23 Ekim 2016, Pazar 12:01:33

İran’dan Denizli’ye ilk charter uçak seferleri başladı

İran’ın başkenti Tahran’da ilk defa 295 turist taşıyan uçak seferi Denizli’ye uçuş gerçekleştirdi.
  • Acem de denilen bu millet son derece şık bir biçimde biz Türkleri aptal yerine koymayı çok severler. Bunların özellikle Türkiyede yaşayanları genelde son derece kibar ve medeni görünüp arkadan bizi hançerlemeyi kendilerine şiar edinmişlerdir. Hatta bunların Türkiye'deki havacılık şirketlerine sızmış olanları da vardır özellikle onlara çok dikkat etmek gerekir. Bunlarla kesinlikle ülkeye ve şirketlere ait gizli bilgiler paylaşılmamalı ve iyi niyetli gibi davranmalarına kanılmamalıdır. Zaten piyasayı araştırdığınızda bu kişilerin nasıl işe yaramaz ve karaktersiz kişiler olduklarını bunları bilen birkaç kişiyle konuşup çok rahat anlayabilirsiniz...
  • Ben İranlı turist olsam en son geleceğim ülke herhalde Türkiye olurdu.Hele ki bu ortamda.
  • tmm işte turizmde kriz bitti yaşasın iranlıalr!
  • İranlılar hiç gelmese daha iyi? Ülkeye beş kuruş faydaları olmadığı gibi zararları var.
  • Ne gerek varki ??
  • MaşALLAH ! 300 kişilik Uçak demekki Denizli - Çardak Hava Limanına inebiliyormuş ! Ben bir kaç kez Uçtum ama RJ 100 , Boeing 737 , Airbus 320 ve Airbus 321 . Ama 300 kişilik bir Uçak herhalde A 300 olabilir.Pist Uzunluğu gibi kiriterlerin Yeterli Olduğunu düşünmemiştim. Ama kesin bir çok seferler İptal edilecektir ! Malum ,Türk Hava Yollarıda her Sene bir çok defalar Uçuşu İptal ediyor ( Sis veya Şiddetli Rüzgar Fırtına gibi )
  • 2017 yılında Almanya'dan Denizli uçuşlarının başlayacağını da duydum.
  • Bence hepsi Antalya ya devam etmiştir
  • iranda hersey yasak nefes almak isteyen her iranli en yakin komsusu tr e gelecek. dua edelim de ukraynayi kesfetmesinler :) biz nasil hava almak icin komsu ukrayna rusyayi ziyaret edip hayatin tadina wariosak iran da tabi ki bize gelcek. hosgelsinler
  • Türkiye'nin sinsi düşmanı iran senide unutmadık

Denizli’de bir turizm firması tarafından yapılan anlaşma ile İran’ın başkenti Tahran’dan Denizli’ye Çardak Havalimanına ilk defa charter seferleri başlatıldı. İçerisinde İranlı 295 turist taşıyan uçak, Tahran'dan kalkarak direkt uçuşla Denizli Çardak Havalimanına gece saat 01.30'da iniş yaparak ilk seferini gerçekleştirdi.

Her hafta yaklaşık 300 kişilik kafile halinde Tahran-Denizli, Denizli-Tahran şeklinde seferler gerçekleştirilecek. Bir sene boyunca sürecek seferlerle, yaklaşık 20 bin İranlı turistin Denizli’ye getirilmesi ve konaklaması hedefleniyor. 

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde faaliyet gösteren ve turizm anlaşmasını sağlayan firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarı ise, gelen ilk turist kafilesini çalışanlarıyla birlikte uçak kapısında çiçeklerle karşıladı.

Denizli’de ilk charter uçuşlarının heyecanı içinde olduklarını belirten firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarı, “Denizli’ye ilk charter uçuşlarını başlattık ve her hafta Denizli’den Tahran’a, Tahran’dan Denizli’ye direk uçuşlarımız başladı. Biz bunu Denizli Pamukkale’deki konaklama sayısını arttırmak amacıyla hem de Denizli ile İran arasındaki ticari bağları geliştirmek için bu işi başlattık. Bütün Denizlimizin, İran’daki iş adamlarımızın, STKlarımızın bu işe destek vermesini bekliyoruz. İnşallah hepimiz için, şehrimizi için, ülkemiz için hayırlısı olur” dedi.

Yurt dışından Denizli’ye charter uçak seferleri olarak ilk uçak olduğunu, sadece Tahra değil diğer ülkeler için de girişimlerde bulunduklarını belirten Sarı, “Bunun devamı gelecek, bu uçak seferlerini 6 günde bir, bir yıl boyunca yapmayı planlıyoruz. Bunun yanı sıra değişik girişimlerimiz de var. Avrupa’dan, Uzak Doğu’dan direk charter uçuşlarını Denizli’ye başlatmak için canla başla çalışıyoruz. Bunun en büyük önemi Denizli Pamukkale’deki konaklama sayısını arttırmak, Denizli’nin bilirliliğinin artırmak. İlk defa Denizli’ye uçak dolu turist indiriyoruz. Şuan da uçağımızda 295 kişi var. Bunların bir kısmı Pamukkale’de kalacak, bir kısmı Antalya’ya gidecek. Ama ileriki günlerde gelen uçakların yüzde 80’inini Denizli’de konaklamayı düşünüyoruz. Daha önce tarifeli olarak gelen uçaklar vardı ama artık direk seferler bir yıl boyunca devamlı olarak gelecek” diye konuştu.

