16 Ekim 2012, Salı 12:44:16

"KOLİLERİ X-RAY CİHAZINDAN GEÇİRDİK"

Erzurum Valiliği’nce dün Erzurum Havalimanı'na indirilen Ermenistan kargo uçağıyla ilgili açıklama yapıldı...
  • Demek ki havayolu düzgün çalışmış, permileri doğru beyan edilmiş. Düzgün iş yapılınca sorun çıkmıyormuş.

Valilikten yapılan açıklamada, “Ermenistan Havayollarına ait Antonov - 12 EK-12104 sefer sayılı kargo uçağının Erivan kentinden, Suriye’nin Halep kentine malzeme götüreceği belirtilmiş, uçağa Erzurum Havalimanı'na teknik iniş gerçekleştirme koşulu ile üst uçuş izni verilmiştir.

Erzurum Havalimanı'na iniş yapmasına müteakip Erzurum Gümrük Müdürlüğü personelince uçağın geliş kontrolü yapılmış, kaptanın vermiş olduğu kargo manifesto beyanında insani yardım malzemesi olduğu belirtilmiştir. Beyan alındıktan sonra gümrük görevlilerince kargo yükünün ayrıntılı aramasına geçilmiştir. Arama sonucunda uçakta insani yardım malzemesi olduğu görülmüştür. X-RAY taramasından geçirilen kolilerde ise beyana aykırı herhangi bir maddeye rastlanmamıştır.

Yapılan kontroller sonucunda uçaktan boşaltılan malzemeler tekrar yüklenmiş, arama ve kontroller neticesinde uçağa ve yüküne herhangi bir zarar verilmemiştir. Bilahare uçağın Halep kentine müteveccihen devam etmesine izin verilmiştir” ifadelerine yer verildi.

"KOLİLERİ X-RAY CİHAZINDAN GEÇİRDİK"

Yorumlar

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Demek ki havayolu düzgün çalışmış, permileri doğru beyan edilmiş. Düzgün iş yapılınca sorun çıkmıyormuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000