22 Eylül 2015, Salı 07:50:59

Kocaseyit'te bayram yoğunluğu

9 günlük bayram tatilinin ilk günlerinde tatil bölgelerine gitmek isteyen tatilcilerin hava yolunu seçmesi dikkatleri çekiyor. Balıkesir’in Edremit ilçesindeki Koca Seyit Havalimanı ise bayram yoğunluğu yaşıyor.
  • Evden saw en az 3-4 saat sürüyor iki kez de uçağı kaçırdım kesinlikle ahl de de uçuş olmalı saygılar
  • Balıkesir bile orgiden daha faydalı valla.
  • bu havalimaninin yogunluk sebebi yuzde 80 altinoluk yazlikcilaridir ve yuzlerce kez artik ataturk havalimanindan sefer konmasi gerektigini yazmamiza ragmen sadece saw'dan seferler var.Yetkili kisiler bu konuya artik cozum bulmali.
  • ahl-saw arası uçak seferi konsa çalışır bence
  • Bir Uşaklı olarak Edremite Atatürk Havalimanı'ndan sefer olmamasına bir anlam veremiyorum....dolacagindan şüphem yok ve en az 100 Tl ye peynir ekmek gibi gider
  • Koca Seyit Havalimanı kendini aştı. Böyle devam ederse yakın zamanda Başmüdürlük olabilir. Çok güzel bir bölgede harika Terminal Binası olan bir Havalimanı. Her geçen gün yolcussayısı artıyor.
  • Doğu illerinde açılan her havaalanına THY sefer düzenliyor, ama nedense 1997 yılından beri açık olan havaalanına THY Atatürk ten sefer koymuyor. Batıda yaşayanlar olarak bizde doğudakiler gibi özgür olmak istiyoruz.
  • Koca seyit havaalanina ataturkten ucus olmamasi cok enteresan.yuzlerce yolcu ataturkten ucus acilmasini bekliyor.bu konusa taleplerini dile getirdikleri halde yetkilerden bir cevap alinamiyor.takdir edersinizki sabiha gokcene avrupa yakasindan ulasim zor ve mesaketli.sirf bu yuzden ucagi tercih etmeyen yolcular var Thy ye haftada 1 sefer planlamak zor olmamali.

9 günlük bayram tatilinin ilk günlerinde tatil bölgelerine gitmek isteyen tatilcilerin hava yolunu seçmesi dikkatleri çekiyor. Balıkesir’in Edremit ilçesindeki Koca Seyit Havalimanı ise bayram yoğunluğu yaşıyor.

2015’in ilk sekiz ayında 215 bin 659 iç hat ve 7 bin 773 dış hat yolcusunu ağırlayan Edremit ilçesindeki Koca Seyit Havalimanı son günlerde de bayram yoğunluğu yaşıyor. Hava yolu şirketleri yüzde doksan doluluk ile uçuşlar gerçekleştiriyor. Seyahat Acentesi işletmecisi Anıl Kuşçuoğlu “Özellikle yaz ayları başlarında başlayan yoğunluk Kurban Bayramının 9 güne çıkarılması ve okulların önümüzdeki pazartesi günü açılacak olması nedeniyle arttı. Çoğu uçağımızda bilet bulmak neredeyse imkansız. Uçaklarımız iç ve dış hatlarda bayram boyunca gidiş ve dönüş seferlerinde yüzde 90 doluluk oranları ile uçuyor. Edremit Kocaseyit Havalimanı Edremit, Ayvalık, Burhaniye, Asos gibi bir çok tatil bölgesine bağlantı sağlıyor.”dedi. 2015 yılında 2 bin 51 içi ve dış hat uçağının iniş kalkış yaptığını ifade eden Kuşçuoğlu ayrıca 78 dış hat uçuşunun da Edremit’ten gerçekleştirildiğini hatırlattı.

Kocaseyit'te bayram yoğunluğu

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Recai ~ 9 yıl önce
Evden saw en az 3-4 saat sürüyor iki kez de uçağı kaçırdım kesinlikle ahl de de uçuş olmalı saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ev nerde ki? ~ 9 yıl önce
Ev silivridemi?
Orgi ~ 9 yıl önce
Balıkesir bile orgiden daha faydalı valla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kuzeyege ~ 9 yıl önce
bu havalimaninin yogunluk sebebi yuzde 80 altinoluk yazlikcilaridir ve yuzlerce kez artik ataturk havalimanindan sefer konmasi gerektigini yazmamiza ragmen sadece saw'dan seferler var.Yetkili kisiler bu konuya artik cozum bulmali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahl-saw ~ 9 yıl önce
ahl-saw arası uçak seferi konsa çalışır bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bir Uşaklı olarak Edremite Atatürk Havalimanı'ndan sefer olmamasına bir anlam veremiyorum....dolacagindan şüphem yok ve en az 100 Tl ye peynir ekmek gibi gider

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SALİH ÇUBUK ~ 9 yıl önce
Koca Seyit Havalimanı kendini aştı. Böyle devam ederse yakın zamanda Başmüdürlük olabilir. Çok güzel bir bölgede harika Terminal Binası olan bir Havalimanı. Her geçen gün yolcussayısı artıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Batı-doğu ~ 9 yıl önce
Doğu illerinde açılan her havaalanına THY sefer düzenliyor, ama nedense 1997 yılından beri açık olan havaalanına THY Atatürk ten sefer koymuyor. Batıda yaşayanlar olarak bizde doğudakiler gibi özgür olmak istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 9 yıl önce
Koca seyit havaalanina ataturkten ucus olmamasi cok enteresan.yuzlerce yolcu ataturkten ucus acilmasini bekliyor.bu konusa taleplerini dile getirdikleri halde yetkilerden bir cevap alinamiyor.takdir edersinizki sabiha gokcene avrupa yakasindan ulasim zor ve mesaketli.sirf bu yuzden ucagi tercih etmeyen yolcular var Thy ye haftada 1 sefer planlamak zor olmamali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen ~ 9 yıl önce
Bu konuda ortak fikirdeyiz. Avrupa yakasından saw a gitmek nerden bakilirsa 2 saati buluyor. Ahlden bir zamanlar ne güzel atlasglobal uçuyordu şimdi tık yok. Potansiyeli kullanmasını bilen yok malesef

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000