24 Temmuz 2009, Cuma 17:07:26

Londra'da korkutan iniş

İngiltere'nin başkenti Londra'nın ikinci büyük havaalanı Gatwick'te bir yolcu uçağı acil iniş yapmak zorunda kalınca korku dolu dakikalar yaşandı.
  • Yürüyerek çiktiklari için Havaalani vergisini iade etsinler. Yolculara geçmis olsun.
  • anlasilan CDG´dabirileri sabotaj yapiyor... haziran ayinda da Düsseldorf´da airfrance´a ait bir A318 de 7 ayri ariza tespit edilmisti... bunlar Düsseldorf´daki personele yüklenmeye calisildi ama sonra Paris savciligi CDG yönünde sorusturma baslattigini acikladi...ve bu 7 arizaya yol acacak sabotaj yapildigi düsünülüyor.benim aklima gelen atlantik okyanusundadüsen ucaga da sabotaj yapilmis olabilir mi? öte yandan Fransizlar sorumluluk almak istemiyor ve hep baska yerlerde günah kecisiariyorlar...

Uçuş sırasında teknik sorunlar yaşayan Flybe havayollarına ait Dash 8 yolcu uçağı acil iniş yapmak zorunda kaldı.

Acil iniş nedeniyle yoğunluğuyla bilinen Gatwick havaalanı geçici olarak kapatıldı.

Acil inişin ardından panik halindeki yolcular tahliye edilirken, yaralanan olmadığı kaydedildi.

BE1432 sefer sayılı yolcu uçağı Paris'teki Charles de Gaulle havaalanından havalanmıştı ve Cardiff'e iniş yapması planlanıyordu.

Ucuz uçak biletleriyle bilinen ve her yıl 13 ülke arasında 7.5 milyon yolcu taşıyan Avrupa'nın önde gelen bölgesel havayolu şirketi Flybe sözcüsü, şüpheli bir teknik arızanın olaya sebep olduğunu belirtti.

Flybe

(Gazeteport)

Londra'da korkutan iniş

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Yürüyerek çiktiklari için Havaalani vergisini iade etsinler. Yolculara geçmis olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
anlasilan CDG´dabirileri sabotaj yapiyor... haziran ayinda da Düsseldorf´da airfrance´a ait bir A318 de 7 ayri ariza tespit edilmisti... bunlar Düsseldorf´daki personele yüklenmeye calisildi ama sonra Paris savciligi CDG yönünde sorusturma baslattigini acikladi...ve bu 7 arizaya yol acacak sabotaj yapildigi düsünülüyor.benim aklima gelen atlantik okyanusundadüsen ucaga da sabotaj yapilmis olabilir mi? öte yandan Fransizlar sorumluluk almak istemiyor ve hep baska yerlerde günah kecisiariyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000