15 Aralık 2011, Perşembe 15:00:23

KOÇOĞLU'NDAN İLK DEĞERLENDİRME AIRPORTHABER'E

Çukurova Bölgesel Havaalanı ihalesini alan Sky Line-Zonguldak özel Sivil Havacılık A.Ş konsorsiyumu adına ihaleyi değerlendiren Koçoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, 'Kimsenin katılmaması bizim için sürpriz oldu' dedi.
  • Kimin usta olduğunu bekleyip göreceğiz. Rakamlar iyi incelenirse SKY LINE'nın usta olduğu görülecektir. SKYLINE'ı kimse bu ihaleyi almaya zorlamadıki verdiği rakamlara güvenmeseydi o da ihaleden çekilirdi unutmamak lazımki 3 yıl inşaat 10 yıl işletme toplamda 13 yıl Türkiye ve Türk havacılığı için çok uzun bir zamandır çok bekleyip izleyip göreceğiz.
  • Belli ki, "Ustalar" sizi fena tongaya düşürmüşler. Çok eski bir tuzaktır bu, ihalede "al hayrını gör" derler. Artık yapacak bir şey yok. Keşke...
  • Bir gece güneyli rüzgar eser ve bütün uçaklar 05'e inemeyip Hatay'a Kayseri'ye divert ederse o zaman Şakirpaşa'nın ne kadar yeterli olduğu anlaşılacak.
  • BUNLAR NEYE İSTİNADEN ALDI BURAYI HAYRET YANİ!!! YA HESAP BİLMİYORLAR YADA ARKALARI ÇOK SAĞLAM!!! ZAMAN GÖSTERECEK BAKALIM SİZİDE!! İNŞALLAH SİZDE YDA GİBİ HARFİYAT FİRMASI DEĞİLSİNİZDİR!! SAW IN BU AY BİTMESİ GEREKEN İLAVE APRONUNDA HALEN İSTANBULUN HARFİYATINI DÖKMEYE DEVAM EDİYORLAR!! SAW DA YAPILACAK 2. PİSTİN ZEMİN DOLGUSUNU BİLE ADAMLAR BİTİRDİLER!! İLAVE APRON HİKAYE KAÇAK DÖKÜM ŞAHANE!!!!! HANGİ DELİKANLI HANGİ GÜCÜ YETEN BUNA DUR DİYECEK HA!!! ÇUKUROVANIN SONUDA BU !!! SKY DA SANIRIM BU ŞEKİLDE BU İHALEYİ AMORTİ EDECEK!!! AYIP YA AYIP!!! MİLLETİN GÖZÜNÜN İÇİNE BAKA BAKA SALAK YERİNE KOYUYORSUNUZ!!!! ÖBÜR DÜNYADA ALLAH KERİMDİR!!!
  • Adana Havalimanı ek bina işleri devam ederken, Çukurova Havalimanı ihalesi çalışılıyor... Düşüncem o dur ki Adana Şakirpaşa Havalimanı kolaylıkla yapılabilecek genişletme ve geliştirme çalışmaları ile daha uzun yıllar hizmet verebilir... Bir havalimanı yatırımı oldukça maliyetli iştir... Çukurova havalimanı yatırımı için ayrılan bütçe ile Erdemli-İskenderun hızlı tren hattı kurulsa ve bu hat Şakirpaşa havalimanı ile bağlansa, Çukurova'ya daha faydalı işler yapılırdı diyorum... Adana'dan son 23 yılda (daha öncesini çok iyi bilmiyorum) adam çıktığını görmedim... Şöyle yumruğunu masaya vurup, memleketine sahip çıkabilen, t_şş_klı adam dediğimiz adamlardan... Ne milletvekili, ne bakan, ne vali ne belediye başkanı...
  • Maşallah maşallah herşeyi bilen adam seni tebrik ederim sen ya 500 milyon euronun ne olduğunu bilmiyorsun yada patronlarını yanılttığın için dayak yememişsin. Koçoğlu group hem İnşaat hemde enerji işleri yaptığı için bu işleri en az senin kadar biliyordur. Yaklaşık 400 milyon euro'luk bir yatırımda 10 adet enerji direğinin maliyetini sorguluyorsan sana hayırlı işler.
  • Şakir Paşanın kapatılmaması konusunda çok geç kelınmış. Hava alanın sağına soluna yapılan kaçak yapılar yapılırken nerdeydiniz. Bu yapılara Adana Belediyesi neden müdahale etmedi. Adanada hiçmi boş yer yoktu Emniyet binasını hava alanının burnunun dibine yaptırdınız. O hava alanı bir an önce kapanmazsa uçaklar çatılara inmeye başlayacak o zaman bu sorumluluğu kim üstlenecek senmi yoksa senin gibi bilmeden anlamadan konuşanlarmı?
  • Son yıllarda ülkemizde yeni bir atasözü söğlenmeye başladı "Allah kimsenin yolunu SHGM'ye ve DHMİ'ye düşürmesin" diğe bu ihaleye katılan SKYLINE sadece cesaretnden dolayı kutlamak lazım DHMİ ile iş yapmanın ne demek olduğunu anlayın oda bizim gibi birdaha böğle ihalelere katılmasya tövbe der.
  • Çok anlamlı ve herşeyi anlatıyor. Bravo...
  • Sanırım Sky line şirketinin elinde patladı bu ihale. Bu kadar dev firma neden girmedi ? Hiç düşündüler mi acaba ? Yakında parayı ödeyemeyecek duruma düştüklerinde anlayacağız her şeyi. Kim kredi verir bu havalimanına ?
Koçoğlu şirketler grubuna bağlı Sky Line-Zonguldak özel Sivil Havacılık A.Ş konsorsiyumundan ilk değerlendirme geldi. Airporthaber'e konuşan Koçoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uğur Koçoğlu, " 7 firma yer görme yaptı. Bunların ihaleye katılmasını bekliyorduk. Onların ihaleye katılacağını varsayarak limitlerimizi zorlayarak işletme süresi teklif ettik. Katılmayacaklarını bilseydik daha uzun işletme süresi teklif ederdik" dedi. 

