24 Ekim 2010, Pazar 08:32:26

Malev'i Türk şirket satın alacak mı?

Macaristan Hava Yolları'nın (MALEV) bir Türk şirketi tarafından satın alınmak istendiği açıklandı.
  • Malevi Çelebi hava servisi alıcaktır.Saygılar
  • budapeste de var olan bir firma var ... eger iliskileri iyiyse neden olmasin..ekonomik sorunu da yok cogunluk hissesine talip zaten .. hayirlisi olsun derim ben
  • Lufthansa'ya ortaklık teklif eden ve hisselerin %50'sini almayan çalışan çılgın çocuk hidayet, sonraki hedefinin ise United Airways olduğunu söyledi. Yalandan kim ölmüş ....
  • bu sirket evet dogrudur turkuazdir. Turkuaz havayollari yonetim kurulu baskani, basarili genc is adami ve ayni zamanda K.Erciyesspor Yontim kurulu baskani Sn Hidayet Aydogan isallah Malevi alacaktir. Idayet bey bundan sonraki rotanin Lufthansa oldugunu soyledi.
  • Pegasus Malev'le alakalı görüşmeleri son 8 aydır büyük bir gizlilikle sürdürüyordu. Demek yavaş yavaş konu gün yüzüne çıkıyor. Air Berlin'den sonra Malev demek. Ne deyim yakışır.. (Şaka şaka inanmayın :):):)
  • kesin turkuaz dir
Macaristan Kalkınma Bakanı Tamas Fellegi Macar medyasına yaptığı açıklamada, MALEV'in önümüzdeki yıl devletin elinden çıkarılacağını, MALEV'i Türkler ve Amerikalıların satın almak istediğini söyledi.

Macar Bakan Fellegi, hem Türklerle, hem de Amerikalılarla konu ile ilgili toplantıların yapılmasına başlandığını, MALEV'in tamamen satılmaması halinde Türkler ya da Amerikalılarla ortak şirket kurularak çalıştırılabileceğinin de gündemde olduğunu belirtti.

Fellegi, MALEV'in yüzde 5'nin halen Rus Kalkınma Bankası'nın elinde olduğunu, ancak Macar ve Rus Başbakanlarının yapacakları toplantının ardından yüzde 5 hissenin de Macaristan'a geçeceğini açıkladı.

Macar Bakan, MALEV'i satın almak isteyen Türk şirketinin adını açıklamasının şimdilik söz konusu olamayacağını belirtti
Malev'i Türk şirket satın alacak mı?

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
Malevi Çelebi hava servisi alıcaktır.Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
budapeste de var olan bir firma var ... eger iliskileri iyiyse neden olmasin..ekonomik sorunu da yok cogunluk hissesine talip zaten .. hayirlisi olsun derim ben

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Lufthansa'ya ortaklık teklif eden ve hisselerin %50'sini almayan çalışan çılgın çocuk hidayet, sonraki hedefinin ise United Airways olduğunu söyledi. Yalandan kim ölmüş ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu sirket evet dogrudur turkuazdir. Turkuaz havayollari yonetim kurulu baskani, basarili genc is adami ve ayni zamanda K.Erciyesspor Yontim kurulu baskani Sn Hidayet Aydogan isallah Malevi alacaktir. Idayet bey bundan sonraki rotanin Lufthansa oldugunu soyledi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Pegasus Malev'le alakalı görüşmeleri son 8 aydır büyük bir gizlilikle sürdürüyordu. Demek yavaş yavaş konu gün yüzüne çıkıyor. Air Berlin'den sonra Malev demek. Ne deyim yakışır.. (Şaka şaka inanmayın :):):)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kesin turkuaz dir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000