04 Haziran 2012, Pazartesi 17:20:27

MİLİTANLAR HAVALİMANINI BASTI!

Libya'da, liderlerinin kaçırıldığını ileri süren silahlı milislerin, Trablus Havalimanı'na bugün tanklar ve silahlı araçlarla baskın düzenlediği, havalimanında hava trafiğinin tamamen durduğu bildirildi...
  • Kaddafi zalimdi malimdi ama en azından asayiş düzen vardı memlekette şuna bak önüne gelen birlik kurup havalimanı basıyo dağ başımı orası....
  • o memlekette herkes silahlaniyor, cocuklarin elinde bile silah var. gidisatlari kötü. 4-5 ay sonra fransada basilan yeni paralarinin karsiligi olmadigini anladiklarinda bakin neler oluyor. oradan yeni dönen, f.o.k.

Havalimanından bir kaynak, havalimanında tam bir kargaşanın hakim olduğunu, insanların kaçıştığını belirterek, "birçok silahlı araç ve tankın pistte bulunduğunu ve hava trafiğini engellediklerini" kaydetti.

Adını vermek istemeyen bir diğer havalimanı kaynağı ise, uçaksavar silahlarıyla donatılmış araçlarla birlikte silahlı kişilerin, uçakların etrafını sararak hareket etmelerini engellediklerini, bazılarının da uçaklardaki yolcuları indirdiğini belirtti.

Lana resmi ajansı, görgü tanıklarına dayanarak verdiği haberde, bu saldırıyı doğruladı ve saldırganların bu eylemle, liderleri Ebuecile El Habci'nin kaçırılma olayını aydınlatması için Libya hükümetine baskı yapmak istediklerini belirtti.

Ajans, saldırganların havaya ateş açtığını ve bir havalimanı memurunun hafif yaralandığını bildirdi.

Bu arada, uçuşların Mitiga Havalimanı'na yönlendirildiği bildirildi. 

MİLİTANLAR HAVALİMANINI BASTI!

Yorumlar

Zalimdi.... ~ 12 yıl önce
Kaddafi zalimdi malimdi ama en azından asayiş düzen vardı memlekette şuna bak önüne gelen birlik kurup havalimanı basıyo dağ başımı orası....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
libya ~ 12 yıl önce
o memlekette herkes silahlaniyor, cocuklarin elinde bile silah var. gidisatlari kötü. 4-5 ay sonra fransada basilan yeni paralarinin karsiligi olmadigini anladiklarinda bakin neler oluyor. oradan yeni dönen, f.o.k.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000