25 Nisan 2016, Pazartesi 12:11:07

Kendini tuvalete kilitleyen yolcu intihar etti

Hong Konglu havayolu şirketi Cathay Pacific'in Seul-Hong Kong seferinde bir yolcu kendini uçak tuvaletine kitleyerek intihar etmeye çalıştı.
  • Bu kosede rastgele. Yazmasin O cani. Allah verir allah alir sen ve senin gibi densizler intaharla Olumle alay etmeyin Cunku hepimizin basina gele bilir. Allah korusun, hosteslere gelince. Gercekten onlar egitimli kisilerdir ve hepside universitelidir Bazilariyle konusuyorum iyi meslek sahipleri var onlara garson gozuyle bakmayin. Ve kucumsemeyin ,
  • şu yorumları okuyunca güzel ülkemin nerelere gittiğini daha iyi görüyor ve üzüntüden kahroluyorum. herşeyimiz belaltında. kabin görevlisine sex metası bakan mı istersin, garson diyen mi. Meslekten çok insana değer vermeyen yorumlar. Yurtdışında çöpçü, sütçüye bile insan gözeyle bakan ve mesleğini aşağılamayanları gördükten sonra yorumları okuyunca şaşırıp kalıyorum. Herkese yüce Allahın ilk sözünü hatırlatmak isterim. OKU OKU OKU ki adam olasın.
  • Eskiden burada sadece bilgi sahibi olanlar değil, aynı zamanda ahlak sahibi ve seviyeli insanlar yorum yapardı.Şimdi ise pek birşey söylemeye gerek yok yazılanlardan anlaşıldığı üzere..
  • İntihar etti degil intihara teşebbüs etti
  • İntihar etmeyi bile becerememiş...
  • Hostes ve host'lara " Hava Garsonu " yakıştırması son derece çirkin. Bu mesleğe başlarken çok detaylı eğitimler alıyor ve her türlü acil duruma müdahale edecek becerileri kazanmadan uçağa binemiyorlar. Lütfen saygı gösterelim.
  • bu katay'da olayın biri bin para he
  • Yolcu tuvaletteyken nasıl iniş yapılıyor ki?
  • Hala hava garsonu diyenlere görün ne işlerle uğraşıyorlar.

Cathay Pacific'in Seul-Hong Kong seferini yapan uçağında bir yolcu kendini uçak tuvaletine kitleyerek intihar etmeye kalkıştı.

Edinilen bilgilere göre; geçtiğimiz Cumartesi günü Cathay Pacific'e ait Airbus A330 tipi uçak Güney Kore'nin başkenti Seul'deki Incehon Havalimanı'ndan Hong Kong'a gitmek üzere havalandı.

Uçak Hong Kong'a inişe geçtiği sırada 31 yaşında olduğu belirtilen bir erkek yolcu kendisini uçağın tuvaletine kilitledi. Sorunlu yolcu kabin ekibinin uyarılarına aldırış etmedi. Uçak Hong Kong Havalimanı'na iniş yaptıktan sonra kabin ekibi yeniden yolcuya seslendi. Ancak yolcudan ses gelmeyince kilitli kapı personel tarafından açıldı. 

Yolcunun telefon kabıyla boynuna kesik attığı ve ayakkabı bağcıklarından yaptığı iple kendini asmaya çalıştığı öğrenildi. Yaralı yolcu hastaneye kaldırılırken hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

