03 Ekim 2009, Cumartesi 17:07:00

İstanbul'a 11 Eylül'ü yaşatacaklardı!

İstanbul, Diyarbakır, Aydın, Ankara ve Denizli'de Devrimci Karargah örgütü üyelerinin sansasyonel eylem hazırlığında olduğu ortaya çıktı.
  • Böyle eylemleri el kaide yapar diye biliriz. Genel de arap usülüdür.
  • Ne yazik" YOBAZ" mantalitesi, artiyor bir kaç AIRPORT HABER yorumculari dahil. Millete "KAFIR" "HARAMCI" diye hitap ediyorlar. Yalniz Türkiyede degil tüm Arap ülkelerinde, ve Avrupada bile.
  • yurdum insanı sever sansasyonu

Örgütün, lüks araçların yakılması, uçak kaçırma, siyasiler ile iş adamlarına suikast planladıkları belirlendi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan örgüt üyesi 17 kişi, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. Örgüt üyelerinin birçok sansasyonel eylem hazırlığında olduğu ortaya çıktı. Örgütün planladığı sansasyonel eylemlerden bazıları şöyle; 11 Eylül tarzı bir uçak kaçırma, Demokrat Parti (DP) eski Genel Başkanı Mehmet Ağar'a ve iş adamlarına suikast, Tuzla'da bazı tersanelere saldırı, Zaman Gazetesi'nin kamyonlarının ya da depolarının yakılması, İstanbul ve İzmir gibi illerde sahil yerlerindeki lüks yatların yakılarak demokratik açılım sürecinin sabote edilmesi.

İstanbul Adliyesi'ne getirilen örgüt üyeleri, yoğun güvenlik önlemleri altında binaya alındı.

İstanbul'a 11 Eylül'ü yaşatacaklardı!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Böyle eylemleri el kaide yapar diye biliriz. Genel de arap usülüdür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ne yazik" YOBAZ" mantalitesi, artiyor bir kaç AIRPORT HABER yorumculari dahil. Millete "KAFIR" "HARAMCI" diye hitap ediyorlar. Yalniz Türkiyede degil tüm Arap ülkelerinde, ve Avrupada bile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yurdum insanı sever sansasyonu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000