08 Mart 2018, Perşembe 18:22:41

ITB Berlin’deki Türkiye salonu neden sessiz?

Kısa adı ITB Berlin olarak bilinen Uluslararası Turizm Borsası’nda Türkiye’nin Afrin’de devam eden Zeytindalı Harekatı’nın etkileri hissediliyor.
  • Pkk ve fetoya devamlı destek veren buna rağmen boyuna ihale verdiğimiz, icatlarını aldığımız, makam arabalarına bindiğimiz, nazi ve hasbelkader zengin olmuş dediğimiz Almanya'dan ve kimlikle ülkemize soktuğumuz vatandaşlarından ucuza tatil yapsınlar biz de para kazanalım diye ülkemize gelmelerini beklemek, ummak adeta muhtaç olmak ne acı...
  • Astori vefat etti diye saygi duruşu
  • O zaman fuara neden katıldık? Amaç ekonomik menfaatler doğrultusunda bir etkinlikten kar elde etmek ise müziğin açılıp açılmamasının ne önemi var? Afrinde savaşan askerin teçhizatını almak için para gerekmiyor mu? Fuara katılımın amacı kar etmek değilse neden masraf yapıldı?
  • 3000 teroristi yok ettik asil simdi kutlama zamani, hewaller yok artik
  • Helal olsun olduğun gibi canım Türkiyem
  • Adamlar kum deniz için geliyorlar ! Bıyık şalvar için degil
  • Koymuslar bıyıklı amcamları , tanıtım bumudur arkadaş,,
  • rotterdama gelin salonu doldururuz. yeterki gel.
  • Bunlarla ülkeyi temsil ediyorlar ise çok yakışıklı olmuş. Almanlar da zaten bıyıklı şalvarlı Türklere ilgi duydukları için buraya geliyorlardı değil mi? :)))
  • bati sesini acmasin. ortadoguyu bolmek icin terrororgutleri yaratiyorlar. turkiye sinirlarini korumak icin ve ortadoguya baris ve huzur getirmek icin ugrasiyor. buyuk israil devleti kalkinmasi icin engel oluyo. avrupanin sinsi planini herkes biliyo. hepsine host diyoruz ve bombalamaya devam.

Kısa adı ITB Berlin olarak bilinen Uluslararası Turizm Borsası’nda Türkiye’nin Afrin’de devam eden Zeytindalı Harekatı’nın etkileri hissediliyor.

Bu yıl 52’ncisi düzenlenen ITB Berlin’nin en büyük sponsorlarından biri olan Türkiye’nin ve Türk turizminin önde gelen şirketlerinin yer aldığı salonda Afrin’e devam eden Zeytindalı Harekatı’nın etkileri ciddi derece hissediliyor.

Geçtiğimiz yıllardakinin aksine daha sessiz bir şekilde ziyaretçilerini ağırlayan Türk şirketleri, fuar alanındaki diğer alanlarda gerçekleştirilen eğlencelerin aksine kurdukları standlarında müzik çalmamaya ve eğlence etkinlikleri düzenlememeye özen gösteriyor. AirportHaber’in edindiği bilgiye göre, fuara katılan firmalar arasında alınan bir kararla son dönemde Zeytindalı Harekatı kapsamında şehit olan askerlerimizin hatıralarına saygı amacıyla böyle uygulamaya gidildiği öğrenildi.

Türkiye’ye ait salonda geçtiğimiz yıllarda folklör oyunlarını sergileyen Antalyalı yörük temsilciler de bu yıl fuara katılmalarına rağmen şehitlere duydukları saygı nedeniyle gösteri yapmama kararı aldıklarını açıkladılar.

Türkiye, bu yıl ITB Berlin Fuarı’nda Kültür ve Turizm Bakanlığı önderliğinde 3 bin 79 metrekarelik dev bir alanda çeşitli turistik ve kültürel tanıtımlar yapıyor.

AirportHaber / BERLİN









ITB Berlin’deki Türkiye salonu neden sessiz?

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Yazık ~ 6 yıl önce
Pkk ve fetoya devamlı destek veren buna rağmen boyuna ihale verdiğimiz, icatlarını aldığımız, makam arabalarına bindiğimiz, nazi ve hasbelkader zengin olmuş dediğimiz Almanya'dan ve kimlikle ülkemize soktuğumuz vatandaşlarından ucuza tatil yapsınlar biz de para kazanalım diye ülkemize gelmelerini beklemek, ummak adeta muhtaç olmak ne acı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Davide astori ~ 6 yıl önce
Astori vefat etti diye saygi duruşu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fuar ~ 6 yıl önce
O zaman fuara neden katıldık? Amaç ekonomik menfaatler doğrultusunda bir etkinlikten kar elde etmek ise müziğin açılıp açılmamasının ne önemi var? Afrinde savaşan askerin teçhizatını almak için para gerekmiyor mu? Fuara katılımın amacı kar etmek değilse neden masraf yapıldı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trakyalı ~ 6 yıl önce
sen bunu anlayacak kabasitede değilsin
Trakyalı ~ 6 yıl önce
Önce imlanı düzelt sonra kapasiteden bahset
Trakyalı ~ 6 yıl önce
Türkçeniz süpermiş. Bu Türkçe ile siz konuyu nasıl anlayabildiniz merak ettim. Fazla makarna Türkçeye'de yansıyor demek. Yazık
Milena ~ 6 yıl önce
Şu anda ITB deyim ve gerçekten üzgünüm. Ne yazık kı o hava gerçekten var ve ziyaretciler uzak durmaya çalışıyor sanki.
Aman bre be yav... ~ 6 yıl önce
Kızanım, kabasite değil be yav kapasite.
Kutlayin ~ 6 yıl önce
3000 teroristi yok ettik asil simdi kutlama zamani, hewaller yok artik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cacık ~ 6 yıl önce
Helal olsun olduğun gibi canım Türkiyem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik ~ 6 yıl önce
Adamlar kum deniz için geliyorlar ! Bıyık şalvar için degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vış ~ 6 yıl önce
Koymuslar bıyıklı amcamları , tanıtım bumudur arkadaş,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rdam ~ 6 yıl önce
rotterdama gelin salonu doldururuz. yeterki gel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yakışıklı ~ 6 yıl önce
Bunlarla ülkeyi temsil ediyorlar ise çok yakışıklı olmuş. Almanlar da zaten bıyıklı şalvarlı Türklere ilgi duydukları için buraya geliyorlardı değil mi? :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
afrine devam ~ 6 yıl önce
bati sesini acmasin. ortadoguyu bolmek icin terrororgutleri yaratiyorlar. turkiye sinirlarini korumak icin ve ortadoguya baris ve huzur getirmek icin ugrasiyor. buyuk israil devleti kalkinmasi icin engel oluyo. avrupanin sinsi planini herkes biliyo. hepsine host diyoruz ve bombalamaya devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlat Anlat ~ 6 yıl önce
Bu yorumunu fuarda da yap, çok turist çekersin. Senin yaptığın Türk’ün Türk’e propagandası.
afrine devam ~ 6 yıl önce
Sonra neden Türkiyeye turist gelmiyor. NEden sadece araplar geliyor diye ağlıyoruz. Bu zihniyetle neden gelsinler. Fuarı bile batırmışız.
afrine devam ~ 6 yıl önce
vatan hainler sizi. tc irak ve suriye gibi olursa allah korusun ozaman nasil otersiniz merak ediyorum.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000