26 Mart 2014, Çarşamba 13:34:15

KAYIP UÇAKTA YENİ GELİŞME: 122 PARÇA BULUNDU

Malezya Savunma Bakanı ve Ulaştırma Bakan Vekili Hişamuddin Hüseyin, kayıp uçağa ait olduğunu düşündükleri onlarca parçanın Hint Okyanusu'nda tespit edildiğini duyurdu.
  • Arkadaslar bu ucak Kacirilmis. Ve. Yakiti. Bitmis. Bittigi bolgede de. Denize. Cakilmis. Neden. Derseniz. Cunku. Ucak. Kuala lumpurdan. Pekine gediyor. Bu ucak. 90 derece. Kuzeye gidiyor. Rotasi. Programi. Bole iken Neden. 90 derece. Guneye Austuraliya. Aciklarinda Ne isi var. yuz de yuz bu ucak. Bazi zalimler. Korsanlar tarafindan. Ucagi. Austuraliyaya. Belki Baska yere Goturmek istedipilotu susturdu zorladi. Ve bu duruma. Geldi. Allah. Memleketimize ve. Sevgili. Hava yolumuza. Boyle bir felaket. Gostermesin. Basta sefa bey ve tum arkadaslara sevgi ve selamlarimi. Yoluyorum. Ucak ve. NDT. Uzmani. Boston. USA
  • Arkadaş cenazeleri kim çıkaracak demiş....Koskoca uçak okyanusa çakılmış sen cenazeyi çıkarmaktan bahsediyorsun..Köpek balıklarına yem oldu çoğu..
  • Eldeki veriler bu sefer yenilir yutulur cinsten değil.Hiç olmazsa birşeyler çıktı 122 parça -7000 de yatıyor.Şimdi gelelim asıl soruya bu uçağı , bu cenazeleri , bu cihazları kim nasıl çıkaracak ?
  • O PİLOTUN AHINI ALDILAR NE DEDİKODULAR YAPTILAR BEE
  • Başından beri düştüğü belliydi sadece yerini saptamaları uzun sürdü. Akıntılar, okyanus, çapça şekli, çapma hızı herşey parçaların bulunmasını güçleştirmiş olabilir. Ama günlerce o kadar saçma, sapan komplolar üretildi ki ve en düşündürücü olan ise bunlara inanan insanlar var! Neymiş taliban kaçırmış, neymiş ikinci 11 Eylül olacakmış! Sen önce 11 Eylül olaylarının ardını, arkasını araştırda ondan sonra konuş. Kitap desen okumazlar, belgesel desen izlemezler ama konu lafa gelince en saçma komplo'ya inanırlar. Allahım sen bizi cahillerden koru!
  • ya Hişamuddin Hüseyin! 122 cisim (parca) sayilabiliyor da, onlarin ne oldugunu bilinemiyor mu? bilemiyorlar mi? koca dunyayi aramak kolay degil tabiki, ya henuz netlesmis birsey yok deyin ya da bu sekilde insanlari oyalamaktan vazgecin! elinizde somut bir bulgu olmadigi surece bunlar cok anlamsiz ve aci verici. ben yolcularin yakini degilim, havacilik asigi biriyim, dusen her ucakta icim yaniyor, iclerindeki insanlar icin de uzuluyorum. yeter!
  • Kac haftadan sonra rastlantisal olarak üstüste bulgular çıkması hmmmmmm.. yersen

Malezya, uydulardan elde edilen görüntülerde 8 Mart'ta Kuala Lumpur'dan Pekin'e uçarken kaybolan yolcu uçağının düştüğü sanılan bölgede 122 cismin daha görüldüğünü açıkladı.

Malezya Savunma Bakanı ve Ulaştırma Bakan Vekili Hişamuddin Hüseyin, düzenlediği basın toplantısında, 23 Mart'ta uyduların çektiği görüntülerde birkaçı 23 metre uzunluğunda 122 cismin belirlendiğini söyledi.

