02 Eylül 2012, Pazar 10:31:57

MARTI YAZARININ UÇAĞI DÜŞTÜ

Bach'ın oğlu James Bach, bir arkadaşını ziyaret etmek üzere San Juan Adası'na giden babasının uçağının iniş sırasında elektrik hattına çarparak düştüğünü söyledi.
  • bu akşam martılara ekmek atarken jonathan ı çağırmıştım yanıma.Alıp beni götürsün bulutlara özgürleştirsin diye...Eve geldim bu haberi duydum. Özgürlük tutkusu, özgürlük mücadelesi hiç dinmeyecek..En kısa zamanda aramıza dön Richard Bach. Seni seviyorum özgürlük aşığı Jonathan...Sizi seviyorum 305 THY Martısı Jonathanlar......
  • beni ben yapan kitaplardandır "martı". türkiyede de birçok kişi tarafından bilinmekte hatta yaşar kurt'un sokak şarkıları albümünde direk kitaba ithafen martı adlı şarkı dahi yazılmış bulunmaktadır. jonathan livingston'ın yaratıcı sayın bach' a selam olsun.
  • Martı mükemmel bir kitaptır herkese tavsiye ederim...

Bach, başından ve omzundan ağır yaralanan ünlü yazarın Harborview Tıp Merkezi'nde tedavi gördüğünü belirtti.

76 yaşındaki Bach, 1970'li yılların en çok satan romanlarından biri olan ve çok sayıda dile çevrilen ''Martı '' adlı romanında martı Jonathan Livingston'ın özgür olabilmek ve yüksekten uçabilmek için sürüsünden ayrılışını anlatıyordu.

Pilotluk yapan Bach, eserlerinde uçma eyleminin ruhani ve felsefi yanlarını ele alıyordu.

Bach'ın diğer eserleri arasında, ''Mavi Tüy Gönülsüz Bir Mesihin Serüvenleri'', ''Sonsuza Uzanan Köprü'', ''Bir'' ve ''Uzak Diye Bir Yer Yok'' yer alıyor.

MARTI YAZARININ UÇAĞI DÜŞTÜ

Yorumlar

çok yaşa jonathan ~ 12 yıl önce
bu akşam martılara ekmek atarken jonathan ı çağırmıştım yanıma.Alıp beni götürsün bulutlara özgürleştirsin diye...Eve geldim bu haberi duydum. Özgürlük tutkusu, özgürlük mücadelesi hiç dinmeyecek..En kısa zamanda aramıza dön Richard Bach. Seni seviyorum özgürlük aşığı Jonathan...Sizi seviyorum 305 THY Martısı Jonathanlar......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
prometheus ~ 12 yıl önce
beni ben yapan kitaplardandır "martı". türkiyede de birçok kişi tarafından bilinmekte hatta yaşar kurt'un sokak şarkıları albümünde direk kitaba ithafen martı adlı şarkı dahi yazılmış bulunmaktadır. jonathan livingston'ın yaratıcı sayın bach' a selam olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teo ~ 12 yıl önce
Martı mükemmel bir kitaptır herkese tavsiye ederim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000