18 Ekim 2012, Perşembe 17:40:29

KASTAMONU HAVAALANI'NI GEZDİ

Kastamonu İl Özel İdaresi tarafından yapımı devam eden Kastamonu Havaalanını Mülkiye Baş Müfettişi Vahap Diyarbakırlı ziyaret etti.
  • Bu havaalanı açıldığında Sinop havaalanının yenileme için kapanmasıyla beraber güzel bir açılış dönemi yaşayacak inşallah yolcunun ayağı kastamonu'ya alışacak. tabi önemli olan devamının da gelmesi :)

Ziyarette Diyarbakılı’ya Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan eşlik etti.

Diyarbakırlı, Karahasan’dan çalışmalar hakkında bilgi alarak, havaalanı sahasını gezdi. Karahasan, kısa bir süre önce tamamen ağaçlık, tarla ve derin uçurumlarla dolu bu alanın şu anda en son teknoloji kullanılarak havalimanı haline getirildiğini belirterek, “Son iki yıldır gece gündüz çalışmamızın karşılığı artık gözle görünür hale gelmiştir. Çalışmalarımız hava şartlarının elverdiği son ana kadar devam edecektir. Mülkiye Baş Müfettişimize yapmış oldukları ziyaret ve güzel sözleri için teşekkür ediyorum” dedi.

KASTAMONU HAVAALANI'NI GEZDİ

Yorumlar

öztürk ~ 12 yıl önce
Bu havaalanı açıldığında Sinop havaalanının yenileme için kapanmasıyla beraber güzel bir açılış dönemi yaşayacak inşallah yolcunun ayağı kastamonu'ya alışacak. tabi önemli olan devamının da gelmesi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000