24 Aralık 2009, Perşembe 07:18:35

Kore Havayolları’na 'en iyi' ödülü

Global Traveler dergisinin okuyucuları arasında gerçekleştirdiği, bu yıl altıncısı düzenlenen Yıllık Deneyim Anketi’nden Kore Havayolları’na iki ödül çıktı...
  • THY ye ne ödülü vermişler.yoksa ..bayı mı almış.herkese layık olduğu ödül verilir.

Global Traveler dergisinin okuyucuları  arasında gerçekleştirdiği, bu yıl altıncısı düzenlenen Yıllık Deneyim Anketi’nden Kore Havayolları’na iki ödül  çıktı. 130 uçaklık filosuyla dünyanın en büyük 20 havayolu firması arasında bulunan Kore Havayolları, En İyi Business Class Koltuk Tasarımı ve En İyi Havalimanı Çalışanları/Kapı Görevlileri dallarında ödülün sahibi oldu.

Kore Havayolları Pazarlama Müdürü  John Jackson ödüllerle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Kore Havayolları, Kuzey Amerika’da uçan Asya kökenli havayolu firmalarının en büyüğü olarak, filo ve hizmet konusunda önemli adımlar attı. Bu çabaların seyahat kültürü konusunda böylesine önemli bir kitle tarafından da onaylanması gurur vericidir.” dedi. 

Sonuçları Aralık ayında belli olan Global Traveler ödülleri, 21 Ocak 2010 tarihinde New York’ta düzenlenecek tören ile sahiplerini bulacak.

Star

Kore Havayolları’na 'en iyi' ödülü

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
THY ye ne ödülü vermişler.yoksa ..bayı mı almış.herkese layık olduğu ödül verilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000