09 Haziran 2016, Perşembe 11:16:32

İstanbul Havacılık Akademisi'nde mezuniyet heyecanı

Türkiye’nin güvenilir ve dinamik Havacılık Eğitim Kurumu Özel İstanbul Havacılık Kursu, 4. ve 5. Dönem öğrencilerini birlikte mezun etti.
  • 5. Dönem birincisi eski sevgilim
  • boş koltukları çekip koymasaydınız iyiydi..
  • hayret fırçacı ile selfici nerede poz vermemişler bu sefer öğrencilerle
  • Kabin memuru olmayan birinin kabin memurluğu mesleği ve zorluklarından bahsetmesi oldukça komik olmuş
  • Bu bugün kabin memuru olarak uçuyorsam çok şey borçlu olduğum kurum... Eğitmen kadrosu ve eğitim anlayışı ile fark yaratan bir bakış açısına sahipler. Nice mezuniyet törenlerine...
  • ben de bu dönemde okudum ama kendi mezuniyet törenime davet edilmedim başka bir çok arkadaşım gibi
  • ama iş bulmak inşallah kolay olur cünkü alım olmazsa ne olacak ? alım açılıp da sınavları kazanınca ( kazanmamak da söz konusu tabiki ) tekrar eğitim olacak ! bu yüzden konuya yabancı kaldık.
  • Ben burdan mezun oldum ve şu anda ülkemizin en prestijli havayolunda kabin memuru olarak çalışıyorum. Yorum yapmadan önce araştırma yapın bence. Verilen eğitimlerin kalitesi sizleri şaşırtabilir. Sepette çürük meyva var diye sepeti çöpe atmayın bence.
  • Garanti verip işe mi soktunuz da tören yapiyonuz cocuklari
  • gereksiz ve para tuzagi olarak dusundugum kurslar.sanki buralardan mezun olunca sirketler kol kucak aciyormus gibi.kaptirmayin arkadaslar paranizi bos yere.tum sirketler kendi egitimleri kazaninca zaten veriyor.buralara gittiniz diye bir onceliginiz olmuyor

Türkiye’nin güvenilir ve dinamik Havacılık Eğitim Kurumu Özel İstanbul Havacılık Kursu, 4. ve 5. Dönem öğrencilerini birlikte mezun etti.

Duygusal anlar yaşanan mezuniyet töreni, Kabin Memuru adayı öğrencilerin heyecanı ile başladı. Öğrencilere eğitim boyunca edindikleri güvenlik ve emniyet ile ilgili bilgilerin önemi mezuniyet töreni boyunca vurgulandı. Tören öğrencilerin duygusal ve coşkulu anları ile son buldu.

Tören 4. ve 5. dönem mezunlarının kürsüye davet edilmeleri ve Yer Eğitim Müdürü Ulduz NURİOĞLU DİKİCİGİL’in açılış konuşması ile başladı. NURİOĞLU konuşmasında yer yer Kabin Memuru olmanın zorluklarına ve mesleğin gerekliliklerine değinerek öğrencilerimizin bu yolda emin adımlarla yürüyerek başarılı olmalarını temenni etti.

Bir İstanbul Havacılık Kursu klasiği olan Kabin Memuru Yemini, kürsüden Kabin Eğitmeni Tuba YERAMYAN eşliğinde okunurken, öğrenciler yemini tekrar ederek, mesleğe olan bağlılıklarını tazelediler.

