30 Mayıs 2016, Pazartesi 13:51:45

Köln'de uçuşlar durdu!

Köln Havalimanı'nda güvenlik gerekçesiyle uçuşların durdurulduğu öğrenildi.
  • SAW a havan topu atıldı bizim yöneticiler seferleri durdurmadı. Adamlardaki anlayış çok farklı. Safety comes First.
  • Bulundu ve tutuklandi. Hapise atsin lar 30 sene

Alman basınında güvenlik kaynaklarına dayandırılan haberlere göre Almanya’nın Köln kentindeki Köln Bonn Havalimanı’nda yurtdışı uçuşlarının ertelendiği duyuruldu.

Kimliği bilinmeyen bir kişinin güvenlik ihlaline yol açtığı, ertelemenin sebebinin de bu olduğu öne sürüldü. Focus Online’a göre federal polis, yerel saatle 11.00’de Terminal 1’deki güvenlik bölgesine açılan bir kapıdan geçmeyi başaran bir kişiyi arıyor.

Kölner Stadt- Anzeiger de polis köpeklerinin alanda patlayıcı aradığını, İçişleri Bakanlığı’nın da durumu soruşturduğunu aktardı.

Köln'de uçuşlar durdu!

Yorumlar

Saw ~ 8 yıl önce
SAW a havan topu atıldı bizim yöneticiler seferleri durdurmadı. Adamlardaki anlayış çok farklı. Safety comes First.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kisi ~ 8 yıl önce
Bulundu ve tutuklandi. Hapise atsin lar 30 sene

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fenermoda ~ 8 yıl önce
şaşkın şaşırmış bir ispanyol erkek yolcu faro ya gitmek ve son dakika uçağını kaçırmamak için köln bonn havalimanında yasak bir kapıyı kullanarak uçağa yetişmek istemiş.sorgu sualden sonra yolcu serbest ve kamuyu meşgul etmekten para cezası yiyecek.bazı yorumcular saallamayın bilip öğrenmeden .ben bu yazıyı şu an köln den yazıyorum.30 sene ceza ymış uydurmayın.sallamışsınız.adam terörist değil sabıkasız bir yolcu ,ve kendini beğenmiş egoist arrogant alman sisteminin yapmış olduğu isimsiz uyarısı olmayan bir kapıdan geçmiş.bu havalimanının sorunu.durum budur.almanyada sadece türkler suç işlerse küçük suç büyük suç farketmez hemen ceza alır çünkü türktür.türkiyenin en büyük düşmanı da alman devleti ve almanyadır.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000