09 Eylül 2014, Salı 08:04:20

LUTON'DA BOMBA PANİĞİ

Londra’daki Luton Havalimanı güvenlik görevlilerinin şüpheli bir paket bulması nedeniyle çalışanlar ve yolcular tahliye edildi.
  • Dahi anlamındaki "de-da" ayrı yazılır ya da bu cümlede "da" ekini kullanmayın.

Bedfortshire Polisi tarafından yapılan yazılı açıklamada, Luton Havalimanı’nın şüpheli bir pakete rastlanması sebebiyle dün boşaltıldığı, uçuşların kesintiye uğradığı bildirildi.

Kararın havalimanı çalışanlarının ve yolcuların güvenliği için alındığı belirtilen açıklamada, "Tüm uçuşlar geçici olarak durduruldu ve havalimanına giriş yolu da kapatıldı" denildi.

4 SAAT SONRA NORMALE DÖNDÜ

İngiltere'nin başkenti Londra'daki Luton Havalimanı güvelik sebebiyle yolcuların tahliye edilmesinin ardından yaklaşık dört saat sonra yeniden kullanıma açıldı.

İngiliz polisi, dün öğleden sonra Londra saati ile yaklaşık saat 13:30'da şüpheli paket nedeniyle Luton Havalimanı'ndaki yolcuların ve çalışanların tahliye edilmesini ardından, saat 17:15 itibarıyla havalimanının yeniden faaliyete geçtiğini bildirdi.

İngiliz polisi, şüpheli paketin güvenlik güçleri tarafından kontrollü şekilde patlatıldıktan sonra havalimanında faaliyetin normale döndüğünü, şüpheli paketin tehlike arz etmediğini kaydetti

LUTON'DA BOMBA PANİĞİ

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Dahi anlamındaki "de-da" ayrı yazılır ya da bu cümlede "da" ekini kullanmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000