10 Nisan 2018, Salı 12:30:29

İSG üst yönetimine iki yeni isim

Türkiye’nin 2. büyük havalimanı olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nın terminal işletmecisi İSG’de üst yönetim kademesine yeni katılımlar oldu.
  • Eski bir saw çalışanı olarak eski havacılık müdürüyle istediğimize zam yapıp kafamıza göre primleri dağıtım bize karşı olanları zorla baskıyla departmanlarını değiştirdik küfür eder gibi zam yaptık kimisi birakip gitti 20 kişi işi bıraktı diğerleri çaresiz bölümleri değişti hiç bir iş yapmayan memura iki maaş ikramiye verdik laf taşıyanlara 700 800 zam yaptık yönetimde bizden olduğu için ihtirazlari kabul etmediler köprü sefine düşük zam köprü memuruna dediğim gibi 2 maaş ikramiye verdik yani su an bende vicdan azabı çekiyorum kim olduğumu üç harfli biliyo bende çıkarlarım da anlaşamayınca ters düştüm beni tanıyanlar ne olur hakkınızı helal edin vicdan azabından isim rast gitmiyor salih ve bakımdaki kim güçlüyse onun yanında olan kadir de kimlere haksızlık yaptığımızı biliyor
  • Yazık! şirketler maalesef böyle değerli insanları ellerinde tutmayı beceremiyorlar, Iga için büyük kayıp, Sabiha için Kazanım, Tebrikler Göksu Güney..,
  • Göksu bey çok tebrik ederim, başarılarınıIn devamını dilerim... yolunuz açık olsun, Sabiha Gökçen dede çok iyi işler çıkartacağınızdan eminim. Ekibiniz de çok şanslı sizin gibi bir yöneticiye sahip oldukları için, saygılar
  • İga kaybetmiş
  • İSG Yönetimi için büyük kazanımlar bunlar. Havacılık dünyasında kaçırılmaması gereken önemli isimlerden Göksu Güney. Yeni görevinde de başarılarının devamını dilerim.
  • Göksu Bey'e yeni görevinde başarılar diliyorum, tebrikler.
  • Göksu Bey yeni görevinizde başarılar dilerim. IGA'ya verdiğiniz değerli emekleriniz için çok teşekkürler, havacılık işletmesi konusunda çok şey öğrendik, sizi arayacağız (arayacağız derken telefon olsun, mesaj olsun, yerinde ziyaret olsun,...).
  • Tebrikler Goksu Bey hayırlı olsun basarılarınızın devamını dilerim
  • Vee SAW dan İGA ya bir gol dahaaa. Tebrikler başarılar.
  • Sayın Ersel Göral’dan sonra kaybedilen en önemli isim Göksu Güney. SAW çok şanslı böyle başarılı 2yöneticiye sahip olduğu için. Şimdi İGA düşünsün!

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı terminal işletmecisi olan İSG’de Operasyon Direktörlüğü görevine Göksu Güney, Havacılık Pazarlama Direktörlüğü görevine ise Gerald Ong getirildi.

Bugüne kadar elde ettiği yolcu artış oranlarıyla sadece Türkiye’de değil yurtdışında da birçok başarı elde eden ve yolcu sayısı büyüklüğü açısından Türkiye’nin 2. büyük havalimanı olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nın terminal işletmecisi İSG’de üst yönetim kademesine yeni katılımlar oldu.

Buna göre Operasyon Direktörlüğü görevine Göksu Güney getirildi. Güney, havacılık sektörünün önde gelen firmalarında yurtiçinde ve yurtdışında 13 yılı aşkın bir süre çalıştıktan sonra son olarak İSG’de Operasyon Direktörü olarak görev aldı. İSG ailesine Havacılık Pazarlama Direktörü olarak katılan Gerald Ong ise, Malezya, Hindistan, Suudi Arabistan, İngiltere ve Filipinler'deki çeşitli uluslararası projelerde görev aldıktan sonra, son olarak İSG’de Havacılık Pazarlama Direktörlüğü görevine getirildi.

İSG üst yönetimine iki yeni isim

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Vicdan acısı ~ 6 yıl önce
Eski bir saw çalışanı olarak eski havacılık müdürüyle istediğimize zam yapıp kafamıza göre primleri dağıtım bize karşı olanları zorla baskıyla departmanlarını değiştirdik küfür eder gibi zam yaptık kimisi birakip gitti 20 kişi işi bıraktı diğerleri çaresiz bölümleri değişti hiç bir iş yapmayan memura iki maaş ikramiye verdik laf taşıyanlara 700 800 zam yaptık yönetimde bizden olduğu için ihtirazlari kabul etmediler köprü sefine düşük zam köprü memuruna dediğim gibi 2 maaş ikramiye verdik yani su an bende vicdan azabı çekiyorum kim olduğumu üç harfli biliyo bende çıkarlarım da anlaşamayınca ters düştüm beni tanıyanlar ne olur hakkınızı helal edin vicdan azabından isim rast gitmiyor salih ve bakımdaki kim güçlüyse onun yanında olan kadir de kimlere haksızlık yaptığımızı biliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet ~ 6 yıl önce
Dayı sorduk onlarda bilmiyo kim oldugunu
Ufuk ~ 6 yıl önce
Yazık! şirketler maalesef böyle değerli insanları ellerinde tutmayı beceremiyorlar, Iga için büyük kayıp, Sabiha için Kazanım, Tebrikler Göksu Güney..,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gökçe ~ 6 yıl önce
Göksu bey çok tebrik ederim, başarılarınıIn devamını dilerim... yolunuz açık olsun, Sabiha Gökçen dede çok iyi işler çıkartacağınızdan eminim. Ekibiniz de çok şanslı sizin gibi bir yöneticiye sahip oldukları için, saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haydar ~ 6 yıl önce
İga kaybetmiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Keyser Söze ~ 6 yıl önce
İSG Yönetimi için büyük kazanımlar bunlar. Havacılık dünyasında kaçırılmaması gereken önemli isimlerden Göksu Güney. Yeni görevinde de başarılarının devamını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrik ~ 6 yıl önce
Göksu Bey'e yeni görevinde başarılar diliyorum, tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tam35 ~ 6 yıl önce
Göksu Bey yeni görevinizde başarılar dilerim. IGA'ya verdiğiniz değerli emekleriniz için çok teşekkürler, havacılık işletmesi konusunda çok şey öğrendik, sizi arayacağız (arayacağız derken telefon olsun, mesaj olsun, yerinde ziyaret olsun,...).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burak Çöme ~ 6 yıl önce
Tebrikler Goksu Bey hayırlı olsun basarılarınızın devamını dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İGAnın kaybı ~ 6 yıl önce
Vee SAW dan İGA ya bir gol dahaaa. Tebrikler başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Büyük kazanım ~ 6 yıl önce
Sayın Ersel Göral’dan sonra kaybedilen en önemli isim Göksu Güney. SAW çok şanslı böyle başarılı 2yöneticiye sahip olduğu için. Şimdi İGA düşünsün!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000