30 Temmuz 2012, Pazartesi 11:45:09

MICROSOFT'TAN 'SİMÜLASYON' ŞOKU!

Microsoft, geçtiğimiz aylarda büyük gürültüyle indirilmeye sunduğu 2 bombayı sessiz sedasız iptal etti.Bunlardan biri de uçuş simülasyonu Flight Simulator'du...
  • indrsen nolcek 1 tane ucakla işmi biter biz yine fsx se devam anlaşılan :))))
  • takdir edersiniz ki en basit bir fatura davası bile 2-3 yıl sürüyor. komplo teorileri ve uzmanların kararıymış simulatorleri yasaklamak.belki yapılan dikkat dağılmasını sağlayan bir oyundur bu kim bilir. ama o saldırılarla ilgili olduğunu biliyorum. tabiki herzamanki gibi bunun altında para yeyen ensesikalınlar yokmu? mutlaka var
  • "microsoft flight" sadece web üzerinden indirilerek oynanan,ücretsiz uçuş simülatörü oyunu.diğer fs ler ile temelde benzer ancak onların bir ileri versiyonu değil ve cd vs şeklinde pazarlanmıyor.
  • Boşverin , iyiki iptal etmişler. FSX kadar başarılı bir çalışma olmaz. Online ortamda şu anda en iyi ve sorunsuz çalışan iki sim var biri FS2004 biri FSX. uğraşacak olanlara direk olarak FSX tavsiye ediyoruz camia olarak. Eklentileri ile yer şekilleri ile limanları ile birebir muazzam bir sim...
  • ben anlayamadım tam olarak.bahsi geçen yapım Microsoft Flight Simulator X mi yoksa onun bir üst sürümü mü ? Eğer bir üst sürümü ise indiren kullanan varsa bilgi verebilir mi.şimdiden teşekkürler.
  • Microsoftun hatası, programı da ben yazarım eklentilerini de; sadece ben kazanırım mantığı oldu. Oysa FS98 den bu yana yaptığı gibi davranıp, programı yazsa ve eklentileri de bu işte uzmanlaşmış firmalara bıraksaydı kazanırdı. En güzel örnekleri FS9 ve FSX. Yazık oldu. Bu arada eski haber diyen arkadaşa sormak lazım, FSX bu saldırıdan sonra mı çıktı piyasaya önce mi? Ne alakası var?
  • benim de bildiğim kadarıyla microsoft flight ,simulasyon değil oyundu,o yüzden önemi yok. FSX simulasyonu eklentileriyle gayet başarılı.
  • Çinlilerden umutluyum ben .IFLY B738 ile başarılı iş yapan Çinliler , tırsık ve paranoyak Amerikalılardan bu bayrağı da yakında devralırlar.
  • FSX ten sonra berbat bir oyun. Geçen o kadar zamanda iyi birşeyler bekliyorduk. Flash oyun yapsalar daha iyiydi.
  • bu zaten yeni bir haber değildi. flight simulator x den sonra gerçekci bir simulator yapımı yasaklanmıştır. sebebi ise 11 eylül saldırları. zaten çkan microsoft flight da oyun gibi birşeydi. belki göz boyamak için belgi ilgisi olduğu içindir bilmem ama çok önceden simulator yapımı durdurulmuştur.

Microsoft, bu sene şubat ayında eski uçuş simülasyonu Flight Simulator'ü yenileyerek Microsoft Flight adıyla indirmeye sunmuştu. İddialara göre Microsoft, oyunun geliştirilmesini durdurdu ve oyun için çalışan 35 kişiyi işten çıkardı.

