12 Temmuz 2012, Perşembe 08:27:46

KOCA SEYİT HAVALİMANI'NDAN MEDİNE'YE DİREKT SEFER

Balıkesir’in Edremit Körfezi’ndeki Koca Seyit Havalimanı’ndan Suudi Arabistan’a ilk uçak seferi yapıdı.
  • vay vay vay bu uçak 320 de olsa 321 de olsa 229 kişi güzelmiş yani.
  • Bebek diye birşey var. (2+6) + 210+11= 229 (mürettebat+yolcu) veya 210+19= 229 olabilir mi? Ya da sayıda bir yanlışlık? Burda haber Körfez'den ilk dış hat uçuşunun yapılmış olması. Matamattik oyunları değil.
  • Bilip bilmeden herkes salliyor.Erbil Suleymaniye ye nasil yakin oluyor.Aradaki yolun kalitesinden haberin varmi.Yol gece gunduz guvenliklimi.Kalkmamis ucak kafasina gore baska bir ulkenin istedigi havaalanina gitmeye karar verebilirmi.Irak kurumlari yeni izinleri 24-48 saatten once veriyorlarmi. Cevap:Yollar kotu ve guvenliksiz.Irak 48 saat oncesi bile izin veremiyor.Irak havasahasi ABD kontrolunde.Izinsiz bir girde gorelim.Siradan bir Suriye nin ne yaptigini gorduk. Ucak,ucus hava icin guvenliksizse kalkmaz.Bu yolculara eziyet degil onlarin guvenligini saglamaktir.Bunu ogrenemediysen git otobusle,yada babanin yaptigi gibi deveyle.Ucak cok size
  • sen takunyanın ne olduğunu bilmiyon sanırım o takunyaları giymen için daha çookk airport editörlerine yarum yaparsınnn.
  • o resimde gördüğün uçak 320 değil 321 dir dikkatli bak:)asıl ben şimdi sana sesli güldüm:))))))))
  • airbus 320 229 kişi :D demek ki 50 kişi ayakta gitmiş :D
  • A 320 ile nasıl 229 kişi taşıyolar . A320 o kadar yolcu alabiliyomu
  • atlasın 2 gun onceki 14 saatlik erbil rezaletinden neden haber vermiyorsunuz airporthaber editörleri?? yolcuya hiçbir bilgi vermeden. havaalanında eziyet ederek yaz gunu 14 saatlik gecikmeyi ne ile açıklyacaksınız ?hava durumu?yakınında suleymaniye var o zaman oraya inseydiniz.hava durumu erbile gore duzgundu.14 saat gecikmenin açıklaması yok malesef degerli lastik patlana kuyruk vuran torpilli takunyacı havayolları
  • helal olsun airporthaber editörüne adamlar A320 ye 229 kişiyi bindirmişler, :-)

 

Yaklaşık 2 yıl evvel yapılan düzenlemeler ile uluslararası hava ulaşımına açılan Balıkesir Koca Seyit Havalimanı’ndan umre yolcuları Medineye uçtu. Özel bir firma aracılığı ile düzenlenen seferde Atlas Jet firmasına ait Airbus A-320 tipi uçak ile yapılan seferde 229 kişi Edremit’ten Suudi Arabistan’ın Medine şehrine direk sefer yapıldı. Balıkesir Koca Seyit Havalimanı’nda bir araya gelen umre yolcuları, pasaport işlemlerinin yapılmasından sonra sırayla uçağa alındı.

Edremit’ten direk uçuş ile Medine'ye gidecek umre yolcuları arasında bulunan organizasyon sorumlularından Mevlüt Yıldırım, “Balıkesir’imizin yıllardan beri Mekke ve Medine hasretiyle yanıp tutuşan Müslümanları umre ve hac yolculuklarını ya İzmir ya da İstanbul’dan yapıyorlardı. Bu da takdir edersiniz ki, Balıkesirli yolcularımızı yormaktaydı. İlk defa bu sene Edremit’ten doğrudan doğruya bir uçuş gerçekleştiğinden dolayı Edremit ile Medine arasında kalp ve gönül bağlantısı kuruldu. Hacılarımızı, umrecilerimizi yorulmadan Peygamber Efendimizin huzuruna çıkabilmektedirler. Yetkililere bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu imkanı bizlere sundukları için kendilerine Allah razı olsun diyoruz” dedi.

