne gelmiş diye düşünüyorum. PVT
  • sonunda renk verdiler mecburen emir büyük yerden gelince
  • isadamlarin her vatandas gibi siyasi partiler konusunda dusunceleri olabilir.ancak bunu basinda ilan etmeleri ne kendilerine nede sirketlerinin menfatinedir.yarin baska bir siyasi parti iktidara geldiginde ne yapacak?
  • Başbakan İnan Kıraç konuştu diye küplere bindi, hadi şimdi de konuşsa ya, "bedelini öder" dese ya... Diğer taraftan desteklediği şahıs çok çalışkan iyi biri olabilir ama partisi için aynısını diyemeyeceğim.
  • atlas jete binişim gerçekti bugünden itibaren hayal oldu
 Banaz'da düzenlenen basın toplantısına katılan Ersoy, Uşak'ın şahlanması için Sesli'nin Ankara'ya gitmesi lazım. " dedi. 
 
Banaz Genç İşadamları Derneği'nin organize ettiği sabah kahvaltısına katlan Voyage Oteller Zinciri Sahibi, ETS Tur ve Atlas Jet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, Banazlı İşadamı Ahmet Demir ve AK Parti milletvekili adayı Hazim Sesli ve Uşaklı işadamları ile basın toplantısı düzenledi. 
 
Toplantıda konuşan Demir Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Demir, işadamı olarak dişten ve tırnaktan artırılan paraları yatırım olarak Banaz'a getirdiklerini söyledi. Demir, "20 yıl içinde yapılacak yatırımları 20 yıl bekleyecek halimiz yok. Burası bir zamanlar Lidyalıların yaşadığı ve paranın icat edildiği yerde tatil yapmak ister misiniz diye soracağız. İnsanları buraya davet ediyoruz. Karun'un yaşadığı yer burası demez mi? Hangi yüz ile bu insanları davet edeceğiz. Ankara'da hazineden pay isterken 73. olan Uşak'ın en tepelerde yer alması için bana destek verin. ' dedi. Banazlı uyanık. Gelin bu sefer tüccar gibi davranalım oyumuzu satalım. 20 yıllık elde edilecekleri 2 yılda getireceğini ifade eden Sesli var. Hazim Bey herhangi bir vadini yerine getirmez ise gelin bizim yakamıza yapışın. Hazim Sesli'nin bir çok kimliği var. Bunlardan biri de işadamı kimliği. Sizlerin beklenti ve isteklerini Ankara'ya taşıyabilecek bir insan. Bizleri geçen yıldan itibaren Uşak'a yatırım için davet etti. Sosyal ilişkileri mevcut. Uşak'ı Ankara'da en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. " dedi. 
 
SESLİ: BANAZ ÇOK AVANTAJLI
 
AK Parti Uşak milletvekili adayı Hazim Sesli de Banaz'ın çok avantajlı bir ilçe olduğunu ifade etti. Sesli, "55 gündür bizler konuşuyoruz. Banaz'ın çok güçlü ve avantajlı yönleri var. Ama Banaz bunu bunca yıldır hayata geçirememiş. Sıcak suyu Allah Banaz'a vermiş. Hamamboğazı yeşillik ve Termal iç içe. Murat Ersoy ile uzun süredir arkadaşız. Geçen hafta 7 Yıldızlı bir otel açtı. Murat Ersoy'u Uşak'a getirdik. Uşak'ta ilk havacılık faaliyetinin başladığı fahri Uşaklı beratı var. Banaz'da projelerle yatıp kalkıyoruz. 12 Haziran'dan sonra Uşak eski Uşak olmayacak. Ege bölgesinden İzmir'den sonra Ege Bölgesinde cazibe merkezi olacak. " diye konuştu. 
 