Çukurova Bölgesel Havaalanı'nı 9 yıl 10 ay 10 gün süreyle işleteceklerini kaydeden Koçoğlu, " İki yılda havaalanı inşaatını bitirerek işletmeye başlamayı planlıyoruz. Çukurova Bölgesel Havaalanı'nın açılmasından sonra Adana Şakirpaşa Havaalanı'nın kapatılmasını isteriz. Ama eğer kapatılmazsa da farklı bir iş modeliyle işletmeye devam ederiz" diye konuştu.

Sağlık Bakanlığı'nın hava ambulans operasyonunu yürüten Koçoğlu grubu,  havacılığın yanı sıra inşaat, turizm, gıda ve tarım gibi bir çok sektörde de faaliyet gösteriyor.

Diğer ortak Zonguldak Özel Sivil Havacılık A.Ş ise, Zonguldak Çaycuma Havaalanı'nın işletmesini yürütüyor.


















KOÇOĞLU'NDAN İLK DEĞERLENDİRME AIRPORTHABER'E

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Misafir ~ 12 yıl önce
Kimin usta olduğunu bekleyip göreceğiz. Rakamlar iyi incelenirse SKY LINE'nın usta olduğu görülecektir. SKYLINE'ı kimse bu ihaleyi almaya zorlamadıki verdiği rakamlara güvenmeseydi o da ihaleden çekilirdi unutmamak lazımki 3 yıl inşaat 10 yıl işletme toplamda 13 yıl Türkiye ve Türk havacılığı için çok uzun bir zamandır çok bekleyip izleyip göreceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Belli ki, "Ustalar" sizi fena tongaya düşürmüşler. Çok eski bir tuzaktır bu, ihalede "al hayrını gör" derler. Artık yapacak bir şey yok. Keşke...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bir gece güneyli rüzgar eser ve bütün uçaklar 05'e inemeyip Hatay'a Kayseri'ye divert ederse o zaman Şakirpaşa'nın ne kadar yeterli olduğu anlaşılacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
BUNLAR NEYE İSTİNADEN ALDI BURAYI HAYRET YANİ!!! YA HESAP BİLMİYORLAR YADA ARKALARI ÇOK SAĞLAM!!! ZAMAN GÖSTERECEK BAKALIM SİZİDE!! İNŞALLAH SİZDE YDA GİBİ HARFİYAT FİRMASI DEĞİLSİNİZDİR!! SAW IN BU AY BİTMESİ GEREKEN İLAVE APRONUNDA HALEN İSTANBULUN HARFİYATINI DÖKMEYE DEVAM EDİYORLAR!! SAW DA YAPILACAK 2. PİSTİN ZEMİN DOLGUSUNU BİLE ADAMLAR BİTİRDİLER!! İLAVE APRON HİKAYE KAÇAK DÖKÜM ŞAHANE!!!!! HANGİ DELİKANLI HANGİ GÜCÜ YETEN BUNA DUR DİYECEK HA!!! ÇUKUROVANIN SONUDA BU !!! SKY DA SANIRIM BU ŞEKİLDE BU İHALEYİ AMORTİ EDECEK!!! AYIP YA AYIP!!! MİLLETİN GÖZÜNÜN İÇİNE BAKA BAKA SALAK YERİNE KOYUYORSUNUZ!!!! ÖBÜR DÜNYADA ALLAH KERİMDİR!