21 Mayıs 2010, Cuma 20:04:19

KABİN MEMURUNUN ACI SONU

Mersin’in Tarsus ilçesine bağlı Avadan köyü yakınlarında düşen eğitim uçağında bulunan pilot Kadir Erkan Gürkan, aynı zamanda THY’de kabin memuru olarak görev yapıyordu.
  • Liseyi aynı okulda okumuştuk. Samimiyetimiz yoktu ama çok güler yüzlü olduğunu hatırlıyorum. Ses tonu hala aklımda. İyi bir insandı. Kendisine rahmet ailesine sabır diliyorum.
  • erkanımm meleğim canıımmm kardeşim yeni bir yıl geliyor ama sen hiç bir zaman gelmeyeceksin:..(yoksun artık canıımmmm benimmm rahat uyu
  • ekoşuum canımmm kardesim benimm kalbim acıyor canım yanıyor kabullenemiyorum canım benim emre altuğum:.(21 sene seninleydi de bundan sonra bi ömür nasıl gececek sensiz bilmiyorum rahat uyu mekanın cennet olsun
  • iyi ki son yatını beraber yapmışız iyi ki o resimleri çektirmişiz iyi ki çok yürümüş çok gülmüşüz ruhun şad olsun allah gani gani rahmet eylesin kardeşim saprtacus :))
  • özledim seni...seni ve sımsıcak gülüşünüüü
  • Sevgili Erkan kötü haber tez duyulur derler fakat çok geç öğrendim kötü haberi. çok üzgünüm çok ...aranızdan ayrılalı 4 sene oldu ama gülüşünü pilot olma sevdanı ben bile unutmadım. tek teselli hayalini gerçekleştirmiş olman ve mavi gökyüzünde gönlünce salınmış olman. Erkancım söylenecek tek bir şey var mekanın cennet olsun Allah geride bıraktıklarına sabır versin kardeşim. Nazlı Uğuz ÇAKMAK (ESKİ 112 DÖNEM HOSTESİ)
  • 2 ay oldu sen göçeli hayatımızdan hayatından. Öyle çok özledim ki seni anlatamam. Gülüşün hiç gitmiyor aklımdan Erkan. İyilik meleğiydin sen. Çocukluk aşkımdın sana bunu itiraf ettiğimde ne gülmüştük yıllar sonra:) Aynı mahallenin birbirinden habersiz iki şahsı olarak büyümemiştik. Platonik büyüdüm seninle ben:) Sonra çok iyi arkadaş olduk seninle. iyi ki de söylemişim sana bu komik gerçeği. Keşke yanımda olsan şimdi çok özledim seni:(
  • çok ama çok üzgünüm hiç bir zaman içimden çıkmayacak canım benim bizleri çok üzdün seni hepimiz hep anıcağız hep bizimlesin mekanın cennet olsun allah geride kalanlara sabır versin
  • erkan abi ile 1-2 defa görüşmüştük. ilk anda onun ne kadar iyi biri olduğunu anladım. herşeyin gönlünce olmasını istedim içtenlikle. arkadaşları tarafından herkesin sevdiği mütevazı bir insandı. e tabi böyle olunca kıskananlar çekemeyenler onun gördüğü ilgiyi görmek isteyenler de çıkacaktır. pilot olan akradaşım hayatta paraya pula mala mülke önem vermeyen insanlar var onlar sadece karşısndakinin yüreğinin zenginliğine kapılırlar. ben çok az tanımama rağmen yıkıldım günlerce ağladım ben bu haldeysem çok yakın arkadaşları ailesi ne durumdadır bi düşündün mü? onun seveni çok duacısı çok eminim cennete gidecek. ama senin bu kapsizliğinle öldüğün zaman üzülenin ne kadar olacak merak ediyorum.
  • ben erkan abiyi fazla tanımıyorum 1-2 defa görüştük ancak onun çok iyi biri olduğunu ilk gördüğümde anladım süper biriydi pilotluk ona yakışacaktı iyi insanların daima iyi yerlere gelmesni sadece iyi olanlar ister. pilot olan arkadaş kral değilsin padişah değilsn senin gibi binlerce pilot var pilot pilot diye ele avuca sığmaz birileri değilsinz. biz erkan abiyi msleği için değil ne yaptığı için değil yüreği için sevdik. ben çok az tanımama rağmn günlerce ağladım kahroldm. ama dedkleri gbi sen kısknç kendni beğenmş ve ölmyeceğne inann birisin galiba. her gün dua ediyorum erkan abi için ve bilyorum binlerce kişi de benim gibi dua ediyor çnkü seveni çok sen ölsen 1 kere hatırlanacakmısın acaba . erkan abi ebediyete gitti eminim cennette şu an
Türk Hava Yolları, Adana’dan gelen acı haberle sarsıldı. Tarkim Uçuş Okulu’ndan kiraladıkları uçakla PIC(Pilot in Comand- Yalnız uçuş) uçuşu yapan Yüksel Alper Şen ve Kadir Erkan Gürkan, Adana Havaalanı’ndan kalktıktan sonra Mersin’in Tarsus ilçesi ne bağlı Avadan köyü yakınlarında Piper Tomahawk tipi uçakla yere çakıldı.

