28 Eylül 2015, Pazartesi 12:50:57

Low Cost Alliance geliyor

Lufthansa Yönetim Kurulu Başkanı Carsten Spohr, low cost havayolu birliği kurulması için hazırlıklara başlandığının sinyallerini verdi. İlk olarak Eurowings ve Easyjet partnerlik için flört etmeye başladı.
  • Pegasus sever değilim ama hakkınıda yememek lazım. Türkiyede PGS olmasaydı ne sabiha gökçen ne de 25 TL ye bilet olurdu...PGS un kurulduğu günden bugüne 1 tek ölümlü kazası yok. uçaklarda Türkiyede ve Dünyadaki şirketlere göre yaş ortalamasının gerisinde yani genç filo. kurnaz bir havayolu orası doğru ama adı üzerinde low cost düşük maliyet için bunlar yapılmak zorunda. ryanair ile kıyaslanamayacak kadar high class hatta.
  • vardır bu işte almanın hinliği?dünyayı kirlermek dünyada lider olmak sömürmek almanlarda ,lufthansa karmakarışıkkaynıyor kazan gibi.sağa sola güçsüz ülkelere saldırıp duruyorlar .alman şirketleri artık düştü kandırmacayla uğraşıyorlar.sen çok yaşa THY gururumuzsun.
  • Uzun uçuş yapmadıkları sürece ittifakın pek bir anlamı yok. Lcc nin doğasına aykırı ittifak, point to point sonuçta.
  • Pegasus katilirsa low cost olmaz high cost low quality no safety olur

Lufthansa Yönetim Kurulu Başkanı Carsten Spohr,  low cost havayolu birliği kurulması için hazırlıklara başlandığının sinyallerini verdi. İlk olarak Eurowings ve Easyjet partnerlik için flört etmeye başladı.

Lufthansa Yönetim Kurulu Başkanı Spohr, Der Spiegel dergisine verdiği röportajda, Eurowings ile Easyjet’in partner olabileceğini söyledi.  Spohr dergiye verdiği demeçte "Diğer havayolları ile birlikte iş yapabiliriz, Easyjet bu konuda aktif olarak ilgimizde. Avrupa arenasında sağlamlaşmak lazım, bunun için Eurowings sağlam adımlar atmalı ve bunun içerisinde olmalı. Avrupa’nın en büyük 5 havayolu firması %43lük paya sahip iken Amerika'da ise bu rakam %90larda. Avrupa’da çok daha fazla havayolu firması var" dedi.

LOW COST İTTİFAK GELİYOR MU?

Spohr’un bu açıklaması  Star Alliance, One World ve Sky Team gibi havayolu birlikleri gibi düşük maliyetli havayollarını bir araya getirecek Low Cost Alliance tarzı bir ittifakın hazırlıklarının yapıldığı şeklinde yorumlandı. İttifak çalışmalarının büyük bir gizlilikle yürütüldüğü belirtilirken Star Alliance’ın kurucu üyesi olan Lufthansa’nın, ittifaka girdikten sonra satın aldığı Avusturian ve Brussels Airlines gibi şirketlerde olduğu gibi yeni ittifakta da Eurowings ve Germanwings gibi şirketleriyle etkin hale gelmeyi hedeflediği öne sürüldü. Şimdiden klasik havayollarının büyük tehdit olarak gördüğü kurulacak low cost ittifaka başta Pegasus olmak üzere Türkiye’den bir katılım olup olmayacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

EUROWINGS UÇAKLARI SUNEXPRESS’TEN

Lufthansa’nın   kurduğu düşük maliyetli havayolu şirketi Eurowings, 25 Ekim’de uluslar arası uzun uçuşlara başlayacak. Eurowings, THY ile Lufthansa’nın kurduğu Sunexpress Germany’den uzun uçuşlar için ekipleriyle birlikte Airbus 330 tipi uçak kiralayacak. Kısa süre sonra 7 A330 daha filoya dahil edilecek.

Low Cost Alliance geliyor

Yorumlar

Boeing 747 ~ 9 yıl önce
Pegasus sever değilim ama hakkınıda yememek lazım. Türkiyede PGS olmasaydı ne sabiha gökçen ne de 25 TL ye bilet olurdu...PGS un kurulduğu günden bugüne 1 tek ölümlü kazası yok. uçaklarda Türkiyede ve Dünyadaki şirketlere göre yaş ortalamasının gerisinde yani genç filo. kurnaz bir havayolu orası doğru ama adı üzerinde low cost düşük maliyet için bunlar yapılmak zorunda. ryanair ile kıyaslanamayacak kadar high class hatta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fenermoda ~ 9 yıl önce
vardır bu işte almanın hinliği?dünyayı kirlermek dünyada lider olmak sömürmek almanlarda ,lufthansa karmakarışıkkaynıyor kazan gibi.sağa sola güçsüz ülkelere saldırıp duruyorlar .alman şirketleri artık düştü kandırmacayla uğraşıyorlar.sen çok yaşa THY gururumuzsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lcc alliance ~ 9 yıl önce
Uzun uçuş yapmadıkları sürece ittifakın pek bir anlamı yok. Lcc nin doğasına aykırı ittifak, point to point sonuçta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Low quality ~ 9 yıl önce
Pegasus katilirsa low cost olmaz high cost low quality no safety olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000