13 Aralık 2009, Pazar 07:32:59

Midelerinde 3 kilo uyuşturucuyla yakalandılar!

Endonezya'da metamfetamin adlı sentetik uyuşturucunun kaçakçılığını yapan 7 İranlı tutuklandı.
  • UYUŞTURUCUNUN CEZASI ZATEN İDAM OLMALI ÇÜNKİ BU UYUŞTURUCULAR İLE KAÇ İNSAN HAYATINI KAYBEDİYORDUR ACABA OH İŞİN KOLAYINI BULMUŞLAR KAÇAKCILIĞINDA ÇOK BÜYÜK PARA VAR FAKAT İNSANLARIN YAŞAMI ONLAR İÇİN HİÇBİR ŞEY İFADE ETMİYOR İNSANIN AKLINA ACABA BUNLARI İDAM ETMEYENLER BUNLAR İLE ORTAK FALANMI DİYE DÜŞÜNÜYOR İNSAN .

Uluslararası Cakarta Havaalanı gümrük şefi Bahaduri Wijayanta, Cuma günü Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden uçakla başkent Cakarta'ya gelen İranlıların midelerinde 3 kilogram uyuşturucu bulunduğunu söyledi.

Endonezya polisi, çarşamba günü de turistik Bali adasına giden 7 İranlının midelerinde 2 kilogramdan fazla metamfetamin bulmuştu.

Endonezya'da ekim ve kasım aylarında da Bali adasına piyasa değeri 13 milyon dolar olan metamfetamin kaçıran 11 İranlı tutuklanmıştı.

Endonezya'da uyuşturucu kaçakçılığı ölümle cezalandırılıyor.

Midelerinde 3 kilo uyuşturucuyla yakalandılar!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
UYUŞTURUCUNUN CEZASI ZATEN İDAM OLMALI ÇÜNKİ BU UYUŞTURUCULAR İLE KAÇ İNSAN HAYATINI KAYBEDİYORDUR ACABA OH İŞİN KOLAYINI BULMUŞLAR KAÇAKCILIĞINDA ÇOK BÜYÜK PARA VAR FAKAT İNSANLARIN YAŞAMI ONLAR İÇİN HİÇBİR ŞEY İFADE ETMİYOR İNSANIN AKLINA ACABA BUNLARI İDAM ETMEYENLER BUNLAR İLE ORTAK FALANMI DİYE DÜŞÜNÜYOR İNSAN .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000