09 Mayıs 2009, Cumartesi 08:08:07

Kadıköy'e Anex ile gelecekler

Kadıköy'e gelecek olan Ukrayna'lı taraftarları Anex Tour taşıyacak...
  • Anex Tours ShakterIn sponsoru oldugu icin bu organizasyona girdigini dogal buluyorum.Öger Tours ise Hamburg merkezinden Bremen'de de faaliyetleri cok güclüdür.O ne yapmakta Almanya tarafindan ben onu daha cok merak ediyorum.Belkide Werder Bremen'in kendi organizasyon sistemi veya kurulusuda olabilir.FB Saracoglu Stadini UEFA nin begenip secmeside ayri bir basaridir.Bir FB li olarak GS Stadi bitince onlarda bu serefe layik olacaklarina inanmaktayim.Simdi ise Ülke olarak iyi bir misafirververlik ve Turist kaziklama uygulamasindan vaz gectigimizin ispati zamanidir.Zira 20 bin yabanci seyirci,ro bin Aileye hizmettir.Bu bilincte hepimiz olalim ve Ülke Turizmine hizmet edelim.

Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak olan UEFA Kupası Finalinde oynayacak takımlar belli oldu. Shakhtar Donetsk ve Werder Bremen arasında oynanacak olan finale Ukraynalı taraftarları Shaktar'ın resmi sponsoru olan Anex Tour taşıyacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Anex Tour Yönetim Kurulu üyesi Orhan Sancar, "Ülkemiz turizmi adına global kriz ortamında çok yararlı bir organizasyon olacak. Bu final maçı ile İstanbul'un tanıtımı ve ismi hep önde olacak." dedi.

Anex Tour Ukrayna olarak Shaktar Donetsk takımının uzun yıllardan bu yana sponsorluğunu yaptıklarını belirten Sancar, "Yıllardır sponsorluğunu yaptığımız Ukranya Şampiyonu Shaktar Donetsk takımının İstanbul'a gelmesi beklenen 10 bin'e yakın taraftarının çoğunu İstanbul'a getireceğiz. Günübirlik ve konaklamalı olarak yapacağımız organizasyonlar ile kriz ortamında turizmi canlandırıp, TTürkiye ve İstanbul'un tanıtımına katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Bu finalin sinerjisi ile ileriki dönemlerde de turist artışı olacağı kanaatındayız" değerlendirmesinde bulundu.

Organizasyonun Türkiye ve İstanbul için öneminde değinen Sancar sözlerini şöyle sürdürdü:

"İstanbul'daki oteller ve diğer işletmelerin bu fırsatı iyi değerlendirmeli ve gerekli işbirliğini göstermelidirler. Bu önemli günü fahiş fiyatlar ile pazarlamak uzun dönemde turizme zarar verebilir, dolayısıyla tüm turizm işletmeleri hizmet ve fiyatlarda profesyonel ve makul olmalılar."

Kadıköy'e Anex ile gelecekler

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Anex Tours ShakterIn sponsoru oldugu icin bu organizasyona girdigini dogal buluyorum.Öger Tours ise Hamburg merkezinden Bremen'de de faaliyetleri cok güclüdür.O ne yapmakta Almanya tarafindan ben onu daha cok merak ediyorum.Belkide Werder Bremen'in kendi organizasyon sistemi veya kurulusuda olabilir.FB Saracoglu Stadini UEFA nin begenip secmeside ayri bir basaridir.Bir FB li olarak GS Stadi bitince onlarda bu serefe layik olacaklarina inanmaktayim.Simdi ise Ülke olarak iyi bir misafirververlik ve Turist kaziklama uygulamasindan vaz gectigimizin ispati zamanidir.Zira 20 bin yabanci seyirci,ro bin Aileye hizmettir.Bu bilincte hepimiz olalim ve Ülke Turizmine hizmet edelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000