23 Aralık 2013, Pazartesi 08:25:21

KAPTAN PİLOT UÇAĞI KASTEN DÜŞÜRMÜŞ!

Geçen ay Namibya’da düşen uçakla ilgili şok gelişme... Uzmanlara göre uçak, pilotun ‘sebebi bilinmeyen kasıtlı manevraları’ yüzünden yere çakılmış.
  • ITA astronotcuklarla ilgili inceden bir gocunma durumu var sende besbelli :))) hadi hadiii. Var var bişey :)
  • ... bu nasil haber. ucagin ipi neydi?
  • Allah belasını vermis ölmüş,lakin cennete gidemeyecek tek teselli bu olsa gerek :)
  • Sebebi bilinmeyen manevra mı olurmuş. En sebepsiz dediğin manevra Adrenalin yaratmak için yapılır ki, onun bile sebebi var Adrenalin. Olsa olsa heyecan yapmış, eli ayağı dolaşmıştır.
  • Millet Senelerce kaza kırım araştırmasını detaylı olarak yaptıktan sonra sebebini açıklayabilirken Mozambik bu işi 1 haftada yapmış; kendilerini tebrik edip başarılarının devamını diliyorum. bundan sonra bütün büyük kazaları da onlara inceletsinler!!!
  • astronotçuklarda vardır böyle manyaklıklar...bunlar nasıl geçiyor sağlık kontrollerinden acaba?kesinlikle araştırılmalı
  • Ona göre kafamızı bozmayın :)

Manevraların sebebi bilinmiyor

Namibya’da geçtiğimiz ay düşen Embraer ERJ-190 tipi yolcu uçağıyla ilgili olarak pilot sorumlu tutuldu. Mozambik sivil havacılık uzmanları, 29 Kasım’da düşen uçağın, pilotun kasıtlı manevraları sonucu yere çakıldığını dile getirdi. Mozambik’in başkenti Maputo’dan Angola’ya giderken Namibya Ulusal Parkı’na düşen uçaktaki 33 kişi hayatını kaybetmişti. Mozambik Sivil Havacılık Kurumu kazaya pilotun yaptığı kasıtlı manevraların sebep olduğunu belirtti. Kurumun başkanı Joao Abreu, pilotun bu manevraları yapma sebebinin bilinmediğini söyledi.

Yardımcı pilota izin vermedi

Abreu, ayrıca pilot Hermino dos Santos’un kendisini kokpite kilitlediğini ve yardımcı pilotun içeriye girmesine, uçak düşmeden çok kısa bir süre önce izin verdiğini dile getirdi. Sivil havacılık uzmanı Abreu, pilotun uçuş yüksekliğini üç kez 11 bin 500 metreden 180 metreye düşürdüğünü, uçağın hızını ise manuel olarak değiştirdiğini açıkladı. Filonun en yenilerinden olan uçakta herhangi bir teknik arıza da tespit edilmedi. Uçakta 10 Mozambik, 9 Angola, 5 Portekiz, 1 Fransız, 1 Brezilya ve 1 Çin vatandaşı yolculuk ediyordu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAPTAN PİLOT UÇAĞI KASTEN DÜŞÜRMÜŞ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
ITA astronotcuklarla ilgili inceden bir gocunma durumu var sende besbelli :))) hadi hadiii. Var var bişey :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
be adam... ~ 10 yıl önce
... bu nasil haber. ucagin ipi neydi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Allah belasını vermis ölmüş,lakin cennete gidemeyecek tek teselli bu olsa gerek :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saçmalık ~ 10 yıl önce
Sebebi bilinmeyen manevra mı olurmuş. En sebepsiz dediğin manevra Adrenalin yaratmak için yapılır ki, onun bile sebebi var Adrenalin. Olsa olsa heyecan yapmış, eli ayağı dolaşmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Millet Senelerce kaza kırım araştırmasını detaylı olarak yaptıktan sonra sebebini açıklayabilirken Mozambik bu işi 1 haftada yapmış; kendilerini tebrik edip başarılarının devamını diliyorum. bundan sonra bütün büyük kazaları da onlara inceletsinler!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lta ~ 10 yıl önce
astronotçuklarda vardır böyle manyaklıklar...bunlar nasıl geçiyor sağlık kontrollerinden acaba?kesinlikle araştırılmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaaa ~ 10 yıl önce
Ona göre kafamızı bozmayın :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Buna göre ~ 10 yıl önce
Kardeş IP adresini aldık. Bizi yormadan lisansı geri yollaaaaaa. Yaaaa

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000