AirportHaber

Kendini tuvalete kilitleyen yolcu intihar etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Santa barbara ~ 8 yıl önce
Bu kosede rastgele. Yazmasin O cani. Allah verir allah alir sen ve senin gibi densizler intaharla Olumle alay etmeyin Cunku hepimizin basina gele bilir. Allah korusun, hosteslere gelince. Gercekten onlar egitimli kisilerdir ve hepside universitelidir Bazilariyle konusuyorum iyi meslek sahipleri var onlara garson gozuyle bakmayin. Ve kucumsemeyin ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hava cıva ~ 8 yıl önce
şu yorumları okuyunca güzel ülkemin nerelere gittiğini daha iyi görüyor ve üzüntüden kahroluyorum. herşeyimiz belaltında. kabin görevlisine sex metası bakan mı istersin, garson diyen mi. Meslekten çok insana değer vermeyen yorumlar. Yurtdışında çöpçü, sütçüye bile insan gözeyle bakan ve mesleğini aşağılamayanları gördükten sonra yorumları okuyunca şaşırıp kalıyorum. Herkese yüce Allahın ilk sözünü hatırlatmak isterim. OKU OKU OKU ki adam olasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 8 yıl önce
Eskiden burada sadece bilgi sahibi olanlar değil, aynı zamanda ahlak sahibi ve seviyeli insanlar yorum yapardı.Şimdi ise pek birşey söylemeye gerek yok yazılanlardan anlaşıldığı üzere..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Admin ~ 8 yıl önce
İntihar etti degil intihara teşebbüs etti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayfon uygulaması ~ 8 yıl önce
İntihar etmeyi bile becerememiş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kolay mı ~ 8 yıl önce
kolay mı sanıyorsun? kolaysa yap o zaman :))
B-52 ~ 8 yıl önce
Hostes ve host'lara " Hava Garsonu " yakıştırması son derece çirkin. Bu mesleğe başlarken çok detaylı eğitimler alıyor ve her türlü acil duruma müdahale edecek becerileri kazanmadan uçağa binemiyorlar. Lütfen saygı gösterelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eee ~ 8 yıl önce
eee napak kardeş?
... ~ 8 yıl önce
la bi sus.. hava garsonu işte.
Ohho ~ 8 yıl önce
Şimdi bu Söylediklerim rahatsız edebilir bazı arkadaşlarımızı ama ben kendi öz eleştirimi yapacağım. 1970 Yılından itibaren sık sık seyahat eden bir yolcu olarak net belirtebilirim ki eskidendi o hosteslik işleri 1.90 boyunda Taş gibi kızlar gelip Etiniz az pişmiş mi olsun nasıl isterseniz. Kırmızı şarap mı isterseniz Şampanya mı ? hey gidi günler hey şimdi 1.50 boyunda yerden bitme makyaj abidesi geliyor SANDİVİÇ VAR YERMİSİN SANDİVİÇ VAR diye böğürüyor. Şimdi sen buna HOSTES der misin ?
ohho diyen mahlukat ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
ohhooooo ya Cevaben ~ 8 yıl önce
o yerden bitmeler 4 / 5 yabancı dil bilip ve hayat kurtarıyolar senin göremediğim yolcuları onlar anında fark ediyolar sen o böğürmek dediğin şeyi beynin basmadığı için söyleyim neden yapıyolar gözlerini iyi aç: yolcu uyuyorda olsa acaba hala hayattamı diye kontrol ediyor. Daha neleeeer neleeer be ama sen anca 190 boydaki bacak a takıldığın için bunları zor görürsün
Ohho ~ 8 yıl önce
Şu Sansür mağduru kesin hostes :)
Çokbilmiş ~ 8 yıl önce
Verdiğiniz iki ölçünün de kabin memurluğuna uygun olmadığının farkında olmamanız bile bilmeden konuştuğunuzun kanıtı. Gözünüz güzel kız görmek istiyorsa bunu başka yerlerde arayın bence. Görevinin gerektirdiği şekilde İşini yapan insanlar hakkında seviyesiz yorumlar yapmanız hoş değil. Canınız az pişmiş yada çok pişmiş et yemek istiyorsa da lüks bir restoran a gidip yemenizi öneririm lakin uçak nusret in yeri değil !
Ohho ~ 8 yıl önce
Bay veya Bayan Çok Bilmiş ve Bana cevap yazan arkadaşlara cevaben. 1. Ben 6 Dil Bilen hostes görmedim. Dil bilmek maarifet ise Anadilim gibi İngilizce ve İtalyanca biliyorum. İtalyan aksanına ve cümlelerine yakın olan İspanyolcayı da rahatlıkla anlayıp karşımdaki kişi ile sıcak sohbet edebiliyorum. Sen hiç İngiliz aksanı ile konuşan hostes gördün mü ? Uçak içi cümlelerle sınırlıdır konuşabildikleri. 2. Çok bilmiş arkadaş; 3 Yıl boyunca Etin Anavatanı olan Meksika da yaşadım. Nerede et yememem gerektiğini sana soracak değilim. Ama Sana Meksika' da QUEO Soslu Az Pişmiş Buffolo eti ısmarlayabilirim. Benim Ağzımı açtırmadan Dağılın CAHİLLER.
Sss ~ 8 yıl önce
Fantazimi yapıyorsun gözüm sen? Bahsettiğin yıllardan anladığım kadarıyla sende baya çökmüşsün dikkat çekemeyen ihtiyar bi halin var ondandır bu sitemlerin
sayko ~ 8 yıl önce
bu katay'da olayın biri bin para he

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 8 yıl önce
Yolcu tuvaletteyken nasıl iniş yapılıyor ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ee ~ 8 yıl önce
ne yapacaklardı yakıt bitene kadar adam çıkmazsa da yine inmeyeceklermiydi ?
ishal ~ 8 yıl önce
cırcır oldu belki nerden biliyonuz be
Air waiter ~ 8 yıl önce
Hala hava garsonu diyenlere görün ne işlerle uğraşıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sus ~ 8 yıl önce
Ve kola getir buz olsun

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000