20 Şubat 2012, Pazartesi 18:36:04

KAZAKİSTAN'DAN ÖZBEKİSTAN'A UYARI

Kazakistan, Özbekistan'ı insansız uçaklarla hava sahasını ihlal etmekle suçladı
  • Herhalde ABD Afganistan ve Pakistanda teröristlerden bikti Kazakistanda yeni teröristler ariyor.
  • O ucaklar aslinda Kayserispor'a ait deplasman oncesi rakip takimin maclarini izliyorlar. PES yani bakin sifre USA parola ABD. Uyuyun
Kazakistan hükümet yetkilileri, Özbekistan'ı insansız uçakla saldırılar düzenleyerek hava sahasını ihlal etmekle suçladı.

Kazak yetkililerin saldırıları gösterdiğini iddia ettikleri bir video kaydı ile destekledikleri suçlama, iddialara göre, Özbekistan-Kazakistan sınırının batı ucunda, Beyneu bölgesinde 16 Şubat tarihinde meydan ageldi. Hükümetin pilotsuz uçak saldırısı sırasında çekildiğini belirttiği görüntüler KTK TV tarafından yayımlandı.

Uzmanlar, bir Hermes 450 veya Bayar MQ-9 olabileceğini söyledikleri insansız uçağın apartmanların yakınında uçtuğuna dikkat çekti.Kazak televizyonu, uçakların ülke sınırını geçtiğini ve Kazakistan topraklarının derinliklerine gittiğini savundu. Uçağın yaklaşık on beş dakika boyunca Kazak hava sahasında kaldığı, çok düşük bir irtifada uçtuğu için hava savunma birimleri tarafından fark edilmeden gittiği öne sürüldü. "Tahminen Özbekistan ait" olduğu iddia edilen insansız uçağın daha sonra geri "kaçtığı" savunuldu.

Geçmişte ABD keşif uçaklarını topraklarında konuşlandıran Özbekistan'ın kendisine ait insansız uçakları olup olmadığı bilinmiyor. Uçakların ABD'ye ait olabileceği iddia ediliyor.
KAZAKİSTAN'DAN ÖZBEKİSTAN'A UYARI

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Herhalde ABD Afganistan ve Pakistanda teröristlerden bikti Kazakistanda yeni teröristler ariyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
O ucaklar aslinda Kayserispor'a ait deplasman oncesi rakip takimin maclarini izliyorlar. PES yani bakin sifre USA parola ABD. Uyuyun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000