04 Mart 2016, Cuma 11:05:00

Jet Airways uçağının iniş takımları çöktü

Hindistanlı havayolu şirketi Jet Airways'e ait yolcu uçağının Mumbai'ye indikten sonra iniş takımları çöktü.
  • Sen halt etmisin. Boeing. Ucaklara. Boy olcecek baska marka tanimiyorum boeing ben bilirim 737. Lerde ufak tefek hadiseler oluyor. Firma bunu farkindadir umarim firma bunlarin yerine baska bir model dusunur. Zaten supersonic. Geliyor , insallah , Bir yorumcu. Pilot asker kokenliymis. Su anda dunyada. Asker pilotlarin ustunde pilot. Yetismiyor, Her halde sen askerde subaylardan cok tokat yedin. Oyle dusunuyorum, Ben kibris harekatina katilmis yedek subaydim ,askerlerii cok korudum ,bundan dolayi. Cok ta komutanlardan fica yedim . Diyeceksin bu nerden cikti, sen subaylardan Firca yedigin icin yazdim ,
  • Kaptan asker kokenli bir hintli, siz dusunun hem hintli hem asker iyi ucagi tamamen kal etmemis.
  • sonuçta bir menteşe tutuyordur onu, zorlarsan yerinden çıkar katlanır, zorlamadan levyeyi daha çok çekerek daha yımuşak bir iniş yapmaları lazım pilotlarımızın, işinizi öğretmek gibi olmasın ama bazen çok sert iniyorsunuz korkuyorum menteşe yerinden çıkacak diye, al işte oluyormuş. zaten resimde de görüldüğü gibi sistemin köpüğü falan boşalmış piste demek ki sert vurmuş tekeri kaptan.
  • boeing'in bir kez daha ne kadar vasat bir uçak olduğunu görmüş olduk ;)
  • milli uçak gelene kadar uçağa binmeyin bunlar hiç güvenli değil!!
  • it is an ordinary day in India
  • Bir kaç yıldır 737 serisinde iniş takım kırılmaları (özellikle iniş esnasında) sıklıkla görülüyor. Örneğin; 11 Şubat 2013 PIA, 8 Kasım 2014 Afghan Airlines, 24 Ekim 2015 Pervuan Airlines, 26 Ekim 2015 British Airlines ve bu gün Jet Airways. İlk dört olay eski 400 serisinde görülürken bu günkü 800 serisinde görülmüş. Acaba yapısal bir problem olabilir mi? İnsanın aklına gelmiyor değil.

Hindistanlı havayolu şirketi Jet Airways'e ait yolcu uçağının Mumbai'ye indikten sonra iniş takımları kırılınca uçağın sağ kanadında çökme meydana geldi.

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'den Mumbai'ye giden Jet Airways'e ait Boeing 737 tipi yolcu uçağı inişini gerçekleştirdikten sonra bir kaza meydana geldi. İniş takımları kırılan uçağın sağ kanadında çökme meydana geldiği ve ciddi bir tehlike atlattığı belirlendi.

Uçaktaki 127 yolcunun güvenli bir şekilde uçaktan tahliye edildiği ve uçağın da pistten çekildiği açıklandı.



Jet Airways uçağının iniş takımları çöktü

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Siyaset ~ 8 yıl önce
Sen halt etmisin. Boeing. Ucaklara. Boy olcecek baska marka tanimiyorum boeing ben bilirim 737. Lerde ufak tefek hadiseler oluyor. Firma bunu farkindadir umarim firma bunlarin yerine baska bir model dusunur. Zaten supersonic. Geliyor , insallah , Bir yorumcu. Pilot asker kokenliymis. Su anda dunyada. Asker pilotlarin ustunde pilot. Yetismiyor, Her halde sen askerde subaylardan cok tokat yedin. Oyle dusunuyorum, Ben kibris harekatina katilmis yedek subaydim ,askerlerii cok korudum ,bundan dolayi. Cok ta komutanlardan fica yedim . Diyeceksin bu nerden cikti, sen subaylardan Firca yedigin icin yazdim ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
özet ~ 8 yıl önce
özet geç kardeş.
Hintli Asker ~ 8 yıl önce
Kaptan asker kokenli bir hintli, siz dusunun hem hintli hem asker iyi ucagi tamamen kal etmemis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
biraz dikkat! ~ 8 yıl önce
sonuçta bir menteşe tutuyordur onu, zorlarsan yerinden çıkar katlanır, zorlamadan levyeyi daha çok çekerek daha yımuşak bir iniş yapmaları lazım pilotlarımızın, işinizi öğretmek gibi olmasın ama bazen çok sert iniyorsunuz korkuyorum menteşe yerinden çıkacak diye, al işte oluyormuş. zaten resimde de görüldüğü gibi sistemin köpüğü falan boşalmış piste demek ki sert vurmuş tekeri kaptan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeni yetme ~ 8 yıl önce
yeni yetmelere kim dediyse "bunlara bir şey olmaz" diye, alayı böyle. söylediğin zaman da müthiş egosuyla karşılaşıyorsunuz!!!
bitmediniz ~ 8 yıl önce
trolling level 999!
HAVACI ~ 8 yıl önce
boeing'in bir kez daha ne kadar vasat bir uçak olduğunu görmüş olduk ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haha ~ 8 yıl önce
sanki airbus ve digerlerinde hata olmuyor
rezalet ~ 8 yıl önce
milli uçak gelene kadar uçağa binmeyin bunlar hiç güvenli değil!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ateis ~ 8 yıl önce
ateistlerin yaptığı uçaklar müslümanlar için ne kadar güvenli olabilir ki? haklısın kardeşim...
Pin ~ 8 yıl önce
Ateistler bunu da açıklasın o zaman:)
flyer ~ 8 yıl önce
it is an ordinary day in India

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu kaçıncı... ~ 8 yıl önce
Bir kaç yıldır 737 serisinde iniş takım kırılmaları (özellikle iniş esnasında) sıklıkla görülüyor. Örneğin; 11 Şubat 2013 PIA, 8 Kasım 2014 Afghan Airlines, 24 Ekim 2015 Pervuan Airlines, 26 Ekim 2015 British Airlines ve bu gün Jet Airways. İlk dört olay eski 400 serisinde görülürken bu günkü 800 serisinde görülmüş. Acaba yapısal bir problem olabilir mi? İnsanın aklına gelmiyor değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
skyhawk ~ 8 yıl önce
Güzel tespit, benimde aklıma aynı soru geldi.
Şeref yoksunlari ~ 8 yıl önce
Di mi yapılmıyor istanbulda.... Utanmaz herifler o yuzden gecen sene pist basına giden ucagi Durdurup içindeki yolcu valizinde uzi ve iki şarjör buldunuz di mi ? O da ihbar geldi de o sekilde fark ettiniz di mi ? Bu yolcu ve valiz ucaga nasıl geldi ? Bi de geldiğiniz yerde kontrol yok. Kuyruk acısı bu baska bisey diil. Bu olayı biz heryerde Manşet Yapsaydık, easa ya iataya her yere bağıra çağıra anlatsaydık... Hata bizde... Şeref yoksunlari
Rakamlarla uğraşma !!!! ~ 8 yıl önce
Yolcu sayısı artmış mi ? Artmış. Sunulan koltuk artmis mi ? Artmış. Kar senin cebine girmiyorsa derdin ne ? Allahım ya ne boş insanlar... Neyse bozmayacağım terbiyemi.
Berlin den : ~ 8 yıl önce
var bi itnelik ama çözemedi Boeing
Havacılık ~ 8 yıl önce
Tespit için tesekkürler...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000