Hüseyin, Fransız uyduları tarafından çekilen görüntülerdeki cisimlerden bazılarının parlak renkli olduğunu sözlerine ekledi.

Malezya Havayolları'na ait Boeing 777, 8 Mart'ta Kuala Lumpur'dan Çin'in başkenti Pekin'e gitmek üzere havalandıktan kısa bir süre sonra radarlardan kaybolmuştu.

Malezya Başbakanı Necip Rezak, iki hafta süren uluslararası arama çalışmalarının ardından pazartesi günü yaptığı açıklamada, uçağın Hint Okyanusu'nun güneyine düştüğünü ve içinde bulunan 239 kişiden kurtulan olmadığını belirtmişti.

KAYIP UÇAKTA YENİ GELİŞME: 122 PARÇA BULUNDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Arkadaslar bu ucak Kacirilmis. Ve. Yakiti. Bitmis. Bittigi bolgede de. Denize. Cakilmis. Neden. Derseniz. Cunku. Ucak. Kuala lumpurdan. Pekine gediyor. Bu ucak. 90 derece. Kuzeye gidiyor. Rotasi. Programi. Bole iken Neden. 90 derece. Guneye Austuraliya. Aciklarinda Ne isi var. yuz de yuz bu ucak. Bazi zalimler. Korsanlar tarafindan. Ucagi. Austuraliyaya. Belki Baska yere Goturmek istedipilotu susturdu zorladi. Ve bu duruma. Geldi. Allah. Memleketimize ve. Sevgili. Hava yolumuza. Boyle bir felaket. Gostermesin. Basta sefa bey ve tum arkadaslara sevgi ve selamlarimi. Yoluyorum. Ucak ve. NDT. Uzmani. Boston. USA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Arkadaş cenazeleri kim çıkaracak demiş....Koskoca uçak okyanusa çakılmış sen cenazeyi çıkarmaktan bahsediyorsun..Köpek balıklarına yem oldu çoğu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Herkes şaşkın ~ 10 yıl önce
Eldeki veriler bu sefer yenilir yutulur cinsten değil.Hiç olmazsa birşeyler çıktı 122 parça -7000 de yatıyor.Şimdi gelelim asıl soruya bu uçağı , bu cenazeleri , bu cihazları kim nasıl çıkaracak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ŞAFAK EGEMEN ~ 10 yıl önce
O PİLOTUN AHINI ALDILAR NE DEDİKODULAR YAPTILAR BEE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok şükür. ~ 10 yıl önce
Başından beri düştüğü belliydi sadece yerini saptamaları uzun sürdü. Akıntılar, okyanus, çapça şekli, çapma hızı herşey parçaların bulunmasını güçleştirmiş olabilir. Ama günlerce o kadar saçma, sapan komplolar üretildi ki ve en düşündürücü olan ise bunlara inanan insanlar var! Neymiş taliban kaçırmış, neymiş ikinci 11 Eylül olacakmış! Sen önce 11 Eylül olaylarının ardını, arkasını araştırda ondan sonra konuş. Kitap desen okumazlar, belgesel desen izlemezler ama konu lafa gelince en saçma komplo'ya inanırlar. Allahım sen bizi cahillerden koru!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
122 cisim? ~ 10 yıl önce
ya Hişamuddin Hüseyin! 122 cisim (parca) sayilabiliyor da, onlarin ne oldugunu bilinemiyor mu? bilemiyorlar mi? koca dunyayi aramak kolay degil tabiki, ya henuz netlesmis birsey yok deyin ya da bu sekilde insanlari oyalamaktan vazgecin! elinizde somut bir bulgu olmadigi surece bunlar cok anlamsiz ve aci verici. ben yolcularin yakini degilim, havacilik asigi biriyim, dusen her ucakta icim yaniyor, iclerindeki insanlar icin de uzuluyorum. yeter!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yersen ~ 10 yıl önce
Kac haftadan sonra rastlantisal olarak üstüste bulgular çıkması hmmmmmm.. yersen

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000