“Hiçbir olumsuzluk gelmemi etkilemedi”
Türkiye’nin yaşadığı siyasi olumsuzlukların, Türkiye’ye gelme konusunda kendisini hiç etkilemediğini belirten Esam Ekberi, daha önce birkaç hem Türkiye’ye hem de Denizliye geldiğini ve çok güzel insanları olduğunu söyledi.

Türkiye’ye daha önce 6-7 defa geldiğini ancak Denizli’ye ilk defa geldiğini anlatan Selime Halili, uçak seferlerinin direk başlamasının yakınlık için iyi olduğunu, gidilmek istenen yerlere daha kolay ulaşmak istediklerini belirtti.

Konuşmasına herkesi selamlayarak başlayan İran’dan turist getiren turizm firması müdürü Omid Hasan, “Ben büyük bir ülkeden geliyorum, onun kültürü büyük, İran’dan geliyorum. İran ve Türk halkı her zaman bir yerde, bir ve beraberdir. Umarım bu direk uçuşların İran halkı ve Türk halkı arasındaki bağlar daha düzenli olur. Bağlar daha kuvvetli olsun. Umarım Türkiye ve Türk halkı, İran ve İran halkının kadirini bilir, çünkü İran halkı her zaman Türkiye’ye destek olmuştur. Umarım Türk halkını da, Türkiye’den İran’a götürebiliriz. Türk halkı ile İran halkı arasındaki bağlar daha kuvvetli olur. Bu işle Türkiye halkını ve Türkiye’nin Müslüman halkını İran’a, İran’ın Müslümanları'nı da Türkiye’ye getirebiliriz. Umarım uçuşların devamı gelir ve İran’ın turizm kültürü daha da genişlemesine yol açar” 



İran’dan Denizli’ye ilk charter uçak seferleri başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

iranlılara Dikkat! ~ 7 yıl önce
Acem de denilen bu millet son derece şık bir biçimde biz Türkleri aptal yerine koymayı çok severler. Bunların özellikle Türkiyede yaşayanları genelde son derece kibar ve medeni görünüp arkadan bizi hançerlemeyi kendilerine şiar edinmişlerdir. Hatta bunların Türkiye'deki havacılık şirketlerine sızmış olanları da vardır özellikle onlara çok dikkat etmek gerekir. Bunlarla kesinlikle ülkeye ve şirketlere ait gizli bilgiler paylaşılmamalı ve iyi niyetli gibi davranmalarına kanılmamalıdır. Zaten piyasayı araştırdığınızda bu kişilerin nasıl işe yaramaz ve karaktersiz kişiler olduklarını bunları bilen birkaç kişiyle konuşup çok rahat anlayabilirsiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
11 ~ 7 yıl önce
Ben İranlı turist olsam en son geleceğim ülke herhalde Türkiye olurdu.Hele ki bu ortamda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
urfair ~ 7 yıl önce
iralı miranlı bilmem ama sen türk deyilsin onu biliyorum
urfair ~ 7 yıl önce
Senin de yazından pek Türk olmadığın anlaşılıyor. Nasıl bir Türkçeyse o ?
süper ~ 7 yıl önce
tmm işte turizmde kriz bitti yaşasın iranlıalr!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İran ~ 7 yıl önce
İranlılar hiç gelmese daha iyi? Ülkeye beş kuruş faydaları olmadığı gibi zararları var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Soru ~ 7 yıl önce
Ne gerek varki ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
20denizlili ~ 7 yıl önce
MaşALLAH ! 300 kişilik Uçak demekki Denizli - Çardak Hava Limanına inebiliyormuş ! Ben bir kaç kez Uçtum ama RJ 100 , Boeing 737 , Airbus 320 ve Airbus 321 . Ama 300 kişilik bir Uçak herhalde A 300 olabilir.Pist Uzunluğu gibi kiriterlerin Yeterli Olduğunu düşünmemiştim. Ama kesin bir çok seferler İptal edilecektir ! Malum ,Türk Hava Yollarıda her Sene bir çok defalar Uçuşu İptal ediyor ( Sis veya Şiddetli Rüzgar Fırtına gibi )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avrupa Denizli ~ 7 yıl önce
2017 yılında Almanya'dan Denizli uçuşlarının başlayacağını da duydum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antalya ~ 7 yıl önce
Bence hepsi Antalya ya devam etmiştir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iran candir ~ 7 yıl önce
iranda hersey yasak nefes almak isteyen her iranli en yakin komsusu tr e gelecek. dua edelim de ukraynayi kesfetmesinler :) biz nasil hava almak icin komsu ukrayna rusyayi ziyaret edip hayatin tadina wariosak iran da tabi ki bize gelcek. hosgelsinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayatın tadı? ~ 7 yıl önce
ukrayna ve rusya da ne yapıyosun da hayatın burada varamadıgın bi tadına varıyosun ? :)
hayatın tadı? ~ 7 yıl önce
ukrayna ve rusya da ne yapıyosun da hayatın burada varamadıgın bi tadına varıyosun ? :)
Ah iran ah ~ 7 yıl önce
Türkiye'nin sinsi düşmanı iran senide unutmadık

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000