21 Nisan 2012, Cumartesi 08:52:14

İŞTE KAZADAN SONRA YAŞANANLAR (VİDEO)

Dün akşamüstü Pakistan'da yaşanan elim kazada kurtulan olmazken, Türkiye, kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, merhumların yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi.
  • müslüman dost ülke pakistan, depremler, seller, açlık, fakirlik, her türlü rezillik... örneği diğer müslüman ülkerede genelleyebiliriz. petrol zengini arap ülkeleri görece modern hayatın getirilerine sahipken (sadece belli kesimin uluştığı teknolojiyi kast ediyorum, insan hakları, özgürlük vs değil) ortak payda islam. sonuç gerikalmış toplumlar. sekuler bir anayasaya sahip tc bile toplumun modernizme gösterdiği direnç sayesinde hıza diğer müslüman toplumlara benzemekte. ölenlere huzur kanlanlara baş sağlığı dilerim.
  • son derece üzücü bir olay kardeş dost ülke Pakistanda yaşanan bu üzücü olay.. pakistan Türkiyeye her zaman zor zamanlarda yardımcı olmuş ender ülkelerden bir tanesidir.. asla unutmamak lazım.. tabi, uçuş güvenliği, uçakların bakımları, ömrünü tamamlamış uçaklar bunların hepsi ciddi sorun bu ülkede..
Karaçi - İslamabad seferini yapan 118 yolcu 9 mürettebatın bulunduğu yolcu uçağı İslamabad Havalimanı'na iniş yaptığı sırada dün akşam saatlerinde düşmüş, kazada kurtulan olup olmadığı hakkında çalışmalar yapılmıştı.

Yaşanan kazada uçakta bulunan 127 kişinin de hayatını kaybettiği belirlenirken, kaza yerinde incelemeler başlatıldı.

İlk belirlemelere göre kötü hava şartları ve pilot hatası olduğu öğrenilen kazadan, sağlam ceset bulunamadığı, cesetlerin çoğunun ya yanmış ya da parçalanmış olduğu ifade edildi.

Cesetlerin DNA testiyle teşhis edileceği belirtilirken, Türkiye Dışişleri Bakanlığı'da yaşanan üzücü kaza ile ilgili bir taziye yayınladı.

Yapılan açıklamada, "Pakistan’da Karaçi-İslamabad iç hat seferini yapan bir yolcu uçağının İslamabad Uluslararası Havalimanı’na inişe geçtiği sırada düştüğünü ve kazada 127 kişinin hayatını kaybettiğini derin üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz" denildi.

İŞTE 127 KİŞİNİN HAYATINI KAYBETTİĞİ KAZADA ÖLENLERİN İSİMLERİ

KAZANIN ARDINDAN KALANLAR...
























İŞTE KAZADAN SONRA YAŞANANLAR (VİDEO)

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
müslüman dost ülke pakistan, depremler, seller, açlık, fakirlik, her türlü rezillik... örneği diğer müslüman ülkerede genelleyebiliriz. petrol zengini arap ülkeleri görece modern hayatın getirilerine sahipken (sadece belli kesimin uluştığı teknolojiyi kast ediyorum, insan hakları, özgürlük vs değil) ortak payda islam. sonuç gerikalmış toplumlar. sekuler bir anayasaya sahip tc bile toplumun modernizme gösterdiği direnç sayesinde hıza diğer müslüman toplumlara benzemekte. ölenlere huzur kanlanlara baş sağlığı dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
son derece üzücü bir olay kardeş dost ülke Pakistanda yaşanan bu üzücü olay.. pakistan Türkiyeye her zaman zor zamanlarda yardımcı olmuş ender ülkelerden bir tanesidir.. asla unutmamak lazım.. tabi, uçuş güvenliği, uçakların bakımları, ömrünü tamamlamış uçaklar bunların hepsi ciddi sorun bu ülkede..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000