28 Ekim 2015, Çarşamba 13:11:16

Malatya Havalimanı'nda tadilat çalışmalarına başlandı

Malatya Havalimanı Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, havalimanının pist-apron bağlantısını sağlayan Golf-Taksiyolu banketlerinin aşınması ve deforme olması nedeniyle, bu bölgelerin tamiri için inşaat çalışmalarına başlandığı belirtildi.

Malatya Havalimanı'nda, pist-apron bağlantısını sağlayan Golf-Taksiyolu banketlerinin onarımı ve kamulaştırılarak havalimanına dahil edilen arazilerin etrafının perde beton ve tel örgü ile çevrilmesine yönelik inşaat çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Havalimanı Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, havalimanının pist-apron bağlantısını sağlayan Golf-Taksiyolu banketlerinin aşınması ve deforme olması nedeniyle, bu bölgelerin tamiri için inşaat çalışmalarına başlandığı belirtildi.

Aynı zamanda daha önce kamulaştırılarak havalimanına dahil edilen arazilerin etrafının perde beton ve tel örgü ile çevrilmesine yönelik çalışmalara da başlandığı belirtilen açıklamada, "Sözü edilen arazilerde havalimanımız yerleşkesine dahil edilecektir. Yaklaşık yatırım maliyet tutarı 1 milyon 500 bin lira olan bu işlerin yıl sonuna  bitirilmesi planlanmaktadır. İnşaat çalışmaları süresince uçak ve yolcu trafiğinde olumsuzluk yaşanmaması için müdürlüğümüzce gerekli tedbirler alınmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Malatya Havalimanı'nda tadilat çalışmalarına başlandı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000