16 Nisan 2016, Cumartesi 14:02:44

Kadir Topbaş'tan sürpriz; İstanbul Havayolları kuruluyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’ne 2015 Yılı Faaliyet Raporu’nu sunan Başkan Kadir Topbaş, “Ustalık Dönemim” dediği 3. Döneminin çok önemli vizyon projelerini açıkladı. Topbaş'ın projelerinden birisi de İstanbul Havayolları...
  • sallama kadirrrrrrr yeme bizii
  • Sayın Topkafa, biz istanbullular sizden havayolu değil, şehrin toplu taşıma sorununa çözüm bekliyoruz. Halk ile dalga geçmeyi bırakın artık. Hattat Holdingin Büyükşehire bağışladığı 18 araziden Büyükçekmece Güzelcedeki kendi villanın arazisine faydalandırdığın konusuna ne diyorsun? 3 üncü meydanı geçtik, Sabiha Gökçene niye metro hattı kurdurmuyorsun? Millet trafikte barut fıçısı gibi. Daha işe giderken tükeniyor millet. O işte nasıl verimli olacak? Atatürk' ün Metro hattını niye Anadolu yakası ile birleştirmiyorsun? Rant düşer diye mi? Tüm kuşlar bitti şimdi sıra leyleğe geldi. Ömrümüzü yediniz hala dalga geçiyorsunuz.
  • Ben uçak teknisyeni olarak hazırm ıst büyük şehir belediyesine geçerim yeterki İST HAVA YOLLARI KURULSUN yetkili Teknisyen olarak giderim C/S B1 Hayılı olsun
  • pendik - haydarpaşa ( Ayrılık Ç.) tren hattı ne oldu yeri hazır sadece ray döşenecek . bunu yapamıyoruz ama neler yapmak istiyoruz.
  • Sayin baskanim size her şey yakişir sizin porejeleriniz Kılıçdaroğluna kafayi yedirecek onlarin hayal edemediklerini siz gerçekleştiriyorsunuz allah razı olsun
  • Önce belediye sınırları içindeki görevlerini tam yapsınlar.
  • Istanbul'da hersey bittide simdi sira havayollarina geldi. Helal sana Baskan. Ruyandan uyan artik lutfen.Cilgin projelerin merkezi Ankara'dir.
  • yav he he kadir heee aynen
  • Bakıyorum başkanı beğenmiyorsunuz isterseniz sizi bir bölgede toplayalım başınızada sözen başkan olsun çöpün içinde ve susuz yaşayın. Evet sorunlar var ama en iyisi bu. Seçim kazanamayacağınız garanti. Siz rüyanızda darbe olduğunu ve Sözenvari bir başkanınız olduğunu görerek avunun.
  • İstanbul havayolları 28/12/1985 de Lütfü Renda tarafından;Bursa Havayollarından sonra Türkiye'nin 2. özel havayolu şirketi olarak kurulmuştu.Kasım 2000 deki Türkiye krizi nedeniyle leasing firmasına ödeme yapamadığı için sayısı 19 'u bulan uçaklarına el konuldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 2015 yılı faaliyet raporunu İBB Meclisi'ne sunumu sırasında "ustalık dönemim" dediği 3. döneminde çok önemli projelerini açıkladı.

Topbaş'ın projeleri arasında Üsküdar-Kabataş arasında deniz altından yaya yolcu projesini açıkladı. Raylı sistemler ile de projelerini açıklayan Topbaş'ın bir sürprizi de havacılık ile ilgili oldu.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile de görüştüğünü belirteren İstanbul Havayolları şirketinin kurulacağını duyurdu. Şirketin iç hat uçacağı ve baraj göllerine de inebileceği, uçak taksi modeli olacağını belirtti.

Topbaş'ın açıklaması şöyle;
“İstanbul’a çok önemli bir kazanım olacağını düşündüğümüz yeni bir projeyi daha açıklıyorum. Ulaştırma Bakanımız ile de görüştük. İstanbul Havayolları şirketini kuruyoruz. Ülke içinde uçacak ve baraj göllerine inebilecek, uçak taksi tarzında çalışabilecek bir havayolu şirketi olacak. Bu kente ve bu ülkeye yeni bir değer kazandıracağız".

