11 Ekim 2010, Pazartesi 08:44:30

KADERİNE TERKEDİLMİŞTİ

Atatürk Havalimanı’nın yetmediği düşünülerek 1998 yılında sivil uçuşlara açılan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı Kocaeli Cengiz Topel Havaalanı 2011’de tekrar uçuşlara açılıyor.
  • muhalefet olsunda ne olursa olsun.adamlar bişeylerin gayretini veriyo ama sizingibiler........... tepenize insin emi o uçaklar.
  • Bu havaalanı izmit,adapazarı,bolu,düzce,yalova ve bilecik gibi illere hitap edeceği için yakında 2. pistin açılması zaten gerekecek. toplam 3,5-4 milyon insana hitap edecek bir havaalanı .Kaç yıldır hep yeniden açılacak deniliyor bu sefer umarım açarlar.
  • Pistin kaç metre olduğundan. İşin altında iş var. Paralel pist de yapacakmış. İleriyi görüyor ya. Bu pist yetersiz kalacak da ikincisini de kullanacak. Ne akıllı adamlarımız var. Clinton, oraya ATR ile mi inmişti? Amana ikinci pisti 45m değil 60m yap, ne olur ne olmaz.
  • oooooh oda birseymi? o pistin yanina ikinci bir pist insaati planlari bile var.
  • İzmitteki pist 3400 metre. Daha neresini uzatacaklar ki ??
Özgür Kocaeli’nin haberine göre 1998 yılında yeni Terminal binası D-100 karayolu kenarına inşa edilen, apron ve taksi yolları yapılan günde 1000 sivil yolcuya hizmet veren Cengiz Topel Havaalanı’nın ilk misafirlerinden birisi de dönemin Amerika Başkanı Bill Clinton’dı. 17 Ağustos depreminin ardından yaşanan bürokrasi krizi ve siyasi çatışmalar nedeniyle uçuşlara kapatılan Cengiz Topel’in açılma müjdesini Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün verdi. Kocaeli Kartepe Otel’de konuşan Nihat Ergün, Haziran 2011’de uçuşlara başlanacağını ifade etti.

İç hat uçuşları için Haziran 2011’de hazır olacak havaalanına ilk olarak Anadolujet’in sefer düzenlenmesi planlanırken, pistin uzatılması ve terminalin yapımının ardından Körfez bölgesine uluslararası bir havaalanı inşa edileceği ifade edildi.
KADERİNE TERKEDİLMİŞTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
muhalefet olsunda ne olursa olsun.adamlar bişeylerin gayretini veriyo ama sizingibiler........... tepenize insin emi o uçaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu havaalanı izmit,adapazarı,bolu,düzce,yalova ve bilecik gibi illere hitap edeceği için yakında 2. pistin açılması zaten gerekecek. toplam 3,5-4 milyon insana hitap edecek bir havaalanı .Kaç yıldır hep yeniden açılacak deniliyor bu sefer umarım açarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Pistin kaç metre olduğundan. İşin altında iş var. Paralel pist de yapacakmış. İleriyi görüyor ya. Bu pist yetersiz kalacak da ikincisini de kullanacak. Ne akıllı adamlarımız var. Clinton, oraya ATR ile mi inmişti? Amana ikinci pisti 45m değil 60m yap, ne olur ne olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
oooooh oda birseymi? o pistin yanina ikinci bir pist insaati planlari bile var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İzmitteki pist 3400 metre. Daha neresini uzatacaklar ki ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000