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Adana Havalimanı ek bina işleri devam ederken, Çukurova Havalimanı ihalesi çalışılıyor... Düşüncem o dur ki Adana Şakirpaşa Havalimanı kolaylıkla yapılabilecek genişletme ve geliştirme çalışmaları ile daha uzun yıllar hizmet verebilir... Bir havalimanı yatırımı oldukça maliyetli iştir... Çukurova havalimanı yatırımı için ayrılan bütçe ile Erdemli-İskenderun hızlı tren hattı kurulsa ve bu hat Şakirpaşa havalimanı ile bağlansa, Çukurova'ya daha faydalı işler yapılırdı diyorum... Adana'dan son 23 yılda (daha öncesini çok iyi bilmiyorum) adam çıktığını görmedim... Şöyle yumruğunu masaya vurup, memleketine sahip çıkabilen, t_şş_klı adam dediğimiz adamlardan... Ne milletvekili, ne bakan, ne vali ne belediye başkanı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Maşallah maşallah herşeyi bilen adam seni tebrik ederim sen ya 500 milyon euronun ne olduğunu bilmiyorsun yada patronlarını yanılttığın için dayak yememişsin. Koçoğlu group hem İnşaat hemde enerji işleri yaptığı için bu işleri en az senin kadar biliyordur. Yaklaşık 400 milyon euro'luk bir yatırımda 10 adet enerji direğinin maliyetini sorguluyorsan sana hayırlı işler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Şakir Paşanın kapatılmaması konusunda çok geç kelınmış. Hava alanın sağına soluna yapılan kaçak yapılar yapılırken nerdeydiniz. Bu yapılara Adana Belediyesi neden müdahale etmedi. Adanada hiçmi boş yer yoktu Emniyet binasını hava alanının burnunun dibine yaptırdınız. O hava alanı bir an önce kapanmazsa uçaklar çatılara inmeye başlayacak o zaman bu sorumluluğu kim üstlenecek senmi yoksa senin gibi bilmeden anlamadan konuşanlarmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Son yıllarda ülkemizde yeni bir atasözü söğlenmeye başladı "Allah kimsenin yolunu SHGM'ye ve DHMİ'ye düşürmesin" diğe bu ihaleye katılan SKYLINE sadece cesaretnden dolayı kutlamak lazım DHMİ ile iş yapmanın ne demek olduğunu anlayın oda bizim gibi birdaha böğle ihalelere katılmasya tövbe der.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Çok anlamlı ve herşeyi anlatıyor. Bravo...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sanırım Sky line şirketinin elinde patladı bu ihale. Bu kadar dev firma neden girmedi ? Hiç düşündüler mi acaba ? Yakında parayı ödeyemeyecek duruma düştüklerinde anlayacağız her şeyi. Kim kredi verir bu havalimanına ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000