Uçuşu düzenleyen tur şirketi yetkilileri ise, önümüzdeki günlerde düzenleyecekleri bu tip faaliyetlerle tekrar Edremit’te bulunan Balıkesir Kocaseyit Havalimanı’nı kullanmak istediklerini, özellikle bölgede bulunan yolcuların bu konudan çok memnun olduklarını ifade etti.

Umreye gidecek olmanın heyecanını yaşayan Balıkesirli vatandaşlar ise, Balıkesir Kocaseyit Havalimanı’nın uluslararası uçuşlara açılmasının bulunmaz bir nimet olduğunu bildirerek, kendilerine bu imkanı sunanlara teşekkür etti.

KOCA SEYİT HAVALİMANI'NDAN MEDİNE'YE DİREKT SEFER

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

yasas ~ 12 yıl önce
vay vay vay bu uçak 320 de olsa 321 de olsa 229 kişi güzelmiş yani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bebektir bebek ~ 12 yıl önce
Bebek diye birşey var. (2+6) + 210+11= 229 (mürettebat+yolcu) veya 210+19= 229 olabilir mi? Ya da sayıda bir yanlışlık? Burda haber Körfez'den ilk dış hat uçuşunun yapılmış olması. Matamattik oyunları değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlasjet e haksizlik etmeyelim ~ 12 yıl önce
Bilip bilmeden herkes salliyor.Erbil Suleymaniye ye nasil yakin oluyor.Aradaki yolun kalitesinden haberin varmi.Yol gece gunduz guvenliklimi.Kalkmamis ucak kafasina gore baska bir ulkenin istedigi havaalanina gitmeye karar verebilirmi.Irak kurumlari yeni izinleri 24-48 saatten once veriyorlarmi. Cevap:Yollar kotu ve guvenliksiz.Irak 48 saat oncesi bile izin veremiyor.Irak havasahasi ABD kontrolunde.Izinsiz bir girde gorelim.Siradan bir Suriye nin ne yaptigini gorduk. Ucak,ucus hava icin guvenliksizse kalkmaz.Bu yolculara eziyet degil onlarin guvenligini saglamaktir.Bunu ogrenemediysen git otobusle,yada babanin yaptigi gibi deveyle.Ucak cok size

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rötarcı atlasa a ~ 12 yıl önce
sen takunyanın ne olduğunu bilmiyon sanırım o takunyaları giymen için daha çookk airport editörlerine yarum yaparsınnn.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sesli güldüm e ~ 12 yıl önce
o resimde gördüğün uçak 320 değil 321 dir dikkatli bak:)asıl ben şimdi sana sesli güldüm:))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sesli güldüm :) ~ 12 yıl önce
airbus 320 229 kişi :D demek ki 50 kişi ayakta gitmiş :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
agent ~ 12 yıl önce
A 320 ile nasıl 229 kişi taşıyolar . A320 o kadar yolcu alabiliyomu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rötarcı atlas.. ~ 12 yıl önce
atlasın 2 gun onceki 14 saatlik erbil rezaletinden neden haber vermiyorsunuz airporthaber editörleri?? yolcuya hiçbir bilgi vermeden. havaalanında eziyet ederek yaz gunu 14 saatlik gecikmeyi ne ile açıklyacaksınız ?hava durumu?yakınında suleymaniye var o zaman oraya inseydiniz.hava durumu erbile gore duzgundu.14 saat gecikmenin açıklaması yok malesef degerli lastik patlana kuyruk vuran torpilli takunyacı havayolları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A320 229 kişi? ~ 12 yıl önce
helal olsun airporthaber editörüne adamlar A320 ye 229 kişiyi bindirmişler, :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000