30 Ekim 2010, Cumartesi 08:46:08

Jetiyle hayat kurtardı

İşadamı Abdulkadir Konukoğlu, acil karaciğer nakli bekleyen bir kadın hasta için özel jetini görevlendirdi.
  • Allah razı olsun , diyecek bişey yok.
  • Sayın Abdülkadir Konukoğlu gibi insanların elleri öpülür, Gaziantep gibi bir şehir böyle insana sahip olduğu için son derece şanslı ne mutlu kendi memleketine yatırım yapan kendi memleketi için kendi şehrinin insanı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan bir insan için ne denir.. Allah Başımızdan eksik etmesin ve uzun ömür versin.
  • hava ambulanslarına talep yokki ucaklar ucsun.
  • benim bildiğim üçüncü kez uçak tahsil edildi bu tür durumlar için.Allah yolunuzu açık etsin.
  • artık hava ambulansları var ülkemizde.bu durumlar için,sağlık bakanlığına bağlı .hangarlarda, alanlarda bekletiliyor.bunlar ne işe yarıyor ki o zaman ? başkalarını insafına bırakılıyor hastalar.
  • Umarım başbakan sayın Erdoğan da kendi makam jetlerini bu tür görevlere gönderir...
  • keşke herkes böyle olsa. sanko vakfı da çok iyi
  • BU KAÇINCI OLDU BİLMEM AMA HER ARADIKLARINDA SANKO HOLDİNG HEMEN JET İNİ TAHSİS EDİYOR. KEŞKE DİGER İŞ ADAMLARI VEYA ÜNLÜLER BUNU YAPSA. AMA EMİNİMKİ BU KADAR CÖMERT OLMAZLAR. YOLUN AÇIK OLSUN SANKO HOLDİNG.
  • Çok değerli işadamı Abdükadirbey size bir vatandaş olarak ,insan olarak minnetarlığımı belirtmek istiyorum her zamanki gibi mütevaziliğiniz,ve yardımseverliğinizle insanların hayatını kurtarmaya devam ediyorsunuz ve aynı zamanda da insanlara iş,okul,cami bu memleket için ne kadar güzel şey varsa elinizden geleni yapıyorsunuz ne mutlu bizlere ki sizin gibi değerli insanlar yetişiyor bu güzelim ülkemizde Allah size sağlık ve mutluluk değerli ailenize versin bu dünya sizin gibi güzel insanlarla güzelleşiyor
Konukoğlu’nu arayan Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Coşkun, “Biz konuşurken pilotunu konferansa bağlamıştı bile” dedi.

Ankara’da uygun bir vericiden alınan karaciğer, Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’nun tahsis ettiği özel uçakla Gaziantep’e getirilerek, Gaziantep Üniversitesi’nde yatan hastaya nakledildi. Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun, Organ Nakli Ulusal Koordinasyon Merkezi’nden önceki akşam gelen bilgi üzerine, organ nakli bekleyen 48 yaşındaki kadın hasta için zamana karşı bir yarış başlattıklarını bildirdi.

“Pilota hemen talimat verdi”

Ankara’dan uygun bir vericide bulunan karaciğerin, hastanelerinde yatan ve hepatit C’ye bağlı karaciğer yetmezliği bulunan hastaya nakledilmesi için zamanla yarışırcasına hazırlık başlattıklarını belirten Prof. Coşkun, şöyle konuştu: “Operasyon ekibimiz Ankara ile görüşüp hazırlıklarını yaparken, ben de geç saatte Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’nu aradım, daha durumu anlatırken kaptan pilotu konferans görüşmeye aldı, üçümüz konuştuk. Abdulkadir Bey’in talimatı ile İstanbul’dan zaman kaybedilmeden Ankara’ya gönderilen uçak, temin edilen karaciğeri alıp, 01.30 sularında Esenboğa’dan hareket etti. Gaziantep Havalimanı’nda operasyon ekibimiz tarafından karşılanan uçaktan alınan karaciğer, hiç bekletilmeksizin hastanemize getirildi. Doç. Dr. Ünal Aydın başkanlığındaki ekibin yaptığı başarılı operasyon sonucu, karaciğer nakledilen hastamız yoğun bakıma alındı.”

Konukoğlu: “Gereğini yaptık”
Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ise bir can kurtarılmasına katkı sağlamanın mutlulukların en güzeli olduğunu söyledi. Konukoğlu “Hastanın kim olduğunu şu an dahi bilmiyorum, bilmem de gerekmiyor, önemli olan bir canın kurtarılmasıdır. Zamanla yarışılan organ nakli için uçağı tahsis ederek, gereğini yaptık, o kadar” diye konuştu.

(VATAN)
Jetiyle hayat kurtardı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
Allah razı olsun , diyecek bişey yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayın Abdülkadir Konukoğlu gibi insanların elleri öpülür, Gaziantep gibi bir şehir böyle insana sahip olduğu için son derece şanslı ne mutlu kendi memleketine yatırım yapan kendi memleketi için kendi şehrinin insanı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan bir insan için ne denir.. Allah Başımızdan eksik etmesin ve uzun ömür versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hava ambulanslarına talep yokki ucaklar ucsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
benim bildiğim üçüncü kez uçak tahsil edildi bu tür durumlar için.Allah yolunuzu açık etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
artık hava ambulansları var ülkemizde.bu durumlar için,sağlık bakanlığına bağlı .hangarlarda, alanlarda bekletiliyor.bunlar ne işe yarıyor ki o zaman ? başkalarını insafına bırakılıyor hastalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Umarım başbakan sayın Erdoğan da kendi makam jetlerini bu tür görevlere gönderir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
keşke herkes böyle olsa. sanko vakfı da çok iyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BU KAÇINCI OLDU BİLMEM AMA HER ARADIKLARINDA SANKO HOLDİNG HEMEN JET İNİ TAHSİS EDİYOR. KEŞKE DİGER İŞ ADAMLARI VEYA ÜNLÜLER BUNU YAPSA. AMA EMİNİMKİ BU KADAR CÖMERT OLMAZLAR. YOLUN AÇIK OLSUN SANKO HOLDİNG.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Çok değerli işadamı Abdükadirbey size bir vatandaş olarak ,insan olarak minnetarlığımı belirtmek istiyorum her zamanki gibi mütevaziliğiniz,ve yardımseverliğinizle insanların hayatını kurtarmaya devam ediyorsunuz ve aynı zamanda da insanlara iş,okul,cami bu memleket için ne kadar güzel şey varsa elinizden geleni yapıyorsunuz ne mutlu bizlere ki sizin gibi değerli insanlar yetişiyor bu güzelim ülkemizde Allah size sağlık ve mutluluk değerli ailenize versin bu dünya sizin gibi güzel insanlarla güzelleşiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000