09 Kasım 2011, Çarşamba 11:45:31

İSRAİL UÇAKLARI HAZIRLADI!

İsrail'in İran'a saldırı sırasında kullanacağı iddia edilen F-15E tipi uçaklarını hazırladığı öne sürüldü...
  • Bence iki tarafada göz kırpıp çıkarımıza göre davranmalıyız.
  • Adamlar nükleer silahı bahane edip, irana girmeyi planlıyorlar. Ancak kullanılacak silahların nükleer olması bir kısır döngü degil mıdır? Bu durumda iranin İsrail'e girebilme hakkı doğuyor. İsrail'de nükleer silahın olduğu apaçık ortada...
  • İsrail F-15 ile vuracaksa İran'ın işi daha kolay. Çünkü İran, Rusya'nın son donanımına sahip MIG'leri pek tarihi eser F-15 lerle vurması zor görünüyor. Vursa da vurmasada tarihte 1. kez hitlerin elinden kurtulsa da kurtulamayacak. Tanrı, Tanrı'dan başka can alanları affetmeyecek. Can'ı tek bir güç alır.. O da Tanrı'dır...
  • KENDILERINDE OLUNCA EN DOGAL HAKLARI. AMA BIR MUSLUMANDA NUKLEER SILAHMI, HIRISTIYAN VE MUSEVI ALEMINE GORE OLAMAZ.. ANCAK BIRILERININ BUNUN OLABILIRLIGINI BU INSANLARA ANLATMALI.
  • iran nasıl vurulur bilmem ama ülkemizede sıra gelmeye başladı sanırım iranla bir olup israile saldırmaktan başka çaremiz yoktur..
  • neden calisip dur diyecek ulke biz olmuyoruz.Turk insanlari olarak neden hep birileri yapsinda biz hazira konalim gibi bir tembelligimiz var.boyle oldugu surece bu ahlaksiz herifler tepemize cikar
  • Israilin bu terorist tutumuna dur diyecek devlet yokmu? Dunyada tum huzursuzlugun kaynagi Israildir.
  • Israil Irana saldirmayi hayalinden bile gecirmesin. Irana saldirmaya curet etmesi Israilin sonu olur. Iran in Iraka benzemiyecegini tahmin etmelidirler. Oyle bir hata yapacaklari tahmin etmiyorum.
  • İSRAİLİN DE ABD NİN DE TA...
  • evet siyasi gunaydin :)
Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı’nın açıklayacağı İran raporu merakla beklenirken, İsrail’in füzelerinde ve uçaklarında değişiklikler yaptığı söyleniyor.

Raporda İran'ın nükleer silah bulundurduğu sonucu çıkacağına kesin gözüyle bakılırken İsrail'in İran'a saldırı planları da netleşmeye başladı. Buna göre İran’ın nükleer tesislerine hava saldırısı yapmayı planladığı konuşulan İsrail’in, Amerikan yapımı bazı füzelerinde de değişiklikler yaparak nükleer başlık taktığı ileri sürüldü.

İsrail’in elinde menzili 130 kilometre olan 100’den fazla Harpoon füzesi bulunuyor. Rapora göre, İsrail, F-15E 'Strike Eagle' tipi uçaklarını da nükleer silahları taşıyabilecek bir hale dönüştürmüş olabilir.

İsrail'in İran'a F-15E tipi uçaklarla nükleer saldırı planladığı iddiası muhtemel görülüyor. Sözkonusu uçakların nükleer silahları taşıyabilecek bir hale dönüştürmüş olmasının yanısıra diğer savaş uçaklarının da her türlü saldırıyı yapabilecek hale getirildiği ifade ediliyor.

İran ise raporun siyasi amaçlı olduğu ve tamamen uydurmadan ibaret olduğunu defalarca açıklamıştı. Şimdi gözler raporun resmen açıklanmasının ardından İsrail ve Amerika'nın yanısıra İran'ın nasıl bir tavır takınacağına çevrildi. Raporun açıklanmasının ardından İsrail ve ABD'nin İran'a saldırı düzenlemesi bekleniyor.

İSRAİL UÇAKLARI HAZIRLADI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 12 yıl önce
Bence iki tarafada göz kırpıp çıkarımıza göre davranmalıyız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Adamlar nükleer silahı bahane edip, irana girmeyi planlıyorlar. Ancak kullanılacak silahların nükleer olması bir kısır döngü degil mıdır? Bu durumda iranin İsrail'e girebilme hakkı doğuyor. İsrail'de nükleer silahın olduğu apaçık ortada...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İsrail F-15 ile vuracaksa İran'ın işi daha kolay. Çünkü İran, Rusya'nın son donanımına sahip MIG'leri pek tarihi eser F-15 lerle vurması zor görünüyor. Vursa da vurmasada tarihte 1. kez hitlerin elinden kurtulsa da kurtulamayacak. Tanrı, Tanrı'dan başka can alanları affetmeyecek. Can'ı tek bir güç alır.. O da Tanrı'dır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
KENDILERINDE OLUNCA EN DOGAL HAKLARI. AMA BIR MUSLUMANDA NUKLEER SILAHMI, HIRISTIYAN VE MUSEVI ALEMINE GORE OLAMAZ.. ANCAK BIRILERININ BUNUN OLABILIRLIGINI BU INSANLARA ANLATMALI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
iran nasıl vurulur bilmem ama ülkemizede sıra gelmeye başladı sanırım iranla bir olup israile saldırmaktan başka çaremiz yoktur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
neden calisip dur diyecek ulke biz olmuyoruz.Turk insanlari olarak neden hep birileri yapsinda biz hazira konalim gibi bir tembelligimiz var.boyle oldugu surece bu ahlaksiz herifler tepemize cikar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Israilin bu terorist tutumuna dur diyecek devlet yokmu? Dunyada tum huzursuzlugun kaynagi Israildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Israil Irana saldirmayi hayalinden bile gecirmesin. Irana saldirmaya curet etmesi Israilin sonu olur. Iran in Iraka benzemiyecegini tahmin etmelidirler. Oyle bir hata yapacaklari tahmin etmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İSRAİLİN DE ABD NİN DE TA...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
evet siyasi gunaydin :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000