Microsoft, oyunun Steam ve kendi web sitesi üzerinden ücretsiz olarak sunulmaya devam edileceğini söylüyor. Ancak uçuş simülasyonu için yeni içerik geliştirilmeyecek. Microsoft Flight'ın yanında daha önce duyurulmayan bir oyun olan Project Columbia'nın da geliştirilmesi durduruldu. Microsoft iki oyunun geliştirilmesinden vazgeçilmesi hakkında şu açıklamayı yaptı: "Microsoft Flight ve Project Columbia'nın geliştirilmesinin durdurulması gibi zor bir kararı verirken birçok faktörü göz önünde bulundurduk. Ancak bu kararımızın uzun dönemdeki hedeflerimiz ve geliştirme planlarımız için daha iyi olacağını hissediyoruz. Microsoft Flight topluluğunu desteklemeye devam edeceğiz ve oyunu ücretsiz olarak indirmeniz yine mümkün olacak."

Şirket, Microsoft Vancouver'den 35 kişinin çıkarılmasına rağmen bu bölgeye önem verdiğini söylüyor. İşten çıkarmalar, çalışanların Twitter'da yazdıkları ile onaylandı. (Hürriyet)

MICROSOFT'TAN 'SİMÜLASYON' ŞOKU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

saga ~ 12 yıl önce
indrsen nolcek 1 tane ucakla işmi biter biz yine fsx se devam anlaşılan :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eski haber 2 ~ 12 yıl önce
takdir edersiniz ki en basit bir fatura davası bile 2-3 yıl sürüyor. komplo teorileri ve uzmanların kararıymış simulatorleri yasaklamak.belki yapılan dikkat dağılmasını sağlayan bir oyundur bu kim bilir. ama o saldırılarla ilgili olduğunu biliyorum. tabiki herzamanki gibi bunun altında para yeyen ensesikalınlar yokmu? mutlaka var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
metin okucu ~ 12 yıl önce
"microsoft flight" sadece web üzerinden indirilerek oynanan,ücretsiz uçuş simülatörü oyunu.diğer fs ler ile temelde benzer ancak onların bir ileri versiyonu değil ve cd vs şeklinde pazarlanmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
........ ~ 12 yıl önce
Boşverin , iyiki iptal etmişler. FSX kadar başarılı bir çalışma olmaz. Online ortamda şu anda en iyi ve sorunsuz çalışan iki sim var biri FS2004 biri FSX. uğraşacak olanlara direk olarak FSX tavsiye ediyoruz camia olarak. Eklentileri ile yer şekilleri ile limanları ile birebir muazzam bir sim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakan ~ 12 yıl önce
ben anlayamadım tam olarak.bahsi geçen yapım Microsoft Flight Simulator X mi yoksa onun bir üst sürümü mü ? Eğer bir üst sürümü ise indiren kullanan varsa bilgi verebilir mi.şimdiden teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rabbena Hep Bana ~ 12 yıl önce
Microsoftun hatası, programı da ben yazarım eklentilerini de; sadece ben kazanırım mantığı oldu. Oysa FS98 den bu yana yaptığı gibi davranıp, programı yazsa ve eklentileri de bu işte uzmanlaşmış firmalara bıraksaydı kazanırdı. En güzel örnekleri FS9 ve FSX. Yazık oldu. Bu arada eski haber diyen arkadaşa sormak lazım, FSX bu saldırıdan sonra mı çıktı piyasaya önce mi? Ne alakası var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zaten ~ 12 yıl önce
benim de bildiğim kadarıyla microsoft flight ,simulasyon değil oyundu,o yüzden önemi yok. FSX simulasyonu eklentileriyle gayet başarılı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇİN ~ 12 yıl önce
Çinlilerden umutluyum ben .IFLY B738 ile başarılı iş yapan Çinliler , tırsık ve paranoyak Amerikalılardan bu bayrağı da yakında devralırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haydar ~ 12 yıl önce
FSX ten sonra berbat bir oyun. Geçen o kadar zamanda iyi birşeyler bekliyorduk. Flash oyun yapsalar daha iyiydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eski haber ~ 12 yıl önce
bu zaten yeni bir haber değildi. flight simulator x den sonra gerçekci bir simulator yapımı yasaklanmıştır. sebebi ise 11 eylül saldırları. zaten çkan microsoft flight da oyun gibi birşeydi. belki göz boyamak için belgi ilgisi olduğu içindir bilmem ama çok önceden simulator yapımı durdurulmuştur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000