15 Temmuz 2015, Çarşamba 14:49:56

Karain'den Kıbrıs'a Gyrocopter ile uçacaklar

20 Temmuzda KKTC'de kutlanacak 41. Barış ve Özgürlük Bayramına ilk defa katılacak olan iki adet Gyrocopter Türkiye'den KKTC'ne uçarak gidecek.
  • Gyrocopterler bizim garajda su an cok eglenceli araclara benziyorlar
  • Aman dikkat edin de kktc de grevlere denk gelmeyin. Kalırsınız oralarda valla.
  • Iki havaci arkadas Ucusu yapiyor ama Antalya THK kendi reklamini yapiyor. THK Sizin Gyronuz- Microlightiniz yokmuydu ucuracak?? Yoksa biraz az yiyinde kendinize Gyro alip havaciliga merak saran gencleri motive edin. Bu isler raki masalarinda ahkam kesmekle degil yurekle oluyor!!!!
  • karain-ercan değil gazipaşa -ercan uçacaklar
  • ADAMLAR UÇUŞLARINI PLANLAMIŞ İZİNLERİNİ ALMIŞ BAKANLIK ONAYI FALAN VE EGE AKDENİZ BOYU UÇARAK GELECEKLER VE GAZİPAŞADAN DOĞRU KIBRIS, DERKEN KARAAİNDE TÖREN HOPPALA NERDEN ÇIKTI ŞİMDİ BU ,TÖREN OLACAKSA GAZİPAŞADA SON DURAKTA OLUR.THK ANTALYA ŞUBE Mİ ORGANİZE ETMİŞ OLAYIDA TÖREN YAPIYOR,ADAMLAR KALKIP İNDİKLERİ NEREDE TÖREN YAPMIŞLAR,ALÇAKGÖNÜLLÜ BİR ŞEKİLDE GİDİYORLAR SİZE NE OLUYOR ANTALYA THK
  • Alanya'dan alcak gecmeyin taslarım valla:)))
  • Ben anlamadim, ne dememiz lazim? Antalyadan kibrisa elin ucagi ile gitmek ne zaman basari oldu ?
  • Başarılar kolay gelsin.Geçitkaledikilere kapak olsun.Bir Serdar çok geldi onlara.Bilmiyorlarki SERDARda hem bilek hemde yürek var.Hakan' ıda kutluyorum
  • bu sineği kim yapmış:)
  • evet işte milli uçak uçmaya başladı inamayalara duydrulur bu uçaktan 7500 sipariş verdi ILFC, ANSET VE GE:)

Gyrocopter öğretmen pilotu Serkan Özcezarlı planlandığı üzere bugün 11:15 itibari ile KKTC seyrüseferinin ilk kısmı olan Hezarfen - Alaçatı uçuşu için Gyrocopter ile kalkış yaptı.

Alaçatı’da yine Gyrocopter öğretmen pilotu Hakan Çetinkaya ile buluşarak 2 adet gyrocopter hava aracı ile Ege ve Akdeniz kıyılarını da içine alan sırası ile Hezarfen - Edremit - Alaçatı - Akyaka – Karain/Antalya – Gazipaşa - Ercan Seyrüsfer uçuşu yaparak KKTC Geçitkale Havaalanına inecekler. Türkiye Hava Sporları Federasyonu ve KKTC Hava Sporları Federasyonu'nun girişimleri ile gerçekleşecek uçuşta, iki Gyrocopter Kıbrıs Barış Harekatının yıldönümü olan 20 Temmuz'da kutlanacak 41. Barış ve Özgürlük Bayramı tören geçişlerine iştirak edecekler.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan THK Antalya Şube Başkanı Vasıf Yüceliş: "İlk defa 2 adet Gyrocopter Türkiye'den kalkış yaparak Akdenizi uçarak geçecek ve KKTC'ne inecekler. Karain Havaalanı'nda 17 Temmuz 2015 tarihinde saat 15.00 te yapılacak törenle Gyrocopter pilotları İlker Koç, Hakan Çetinkaya, Serkan Özcezarlı ve Salih Fenercioğlu, 20 Temmuz'da Kıbrıs'ta yapılacak olan 41. Barış ve Özgürlük Bayramında Gyrocopter gösteri uçuşu yapmak üzere KKTC'ne uçacaklar. Yapılacak törene havacılığa gönül veren herkesi bekliyoruz. Bu tarihi uçuşu gerçekleştirecek arkadaşları tebrik eder, başarılı bir uçuş gerçekleştirmelerini dilerim" dedi. 

Karain'den Kıbrıs'a Gyrocopter ile uçacaklar

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

gazipasa ~ 9 yıl önce
Gyrocopterler bizim garajda su an cok eglenceli araclara benziyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
grev ~ 9 yıl önce
Aman dikkat edin de kktc de grevlere denk gelmeyin. Kalırsınız oralarda valla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaci ~ 9 yıl önce
Iki havaci arkadas Ucusu yapiyor ama Antalya THK kendi reklamini yapiyor. THK Sizin Gyronuz- Microlightiniz yokmuydu ucuracak?? Yoksa biraz az yiyinde kendinize Gyro alip havaciliga merak saran gencleri motive edin. Bu isler raki masalarinda ahkam kesmekle degil yurekle oluyor!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
...... ~ 9 yıl önce
karain-ercan değil gazipaşa -ercan uçacaklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BU NE YA ~ 9 yıl önce
ADAMLAR UÇUŞLARINI PLANLAMIŞ İZİNLERİNİ ALMIŞ BAKANLIK ONAYI FALAN VE EGE AKDENİZ BOYU UÇARAK GELECEKLER VE GAZİPAŞADAN DOĞRU KIBRIS, DERKEN KARAAİNDE TÖREN HOPPALA NERDEN ÇIKTI ŞİMDİ BU ,TÖREN OLACAKSA GAZİPAŞADA SON DURAKTA OLUR.THK ANTALYA ŞUBE Mİ ORGANİZE ETMİŞ OLAYIDA TÖREN YAPIYOR,ADAMLAR KALKIP İNDİKLERİ NEREDE TÖREN YAPMIŞLAR,ALÇAKGÖNÜLLÜ BİR ŞEKİLDE GİDİYORLAR SİZE NE OLUYOR ANTALYA THK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kursat ~ 9 yıl önce
Alanya'dan alcak gecmeyin taslarım valla:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
remzi ~ 9 yıl önce
Ben anlamadim, ne dememiz lazim? Antalyadan kibrisa elin ucagi ile gitmek ne zaman basari oldu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emekli thk tek. ~ 9 yıl önce
Başarılar kolay gelsin.Geçitkaledikilere kapak olsun.Bir Serdar çok geldi onlara.Bilmiyorlarki SERDARda hem bilek hemde yürek var.Hakan' ıda kutluyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
siinek ~ 9 yıl önce
bu sineği kim yapmış:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
evet ~ 9 yıl önce
evet işte milli uçak uçmaya başladı inamayalara duydrulur bu uçaktan 7500 sipariş verdi ILFC, ANSET VE GE:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000