18 Ekim 2016, Salı 10:12:50

MİT; 'IŞİD uçak kaçırabilir'

Emniyet Genel Müdürlüğü, MİT’ten gelen istihbarat notuna dayanarak, 81 il emniyetini IŞİD eylemleri konusunda uyardı.
  • Gavurlar İslam ismine algı oluşturuyorlar biz bu oyuna alet olmayalım. Daeş diyelim lütfen.
  • deaş.. bu pisliklerin İslam ile bir alakaları olamaz.
  • işid'ci ne bilir uçak sürmeyi. kaçırsa bile kullanamaz. en fazla hava alanında bomba patlatır o kadar.
  • Türkiye mi bezdiremezsiniz thy yi kötüleyemezsiniz butarz yazıları haber yapmayın emniyet istihbarat zaten gereğini yapacaktır. Sizler türkiye lehine güvenilir haberler yapın artık.
  • Allah bu tur kalkismalara firsat vermesin insallah Ulkeyi kaosa suruklemekten baska bisey degil umarim. Yarinlara daha umutlu bakmak dileği ile bizlerin bu tur eylemlere ve tehditlere karsi daha dirayetli ve daha dik bir durus sergiliyerek ulkemizde kimsenin fantazi yapmasina imkan vermemiz gerek Allah yar ve yardimcimiz olsun. Ulke olarak.
  • Her anlamda geçen zamanları arıyor oldu millet.. Nede olsa herşey global ve birbirine bağlı gelişmelerden oluşuyor.Daha da globalleşiyoruz gün geçtikte.. Havacılık sektöründe de bohem dönem kapandı! Maddi, manevi huzurlu örnek vakitler genellikle daha çok hatıra olarak hatırlanıyor, yaşanılıyor olmasından ziyade. Allah hepimize sabırlar versin..
  • mit uyaracagina isini yapsin onlesin biz demistik degil sizin goreviniz
  • Full size trolley <3
  • aynen hocam
  • Rahat yok birader bu nedir ya.Isidinede pkksinada.Yok aga efendi efendi yasayamiyacagiz.

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) gönderdiği istihbarat notu üzerine Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), IŞİD'in Türkiye'ye yönelik eylem planladığını belirterek, 81 il emniyetini uyardı. “Acil” kodlu ve 12 Ekim tarihli yazıda; eylem düzenlenmesi riskinin yüksek olduğu iller İstanbul, Gaziantep, Ankara, Antalya ve İzmir olarak sıralandı. IŞİD'in 2016 Aralık ayı içerisinde açılması planlanan Avrasya Tüneli'nin hedefleri arasında olduğu belirtilen yazıda, “örgütün Türk Havacılık sektörüyle ilgili saldırı gerçekleştirme arayışı içerisinde olduğu, ticari uçaklara bıçak, jilet ve benzeri kesici aletler veya elektronik aletlerin içerisine gizlenmiş patlayıcı made sokmayı planladığı yönünde istihbari bilgiler elde edilmiştir” denildi. Gaziantep'te önceki gün IŞİD operasyonunda 2 canlı bombanın kendini patlatması istihbaratı doğruladı.

Cumhuriyet’in haberine göre; TSK'nin ÖSO ile birlikte düzenlediği Fırat Kalkanı Harekâtında IŞİD'in elindeki bölgeleri kaybetmesine misilleme olarak Türkiye'de saldırı planladığı belirtildi. Emniyet Genel Müdürlüğü, 81 il emniyet müdürlüğüne gönderdiği yazıda, MİT'in uyarılarına dikkat çekerek şöyle dedi: “MİT, DEAŞ terör örgütünün ülkemiz genelinde toplu taşıma altyapısına yönelik eylem tehdidinin son dönemde arttığı, bu bakımda metro, otobüs ve istasyonları deniz araçları, köprü geçişleri, otogarlar havaalanları gibi hedef alınması halinde önemli ekonomik sosyal olumsuzluklara-kayıplara sebebiyet verebilecek ulaştırma altyapısına yönelik saldırılar planladığı, özellikle İstanbul, Gaziantep, Ankara, Antalya ve İzmir illerinde bulunan bu yerlerin yüksek saldırı riski taşıdığı, ayrıca 2016 Aralık ayı içerisinde açılması planlanan Avrasya Tüneli'nin de terör örgütlerinin eylem hedefleri arasında olduğu…
MİT'in bu iki yazısına atıf yapan Emniyet Genel Müdürlüğü, illere şu talimatı verdi: “Bu doğrultuda bilhassa belirtilen yerlerde görev yapan özel güvenlik görevlileri başta olmak üzere tüm özel güvenlik görevlilerinin daha dikkatli ve duyarlı görev yapmaları yönünde uyarılmaları ve sorumlu rütbeli personel tarafından da konunun bizzat takip edilmesi hususunda gereğini rica ederim.”

MİT; 'IŞİD uçak kaçırabilir'

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Mustafa Özel ~ 8 yıl önce
Gavurlar İslam ismine algı oluşturuyorlar biz bu oyuna alet olmayalım. Daeş diyelim lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ışid değil ~ 8 yıl önce
deaş.. bu pisliklerin İslam ile bir alakaları olamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asd ~ 8 yıl önce
işid'ci ne bilir uçak sürmeyi. kaçırsa bile kullanamaz. en fazla hava alanında bomba patlatır o kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkiyem ~ 8 yıl önce
Türkiye mi bezdiremezsiniz thy yi kötüleyemezsiniz butarz yazıları haber yapmayın emniyet istihbarat zaten gereğini yapacaktır. Sizler türkiye lehine güvenilir haberler yapın artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havaci ~ 8 yıl önce
Allah bu tur kalkismalara firsat vermesin insallah Ulkeyi kaosa suruklemekten baska bisey degil umarim. Yarinlara daha umutlu bakmak dileği ile bizlerin bu tur eylemlere ve tehditlere karsi daha dirayetli ve daha dik bir durus sergiliyerek ulkemizde kimsenin fantazi yapmasina imkan vermemiz gerek Allah yar ve yardimcimiz olsun. Ulke olarak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gittikçe... ~ 8 yıl önce
Her anlamda geçen zamanları arıyor oldu millet.. Nede olsa herşey global ve birbirine bağlı gelişmelerden oluşuyor.Daha da globalleşiyoruz gün geçtikte.. Havacılık sektöründe de bohem dönem kapandı! Maddi, manevi huzurlu örnek vakitler genellikle daha çok hatıra olarak hatırlanıyor, yaşanılıyor olmasından ziyade. Allah hepimize sabırlar versin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fo nun fo su ~ 8 yıl önce
mit uyaracagina isini yapsin onlesin biz demistik degil sizin goreviniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sıkıntı yok ~ 8 yıl önce
Full size trolley <3

Yanıtla

Kalan karakter 1000
student fo ~ 8 yıl önce
aynen hocam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 8 yıl önce
Rahat yok birader bu nedir ya.Isidinede pkksinada.Yok aga efendi efendi yasayamiyacagiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000