Bir görgü tanığı, uçağın akrobatik hareketler yaptığını sandığını ancak kısa süre sonra uçağın takla atarak hızla yere düştüğünü söyledi. Narenciye bahçesine düşen uçakta bulunan PPL lisansına sahip Yüksel Alper Şen ve Kadir Erkan Gürkan, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Feci kazada ölen Kadir Erkan Gürkan’ın ölüm haberi THY’yi de derin üzüntüye boğdu. Çünkü ölen pilotlardan Kadir Erkan Gürkan, uzun süredir THY’de kabin memuru olarak görev yapıyordu.

112. dönem kabin memuru Gürkan, küçük yaşlardan beri havacılık tutkunuydu. Çevresinde oldukça sevilen ve hayatı sıkı sıkıya bağlı olan Gürkan’ın tek amacı bir gün kabinden kokpite geçebilmekti.
Küçüklüğünden beri pilot olmak istiyordu. Önce bir özel uçuş okulunda amatör pilot lisansı aldı. Ancak onun hayali yolcu uçağı kullanmaktı.

Ticari yolcu uçağı kullanabilmek için gerekli olan ATPL lisansı almak için bir uçuş okuluna kayıt yaptırdı. İşten arda kalan zamanlarında pilotluk eğitimine devam eden Gürkan, son uçuşunu da bugün yaptı.

Eğitim arkadaşı Yüksel Alper Şen ile son uçuşuna gittiğinden habersiz Tarkim Uçuş Okulu’na ait uçakla Adana Havalimanı’ndan kalkan Gürkan, hem çok sevdiği pilotluğa hem de yaşama veda etti.

Bu arada Yüksel Alper Şen'in cenazesi ailesi tarafından teslim alınarak toprağa verilmek üzere İstanbul'a götürüldü. Diğer öğrenci pilot Kadir Erkan Gürkan'ın cenazesinin ailesine teslim edilmek üzere bekletildiği öğrenildi.

Ondan geriye ise işte bu fotoğraflar kaldı.


Kadir Erkan Gürkan

Kadir Erkan Gürkan

Tarkim Air - Yüksel Alper Şen - Kadir Erkan Gürkan
KABİN MEMURUNUN ACI SONU

Yorumlar Tüm Yorumlar (75)

