10 Mart 2016, Perşembe 11:01:47

Kim uçakta böyle bir an yaşamak istemez ki!

Alaska Airlines'ın AS870 sefer sayısı Honululu uçağında bulunan yolcular güneş tutulmasını 35 bin feet yüksekte izledi. İşte o muhteşem anlar...
  • Lavuk amma heyecanlanmis :)))
  • niye sürekli "Oh My God" diyor ki, basit bir güneş tutulması, ilk kez mi görüyor acaba? duygularını ifade edecek başka cümle yok mu ingilizcede?
  • OLUR BÖYLE ŞEYLER RAAD OLUNNNN.....

Türkiye saati ile bu sabaha karşı yaşanan güneş tutulması Alaska Havayolları'nın Anchorage - Honolulu seferi sırasında görüntülendi.

Tutulma sırasında, Honolulu seferini yapan Alaska Airlines'ın AS870 sefer sayılı Boeing B737-800 tipi uçağında bulunanlar o anlara şahit oldu.

Yolcular arasında yer alan, Amerikan Gökbilimsel Cemiyeti'nden Mike Kentrianakis, Güneş tutulmasının büyüleyici görüntülerini kaydetti. 



Alaska Airlines kabin ekibi ve yolcuları tarafından çekilen görüntüler;





Kim uçakta böyle bir an yaşamak istemez ki!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Ahhaha ~ 8 yıl önce
Lavuk amma heyecanlanmis :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
papağan ~ 8 yıl önce
niye sürekli "Oh My God" diyor ki, basit bir güneş tutulması, ilk kez mi görüyor acaba? duygularını ifade edecek başka cümle yok mu ingilizcede?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Basitmi? ~ 8 yıl önce
Basit bir güneş tutulması dediğin olayı her gün kapının önünden geçen belediye otobüsüyle mi karıştırdın acaba ki sıradan bir olay olarak değerlendiriyorsun? Kaç kişiye atmasoferi tepeden izlerken güneş tutulmasına şahit olma imkanı nasip olur bi istatistiki bilgin varmı? Güneş tutulması dediğin olayın senin yaşadığın mahalleyi de içinde bulunduran gezegenimiz üzerinde ki etkileri hakkında bilgin var mı? Birde İnsanlar her millette bir yaradıcıya inanır ve böyle belediye otobüsünün kapıdan geçmesi gibi sıradan olan GÜNEŞ TUTULMASI olayı gibi insanın aklının alamayacağı gcünün yetemeyeceği bir konuda yaradıcısına şükreder. "Oh My God","Oh mon dieu"," Oh mein Gott", "Dio Mio", "Subhanallah" yada "Aman Allahım" diyebilir. Belkide adamın kapısından her gün belediye otobüsü de geçmiyordur. Kim bilir...
.. ~ 8 yıl önce
OLUR BÖYLE ŞEYLER RAAD OLUNNNN.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ben raad olameyom ~ 8 yıl önce
Napacak ki ?
Nadide insan ~ 8 yıl önce
Bende gurur duydum
leman ~ 8 yıl önce
gunes tutulmasiyla gurur duyan ilk insansin herhalde :))

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000