10 Ağustos 2012, Cuma 12:10:24

MORPHEUS TEST UÇUŞUNDA ÇAKILDI

Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi'nin (NASA) geliştirdiği prototip uzay aracının, Florida'daki Kennedy Uzay Merkezi'ndeki test uçuşu sırasında düştüğü bildirildi.
  • Onunde bir saat var o saatten geri sayimi soyluyor 12 den onceki saniyelerin belirgin bir anlami yok sadece geri sayimi sesli halde soylemek bir anane halinde dvam ediyor. Zaten 12. Saniyeden sonra geri donus yok (sure degismis olabilir) cogu firlatmadada bazi sayilar es geciliyor. Taka taka onami taktiniz simdi... Uzun zamandir firlatmalari otomatik sistemlerle yapiyorlar, yani dusundugunuz gibi aaha one demedi yakiti verme haci yada basma butona gibi birsey yok. Biraz totemi olan bir kurum nasa. Geri sayimda Cogu zaman 13 ude atlarlar. Bu tarz birseyde olabilir http://inagist.com/all/232154966767329280/ http://m.wired.com/wiredscience/2012/08/space-mission-superstitions/ Gibi
  • Heyecandan olsa gerek :) One Demeden Zero Dedi :)
  • three, two ZERO??? neden böyle dedi bilgisi olan varmı?

NASA Sözcüsü Lisa Malone, Morpheus adlı uzay aracının düştükten sonra yandığını açıkladı.

NASA, örümceğe benzeyen insansız uzay aracının kalkıştan saniyeler sonra yere çakılıp alev almasını gösteren bir video yayınladı.

Houston'daki Johnson Uzay Merkezi'nde düşük maliyetli malzemeden inşa edilen uzay aracı, NASA'nın ucuz, kolay temin edilebilen ve çevre dostu roket yakıtıyla çalışan uzay araçları projesinin bir ürünüydü.

NASA, uzay aracını Ay'a ya da bir göktaşına göndermeyi planlıyordu.

Geçen hafta Cape Canaveral'da uçuş testlerine başlayan uzay aracının, kısa bir süre uçtuktan sonra tekrar iniş yapması bekleniyordu. 

İŞTE MORPHEUS'UN DÜŞÜŞ ANI;

MORPHEUS TEST UÇUŞUNDA ÇAKILDI

Yorumlar

Yanlis sayma ? ~ 12 yıl önce
Onunde bir saat var o saatten geri sayimi soyluyor 12 den onceki saniyelerin belirgin bir anlami yok sadece geri sayimi sesli halde soylemek bir anane halinde dvam ediyor. Zaten 12. Saniyeden sonra geri donus yok (sure degismis olabilir) cogu firlatmadada bazi sayilar es geciliyor. Taka taka onami taktiniz simdi... Uzun zamandir firlatmalari otomatik sistemlerle yapiyorlar, yani dusundugunuz gibi aaha one demedi yakiti verme haci yada basma butona gibi birsey yok. Biraz totemi olan bir kurum nasa. Geri sayimda Cogu zaman 13 ude atlarlar. Bu tarz birseyde olabilir http://inagist.com/all/232154966767329280/ http://m.wired.com/wiredscience/2012/08/space-mission-superstitions/ Gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlış saydı ~ 12 yıl önce
Heyecandan olsa gerek :) One Demeden Zero Dedi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FD ~ 12 yıl önce
three, two ZERO??? neden böyle dedi bilgisi olan varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000