01 Nisan 2014, Salı 08:14:42

MEDVEDEV'DEN UÇAK BİLETİ ÇAĞRISI

Rusya Başbakanı Dmitri Medvedev, Kırım turizm sektörünün canlanması için uçak biletlerinin Türkiye'den daha ucuz olmasını istedi.
  • Başkanım sivastopol biletimizi aldık, kazantip cumhuriyetinizi ziyaret edecegiz yazın kısmetse
  • Sunexpress izmir-moskova istiyoruz

Kırım Cumhuriyeti ve Sivastopol'a bir ziyaret gerçekleştiren Medvedev, bölgenin kalkınması, sosyal ve ekonomik reformları bölge yetkilileri ile birlikte masaya yatırdı. Kırım'ın Rusya'ya bağlanmasından 10 gün sonra Simferepol'a ulaşan Medvedev, Kırım'a mülkiyet hakları, ulaşım, tarım ve diğer sektörlerin gelişimi için kalkınma planı hazırlanmasını istedi. Kırım'da mülkiyetlerin Rusya yasalarına göre yeniden düzenlenmesini isteyen Medvedev, "Biz bu sorunla ilgili çalışıyoruz. Bir kaç ay içinde bu sorunun üstesinden gelebiliriz" dedi.

Emekli maaşları ve ücretler konusunda soruları yanıtlayan Rusya Başbakanı, tüm ücretlerin Rusya ile eşit seviyede olacağını ve kazançlı çıkacaklarını belirtti. Hava ulaşımı konusunda değerlendirmede bulunan Medvedev, "Uçuş sayıları artırılacak. Özellikle Kırım'a uçak biletleri Türkiye'den daha ucuz olmalı. Böylece Kırım'a tatil uçuşlarını desteklemeyi ümit ediyoruz" şeklinde konuştu.

Rusya'dan Türkiye'ye 2013'te 4,2 milyon turist giderken, Kırım'a 2 milyon turist gitmişti. Yıllık 6 milyon turist kabul eden Kırım'ın turizm sektörü ülkeye 6 milyar dolar gelir getiriyor. Rusya Başbakanı Sivastopol'da Rus askerini ziyaret etti ve meçhul asker anıtına da çelenk bıraktı.

MEDVEDEV'DEN UÇAK BİLETİ ÇAĞRISI

Yorumlar

Selcuk ~ 10 yıl önce
Başkanım sivastopol biletimizi aldık, kazantip cumhuriyetinizi ziyaret edecegiz yazın kısmetse

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sunexpress izmir-moskova istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000