08 Temmuz 2016, Cuma 09:43:47

Lütfi Elvan'dan Çukurova Havalimanı açıklaması

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, projesi revize edilen ve yeniden ihaleye çıkılan Çukurova Bölgesel Havalimanı’nda yarım kalan çalışmaların bayramdan sonra başlayacağını söyledi.
  • sayın bakan bu işin çukurova havalimanı işinin bunca sene sürüncemede kalması firmanın kaçması bu işlerde hiçbir yetkiliye soruştırma açılmayacak mı herşeyde olduğu gibi bunda da istifa yok nasılsa herşeyi yiyen bir millet var siz istifa etmiyorsunuz benim artık midem kaldırmıyor ben istifar edecem galiba
  • Sakirpasa kapatilacakmi acaba?
  • Heyecanla bekliyoruz. Buyuk planlar varmis.Sakirpasa hem kucuk hemde Mersin'e uzak. Bitince Cukurova Bolgesi rahatlayacak ancak turistler icin Mersin'in alternatif olacagini sanmiyorum.
  • Saw ın 2. Pisti herseyden acil
  • Kazma/kürekle olmaz o iş,kepçeyi vurun.
  • Sayın bakan mersin sahillerini anlaşılan hiç görmemiş oralar site ve betondan geçilmiyor. Neyin turizm patlaması yaşanacak görelim.
Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, projesi revize edilen ve yeniden ihaleye çıkılan Çukurova Bölgesel Havalimanı’nda yarım kalan çalışmaların bayramdan sonra başlayacağını söyledi
 
Kalkınma Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, yapişlet- devret modeliyle yapılması planlanan ancak daha sonra devlet kaynaklarıyla bitirilmesi kararlaştırılan Çukurova Bölgesel Havalimanı ile ilgili müjde verdi.

Elvan, "Projeler revize edildi ve yapım ihalesine çıktık. Bayramdan sonra ihale neticelenecek ve kazmayı hemen vuracağız. Havalimanı Mersin'in önünü açacak en önemli projelerden biri. Havalimanı yapıldıktan sonra Mersin'de turizm patlaması yaşanacak" dedi.
Lütfi Elvan'dan Çukurova Havalimanı açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

istifa ~ 8 yıl önce
sayın bakan bu işin çukurova havalimanı işinin bunca sene sürüncemede kalması firmanın kaçması bu işlerde hiçbir yetkiliye soruştırma açılmayacak mı herşeyde olduğu gibi bunda da istifa yok nasılsa herşeyi yiyen bir millet var siz istifa etmiyorsunuz benim artık midem kaldırmıyor ben istifar edecem galiba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ada ~ 8 yıl önce
Sakirpasa kapatilacakmi acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mersin icin ~ 8 yıl önce
Heyecanla bekliyoruz. Buyuk planlar varmis.Sakirpasa hem kucuk hemde Mersin'e uzak. Bitince Cukurova Bolgesi rahatlayacak ancak turistler icin Mersin'in alternatif olacagini sanmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saw ~ 8 yıl önce
Saw ın 2. Pisti herseyden acil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dozer ~ 8 yıl önce
Kazma/kürekle olmaz o iş,kepçeyi vurun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
faruk ~ 8 yıl önce
Sayın bakan mersin sahillerini anlaşılan hiç görmemiş oralar site ve betondan geçilmiyor. Neyin turizm patlaması yaşanacak görelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
faruk beye ithafen ~ 8 yıl önce
Turizm patlamasından önce Şakirpaşa havalimanının yükünü hafifleteceği konusunda hemfikir olmamız lazım. Acilen Çukurova havalimanı bitmesi lazım

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000