Kadir Topbaş'tan sürpriz; İstanbul Havayolları kuruluyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (70)

sallama çay ~ 8 yıl önce
sallama kadirrrrrrr yeme bizii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya Sabır ~ 8 yıl önce
Sayın Topkafa, biz istanbullular sizden havayolu değil, şehrin toplu taşıma sorununa çözüm bekliyoruz. Halk ile dalga geçmeyi bırakın artık. Hattat Holdingin Büyükşehire bağışladığı 18 araziden Büyükçekmece Güzelcedeki kendi villanın arazisine faydalandırdığın konusuna ne diyorsun? 3 üncü meydanı geçtik, Sabiha Gökçene niye metro hattı kurdurmuyorsun? Millet trafikte barut fıçısı gibi. Daha işe giderken tükeniyor millet. O işte nasıl verimli olacak? Atatürk' ün Metro hattını niye Anadolu yakası ile birleştirmiyorsun? Rant düşer diye mi? Tüm kuşlar bitti şimdi sıra leyleğe geldi. Ömrümüzü yediniz hala dalga geçiyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SARAY SAW ~ 8 yıl önce
Ben uçak teknisyeni olarak hazırm ıst büyük şehir belediyesine geçerim yeterki İST HAVA YOLLARI KURULSUN yetkili Teknisyen olarak giderim C/S B1 Hayılı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sultan 1. tayyip han ~ 8 yıl önce
yarın gel thy'de genel müdür olarak işe başla
saray saw ~ 8 yıl önce
Olur olur sen yeterki iste sende B1 yoksa veririm.
tren ~ 8 yıl önce
pendik - haydarpaşa ( Ayrılık Ç.) tren hattı ne oldu yeri hazır sadece ray döşenecek . bunu yapamıyoruz ama neler yapmak istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2014 ~ 8 yıl önce
en geç 2014'te bitecekti sözde o proje!! herkes konuşur ak partisi yapamaz!!!
muhammet demirci ~ 8 yıl önce
Sayin baskanim size her şey yakişir sizin porejeleriniz Kılıçdaroğluna kafayi yedirecek onlarin hayal edemediklerini siz gerçekleştiriyorsunuz allah razı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen ~ 8 yıl önce
aynen siz kafayı yemişsiniz:)
Uzaya füze ~ 8 yıl önce
Önce belediye sınırları içindeki görevlerini tam yapsınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IST ~ 8 yıl önce
Istanbul'da hersey bittide simdi sira havayollarina geldi. Helal sana Baskan. Ruyandan uyan artik lutfen.Cilgin projelerin merkezi Ankara'dir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
he he ~ 8 yıl önce
yav he he kadir heee aynen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B737 ~ 8 yıl önce
Bakıyorum başkanı beğenmiyorsunuz isterseniz sizi bir bölgede toplayalım başınızada sözen başkan olsun çöpün içinde ve susuz yaşayın. Evet sorunlar var ama en iyisi bu. Seçim kazanamayacağınız garanti. Siz rüyanızda darbe olduğunu ve Sözenvari bir başkanınız olduğunu görerek avunun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 8 yıl önce
çöpsüz ve susuz yaşamak yolsuzluklara batmış,her olayları şaibeli hırsız ve arsızlarla yaşamaktan daha iyidir!
? ~ 8 yıl önce
ünlem işareti arkadaşı çöpün içine batırıp bırakalım. Ben gerekli çöpleri elimle toplar üzerine atarım. Susuz çöple ve iftirayla yaşasın. En sevdiğinden
LTBQ ~ 8 yıl önce
İstanbul havayolları 28/12/1985 de Lütfü Renda tarafından;Bursa Havayollarından sonra Türkiye'nin 2. özel havayolu şirketi olarak kurulmuştu.Kasım 2000 deki Türkiye krizi nedeniyle leasing firmasına ödeme yapamadığı için sayısı 19 'u bulan uçaklarına el konuldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000