Okunan Kabin Memuru Yemini’nin ardından, mezunlara kabin memurluğu mesleğini temsil eden tek kanatlı brövelerin takılması merasimine geçildi. Türk Havayolları emekli Kabin Amiri Arzu ÖZÇELİK’in 4. dönem birincisi Atakan CANER’e, Yer Eğitim Müdürü Ulduz NURİOĞLU DİKİCİGİL’in 5. dönem birincileri İbrahim Akın GÜÇLÜ ve Ayşe ÇÖP’e  brövelerini takmasının ardından 5. dönem 1.si İbrahim Akın GÜÇLÜ, 6. dönem Kabin Memuru Temel Emniyet Eğitimi öğrencisi Merve MAŞALI’ya “Bu flamanın gölgesinde, almış olduğumuz eğitim süresince, bizden önceki kabin memurlarının bize aktardığı bilgilere sadık kalacağımıza söz vererek okulumuzun flamasını bizden sonra taşıyacak meslektaşlarımıza teslim ediyoruz.” diyerek okul flamasını teslim etti. 4. ve 5. dönem 1.’lerine başarı sertifikaları takdim edilerek, mesleki yaşamları boyunca bu çizgiden ayrılmadan başarılarının daim olması dilekleri iletildi.

Sertifikalarını alan öğrencilerin heyecanı gözlerinden okunuyordu.

Kurs Bitirme Sertifikalarını alan kabin memurları İAA tezahüratları ile keplerini attılar. Kabin Eğitim öğretmenleri ile birlikte pasta kesen öğrenciler, aileleri ve öğretmenleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.







İstanbul Havacılık Akademisi'nde mezuniyet heyecanı

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Sena ~ 7 yıl önce
5. Dönem birincisi eski sevgilim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Englsh ~ 6 yıl önce
Benim de
sevdaluk ~ 5 yıl önce
Kaybedenler kulubü kurulmuş resmen. Bunların yenisi yok mu eskimiş hepsi :)))
hamiş ~ 8 yıl önce
boş koltukları çekip koymasaydınız iyiydi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ga ~ 8 yıl önce
hayret fırçacı ile selfici nerede poz vermemişler bu sefer öğrencilerle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mezun temel ~ 8 yıl önce
Yorumu okuyunca aynen gözümün önüne geldi ve çook güldüm kaptan habire sınıfa gelir bize fırça atardı mühendis ise kantin teras koridor nerede yakalarsa bizi selfie çekerdi yalnız hakikaten nerede bunlar okul başıboş kalmış kabin hizmetleri müdürü de yok
Tbt ~ 8 yıl önce
Kabin memuru olmayan birinin kabin memurluğu mesleği ve zorluklarından bahsetmesi oldukça komik olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacıyımmm ~ 8 yıl önce
Bu bugün kabin memuru olarak uçuyorsam çok şey borçlu olduğum kurum... Eğitmen kadrosu ve eğitim anlayışı ile fark yaratan bir bakış açısına sahipler. Nice mezuniyet törenlerine...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yenii ~ 8 yıl önce
bir zamanlar öleydi. artık senin aldığın eğitim verilmiyor. senle aynı parayı verip senin aldığın eğitimi alamayan sana ders veren tecrübeli eğitmenlerinde olmadığı bir yer oldu.
temel 4 ~ 8 yıl önce
ben de bu dönemde okudum ama kendi mezuniyet törenime davet edilmedim başka bir çok arkadaşım gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayırlı olsun. ~ 8 yıl önce
ama iş bulmak inşallah kolay olur cünkü alım olmazsa ne olacak ? alım açılıp da sınavları kazanınca ( kazanmamak da söz konusu tabiki ) tekrar eğitim olacak ! bu yüzden konuya yabancı kaldık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ccm ~ 8 yıl önce
Ben burdan mezun oldum ve şu anda ülkemizin en prestijli havayolunda kabin memuru olarak çalışıyorum. Yorum yapmadan önce araştırma yapın bence. Verilen eğitimlerin kalitesi sizleri şaşırtabilir. Sepette çürük meyva var diye sepeti çöpe atmayın bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
f.o. ~ 8 yıl önce
Garanti verip işe mi soktunuz da tören yapiyonuz cocuklari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leman ~ 8 yıl önce
gereksiz ve para tuzagi olarak dusundugum kurslar.sanki buralardan mezun olunca sirketler kol kucak aciyormus gibi.kaptirmayin arkadaslar paranizi bos yere.tum sirketler kendi egitimleri kazaninca zaten veriyor.buralara gittiniz diye bir onceliginiz olmuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000