25 Mart 2024, Pazartesi 08:20:46

MSB envanterine 5 yeni uçak

Milli Savunma Bakanlığı, 5 SMK (Süper Mushshak) uçağının 2'nci Ana Jet Üs Komutanlığı envanterine katıldığını açıkladı.
  • Kapı açıldı bundan sonra JF17’de alırız Pakistan’dan, hava kuvvetlerini güçlendiririz. Gürültüleri aynı. Duyana gurur verir…
  • Kuşak
  • İsveç patentiyle Pakistan'da yapılan bu uçakların msb'ye ne faydası olacak acaba? Ayrıca yerli ve milli 5.nesil uçak yapıyoruz diyenler böyle bir uçağı niye ithal eder?
  • Pakistan'a iyi niyet için mi? Direk parasını verseydik yardım olarak, yoksa bizim Pakistanlı mülteci donla denize giren kardeşlerimiz karşılığında mı verildi, bizim Hürkuş ve Hürjet niye yapıldı?
  • TAI nin ürettiği yerli ve milli uçağı HÜRKUŞ iş görmüyor mu neden bu Uçak tercih edildi.Sorulması gereken temel soru bu olmalı.
  • Muşşak diye mi okunuyor bu?

Milli Savunma Bakanlığı, 5 SMK (Süper Mushshak) uçağının 2'nci Ana Jet Üs Komutanlığı envanterine katıldığını açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabında yer alan açıklamada, 5 SMK uçağının 2'nci Ana Jet Üs Komutanlığı envanterine girmesi nedeniyle Hava Eğitim Komutanı Hava Korgeneral Erdoğan Gür'ün katılımıyla karşılama, kurban kesimi ve ilk uçuş faaliyeti düzenlendiği belirtildi.

Paylaşımda, 21 Mart'ta düzenlenen faaliyete ilişkin görüntülere de yer verildi.

MSB envanterine 5 yeni uçak

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Jive pakistan ~ 1 ay önce
Kapı açıldı bundan sonra JF17’de alırız Pakistan’dan, hava kuvvetlerini güçlendiririz. Gürültüleri aynı. Duyana gurur verir…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İp ~ 1 ay önce
Kuşak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 1 ay önce
İsveç patentiyle Pakistan'da yapılan bu uçakların msb'ye ne faydası olacak acaba? Ayrıca yerli ve milli 5.nesil uçak yapıyoruz diyenler böyle bir uçağı niye ithal eder?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F/O ~ 1 ay önce
Bir konu hakkında da fikriniz olmasa mı artık
Ersan G ~ 1 ay önce
Eloğlu 150 yıldır bu işle uğraşıyor, senin ağababaların hasbel keder montaj da olsa yapılan fabrika ve uçakları toprağa gömdü, Kolaydı öyle uçak yapmak 30-40 yılda !! Destek verin, bir tuğla da siz koyun, o da olur..
Ersan G yazana ~ 1 ay önce
Ağababaların dediklerin abd uşağı menderes ve avanesi olan siyasal islamcı,din tüccarları yani akapenin öncülleri,özendikleri. 30-40 yılda uçak yapmak kolay değil bunu herkes biliyor da sen bunu üç beş senedir dışardan destekle teknoloji,ekipman parça,mühendislik alıp güya yerli ve milli uçak yapıyoruz diye koltuk uğruna palavra atan iktidara söyle bize değil...
Niye? ~ 1 ay önce
Pakistan'a iyi niyet için mi? Direk parasını verseydik yardım olarak, yoksa bizim Pakistanlı mülteci donla denize giren kardeşlerimiz karşılığında mı verildi, bizim Hürkuş ve Hürjet niye yapıldı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 1 ay önce
TAI nin ürettiği yerli ve milli uçağı HÜRKUŞ iş görmüyor mu neden bu Uçak tercih edildi.Sorulması gereken temel soru bu olmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı olsn uşaklar ~ 1 ay önce
Muşşak diye mi okunuyor bu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Editör ~ 1 ay önce
Hayır süper Muşşak diye okunuyor. Şakşak tutizmin Muşşak yolcuları gibi.
Büyük dert ~ 1 ay önce
Ne büyük dertin var senin, senelerdir sana hürkuş diye bir şey yutturuyorlar , nerde bu uçak niye hürkuşu kullanmıyoruz diye soraçağına, muşşak diyemi okunur soruyorsun .Allah akıl fikir versin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000