Misafir ~ 12 yıl önce
Liseyi aynı okulda okumuştuk. Samimiyetimiz yoktu ama çok güler yüzlü olduğunu hatırlıyorum. Ses tonu hala aklımda. İyi bir insandı. Kendisine rahmet ailesine sabır diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
erkanımm meleğim canıımmm kardeşim yeni bir yıl geliyor ama sen hiç bir zaman gelmeyeceksin:..(yoksun artık canıımmmm benimmm rahat uyu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ekoşuum canımmm kardesim benimm kalbim acıyor canım yanıyor kabullenemiyorum canım benim emre altuğum:.(21 sene seninleydi de bundan sonra bi ömür nasıl gececek sensiz bilmiyorum rahat uyu mekanın cennet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
iyi ki son yatını beraber yapmışız iyi ki o resimleri çektirmişiz iyi ki çok yürümüş çok gülmüşüz ruhun şad olsun allah gani gani rahmet eylesin kardeşim saprtacus :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
özledim seni...seni ve sımsıcak gülüşünüüü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sevgili Erkan kötü haber tez duyulur derler fakat çok geç öğrendim kötü haberi. çok üzgünüm çok ...aranızdan ayrılalı 4 sene oldu ama gülüşünü pilot olma sevdanı ben bile unutmadım. tek teselli hayalini gerçekleştirmiş olman ve mavi gökyüzünde gönlünce salınmış olman. Erkancım söylenecek tek bir şey var mekanın cennet olsun Allah geride bıraktıklarına sabır versin kardeşim. Nazlı Uğuz ÇAKMAK (ESKİ 112 DÖNEM HOSTESİ)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
2 ay oldu sen göçeli hayatımızdan hayatından. Öyle çok özledim ki seni anlatamam. Gülüşün hiç gitmiyor aklımdan Erkan. İyilik meleğiydin sen. Çocukluk aşkımdın sana bunu itiraf ettiğimde ne gülmüştük yıllar sonra:) Aynı mahallenin birbirinden habersiz iki şahsı olarak büyümemiştik. Platonik büyüdüm seninle ben:) Sonra çok iyi arkadaş olduk seninle. iyi ki de söylemişim sana bu komik gerçeği. Keşke yanımda olsan şimdi çok özledim seni:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
çok ama çok üzgünüm hiç bir zaman içimden çıkmayacak canım benim bizleri çok üzdün seni hepimiz hep anıcağız hep bizimlesin mekanın cennet olsun allah geride kalanlara sabır versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
erkan abi ile 1-2 defa görüşmüştük. ilk anda onun ne kadar iyi biri olduğunu anladım. herşeyin gönlünce olmasını istedim içtenlikle. arkadaşları tarafından herkesin sevdiği mütevazı bir insandı. e tabi böyle olunca kıskananlar çekemeyenler onun gördüğü ilgiyi görmek isteyenler de çıkacaktır. pilot olan akradaşım hayatta paraya pula mala mülke önem vermeyen insanlar var onlar sadece karşısndakinin yüreğinin zenginliğine kapılırlar. ben çok az tanımama rağmen yıkıldım günlerce ağladım ben bu haldeysem çok yakın arkadaşları ailesi ne durumdadır bi düşündün mü? onun seveni çok duacısı çok eminim cennete gidecek. ama senin bu kapsizliğinle öldüğün zaman üzülenin ne kadar olacak merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ben erkan abiyi fazla tanımıyorum 1-2 defa görüştük ancak onun çok iyi biri olduğunu ilk gördüğümde anladım süper biriydi pilotluk ona yakışacaktı iyi insanların daima iyi yerlere gelmesni sadece iyi olanlar ister. pilot olan arkadaş kral değilsin padişah değilsn senin gibi binlerce pilot var pilot pilot diye ele avuca sığmaz birileri değilsinz. biz erkan abiyi msleği için değil ne yaptığı için değil yüreği için sevdik. ben çok az tanımama rağmn günlerce ağladım kahroldm. ama dedkleri gbi sen kısknç kendni beğenmş ve ölmyeceğne inann birisin galiba. her gün dua ediyorum erkan abi için ve bilyorum binlerce kişi de benim gibi dua ediyor çnkü seveni çok sen ölsen 1 kere hatırlanacakmısın acaba . erkan abi ebediyete gitti eminim cennette şu an

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000