UŞAK'IN FAHRİ HEMŞEHRİSİ 
 
Voyage Oteller Zinciri Sahibi, ETS Tur ve Atlas Jet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy da 2007'de Uşak Belediyesi'nden hemşehrilik beratı aldığını ifade ederek şöyle konuştu: 
 
"Ben de sizlerin hemşehrisi olmaya hak kazandım. Uşak'ı tanımaya başlamıştık. 2006 yıllarında Uşak'ı teşvikler ayakta tutuyordu. Bir şeye bağımlı olmak kadar zor bir şey yok. Bu Seçimler Uşak için olmadık bir fırsattır. 35 İzmir 35 projenin bizimle ilgisi ne diyeceksiniz. Ege Bölgesi, Cumhuriyet tarihinde olmadığı kadar şanslıdır. Şu anda hükümetin en büyük icraatçı bakanı Binali Yıldırm İzmir adayı. Turizm Bakanı İzmir adayı. İzmir İstanbul ve anayolu ile otoban ağları ile bağlanacak. Körfez geçişi ihale aşamasına geldi. 11 milyar liralık yatırım. Otoyola yapılan yatırımın ekonomiye dönüşü 8 kattır. İzmir öyle bir şehir planlamasına alındı ki İzmir İstanbul, Ankara ile Anadolu İzmir'e bağlanacak. Ankara İzmir Konya İzmir Aliağa İzmir hızlı tren yapılıyor. İzmir Ege limanı Anadoluya demiryolu ile bağlanıyor. Üçüncü ulaşım modu kargo taşımacılığı dünyanın 10. büyük Avrupa'nın 2. Türkiye'nin en büyük kargo limanı temeli atıldı. 3 yıl içinde açılışı yapılacak. 4. yatırım. İzmir Adnan Menderes Hava Limanı yetersiz kalacak ve ikinci hava limanı inşaatına başlanıyor. Havacılığın ekonomiye dönüşü 20 kattır. Karayolu demiryolu, denizyolu ve havayolu İzmir'de birleşecek. Bunun Uşak ile ilgili bağlantısı var. Otoyol Uşak'tan geçme ihtimali var.

Ankara İzmir, hızlı demir yolu kargonun transferi Uşak'tan yapılabilir. Bütün Irak'ın yeniden inşasına karar verildi. Taşeronlar Türk. Orada kullanılacak malzemeler Türkiye üzerinden gidecek. İstanbul'un 2. alternatif şehri Kocaeli. 3'te 3 olursa hükümeti borçlandırırsanız yatırımların buradan geçmesini sağlarsanız Ege bölgesinin Kocaeli'si Uşak olacak. Oy verene bunları anlatmamız lazım. Bu projenin içine girmek zorundayız. 12 Haziran'dan sonra 5 Yıldızlı otel planı için ben de buraya gelirim. " dedi.
MURAT ERSOY O'NU DESTEKLİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
Esnaflığa yakışmamış. Ya ticaret yapmalı, ya siyaset. Siyasetle gelen siyasetle gider. Kartvizinde yazan o kadar ünvan varken, bu destek şık olmamış. Siz artık, Alman Liseli Murat değil, TÖSHİD Başkanı, Yönetim Kurulları Başkanı, .... sınız. İki düşünüp bir yapmalısınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayın Murat Ersoy'u şahsen tanıyorum ve çalışkanlığını çok takdir ediyorum. Ancak iyi bir işadamı politize olmamalı. Hükümet baskı kursa bile rengini asla belli etmemeli. Kapalı kapılar ardında yandaşlarıyla konuşsa bile dışarıda belli etmemeli. Biz zaten kendisinin politik ve dini eğilimini biliyoruz ve herkezin kendi düşüncesi ve inancıdır ama başkalarını ilgilendirmez. Bence yanlış bir beyanat olmuş ve amatörlüğüne gelmiş diye düşünüyorum. PVT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sonunda renk verdiler mecburen emir büyük yerden gelince

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
isadamlarin her vatandas gibi siyasi partiler konusunda dusunceleri olabilir.ancak bunu basinda ilan etmeleri ne kendilerine nede sirketlerinin menfatinedir.yarin baska bir siyasi parti iktidara geldiginde ne yapacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Başbakan İnan Kıraç konuştu diye küplere bindi, hadi şimdi de konuşsa ya, "bedelini öder" dese ya... Diğer taraftan desteklediği şahıs çok çalışkan iyi biri olabilir ama partisi için aynısını diyemeyeceğim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
atlas jete binişim gerçekti bugünden itibaren hayal oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000