23 Aralık 2011, Cuma 09:01:04

KONTROLÖRLER GREVDE!

Peru'da hava trafiği kontrolörleri daha yüksek ücret talebiyle grev yapınca, ülkede hava trafiğinde olağanüstü hal ilan edildi.
  • kendimizi acındırmayı ne seviyoruz... yahu sen istemeyi bilmedilçe kimse sana bes para vermez... baksana, ukurus verdikleri yasayı uygulamaya bile sokmuyorlar,... bizden adam olmazzzz
  • bizde de dışarıdan kontrolör alsalar kimse gelmez çünkü zaten dünyada en az maaşa çalışan kontrolörler Türkiye de çalışıyor bir Allahın kuluda gelmez çok komik olurdu herhalde ama bak bizim kontrolörler peruya gitse peru devleti kar eder teklif etmek lazım perululara :)
Peru Devlet Başkanı Ollanta Humala'nın, devletin havacılık kurumu Corpac'ın grevcilerin yerine yabancı kontrolörler almasını sağlayan bir kararname imzaladığı bildirildi.

Hava güvenliği müdürü Ramon Giamarra, Ekvador ve Panama'dan 19 hava trafiği kontrolörünün işe alındığını belirtti.

Hava trafiği kontrolörleri sendikası grevin Noel sabahına kadar süreceğini bildirdi. Kontrolörlerin, 14 yıldır zam almadığı kaydedildi.
KONTROLÖRLER GREVDE!

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
kendimizi acındırmayı ne seviyoruz... yahu sen istemeyi bilmedilçe kimse sana bes para vermez... baksana, ukurus verdikleri yasayı uygulamaya bile sokmuyorlar,... bizden adam olmazzzz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bizde de dışarıdan kontrolör alsalar kimse gelmez çünkü zaten dünyada en az maaşa çalışan kontrolörler Türkiye de çalışıyor bir Allahın kuluda gelmez çok komik olurdu herhalde ama bak bizim kontrolörler peruya gitse peru devleti kar eder teklif etmek lazım perululara :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000