20 Nisan 2009, Pazartesi 12:08:02

Kara Kutu'nun konuğu, Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu

İTÜ Afet Yönetim Araştırma ve Uygulama Merkezi Öğretim Üyesi ve Müdürü Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, Airport TV’de yayınlanacak ‘Kara Kutu’ programına konuk oluyor.
  • gene çok zevkli ve heycanlı birprogram olacak beni asıl sevindiren bu konularda donanımlı ve tecrübeli insanların olması üzen konu ise gereken yerde bu insanların uzak tutulması

Sefa İnan’ın hazırlayıp sunduğu ‘Kara Kutu’ programının bu haftaki konuğu İTÜ Afet Yönetim Araştırma ve Uygulama Merkezi Öğretim üyesi ve Müdürü Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu.

Aynı zamanda İTÜ Meteoroloji Mühendisliği Bölüm Başkanı olan Kadıoğlu, Kahramanmaraş’ta meydana gelen helikopter kazası sonrası yaşanan enkaza ulaşma skandalı ile ilgili görüş ve tespitleriyle dikkat çekmişti.

Kadıoğlu, kaza sonrası kurtarma çalışmalarında yaşanan sıkıntıları, uçuş için uygun olmadığı söylenen meteorolojik şartları canlı yayında anlatacak.

Kara Kutu bu akşam saat 21:00’de Airport TV'de olacak...

Kara Kutu'nun konuğu, Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
gene çok zevkli ve heycanlı birprogram olacak beni asıl sevindiren bu konularda donanımlı ve tecrübeli insanların olması üzen konu ise gereken yerde bu insanların uzak tutulması

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000