07 Kasım 2012, Çarşamba 09:07:27

"İRAN NEREDEYSE BİZE UÇAK VERECEKTİ!"

'Ergenekon' davasında tanık olarak dinlenilen Şemdin Sakık, İran'ın terör örgütüne verdiği desteğe ilginç bir şekilde dikkat çekti. Sakık "İran neredeyse örgüte uçak verecekti" dedi.
  • Amerika nın, CIA nın ve Mossad ın verdiği silahlar, para ve eğitim desteği ile ilgili tek bir laf bile etmemesi ne kadar ilginç... Hedef şaşırtıyor. Hala terörist. Hala vatan haini... Örgütü kuran Amerika nın ta kendisi. Hedefleri asla kürt devleti kurmak değil. Hedefleri Büyük İsrail devletini kurmak. Kuzey de Fırat a güneyde ise Nil ekadar olan bölgede Büyük İsrail devleti kurmak istiyorlar. Vaadedilmiş topraklar sözde burası. İsrail bayrağının üstündeki ve altındaki iki şerit bunu temsil eder. Kuzeyde Fırat, Güneyde Nil. İşte bu terörüst de bu kumpasın bir dişlisidir. Bir maşadır. Bir haindir. Çoktan öldürülmeliydi.
  • Elazığ Bingöl karayolunda silahsız askerlerimizi sevk eden 2 otobüsü durdurarak bu çocukları ağır makinalılarla taratan adam budur. Önce inkar etti. Fakat olaydan yaralı olarak kurtulan erlerden bazıları (-ki bu çocuklar, üzerlerine devrilen şehitlerin siper olmasıyla ağır yaralı olarak kurtulmuşlar), "otobüsün kapısını bizzat o açtı" diye ifade verdiler. Bu terörist, öylesine bir haindir ki, bu ülkeye verdiği zararlar, şehit ettiği evlatlarımızın sayısı daha belirsizdir. Bu teröristin laflarına inanılacaksa, hiçbirşey demiyorum.... Yorumsuz bırakıyorum...... Ama bu millet bu adamın yanına bırakmayacaktır. Herkes hesabını ona göre yapsın.
  • Yorumlara bak, su teroristin dediklerinin dogru olabilecegine inanmislar da ucaklar antika mi, ucuracak adam var mi onu tartisiyorlar.
  • Verseymiş keşke, bizim pilotlara eğlence lazımdı güzel olurdu..
  • Maçanız yiyorsa verdiği Mossad'ın heronlar ile bu şerefsizlere sağladığı istihbarat ile CIA'nin uydu telefonlarını araştırın bakalım neler çıkacak?Tam bir hedef şaşırtmaca olmuş.Ana tedarikçileri için tek bir laf etmemesi çok dikkat çekici.Düşen CASA uçağına gelir isek , öncelikle bu bir sabotajdır.Bölgede CIA ve Mossad destekli şerefsizlere etkili operasyonlar yapan tim, ortadan kaldırılmıştır.
  • antikamı? amerika f16 ları 50 sene önce çöpe attı...kimde antika var bence düşünmek lazım... depolar patladığında...hatırla...amerikanın hibe ettiği 1938-40 yapımı el bombaları bilevardı bizde...niye tutuyorlarsa onları zaten...atınca patlamaz bile...
  • Iran neymis arkadaslar verse verse onlar hava verir bize! Kendi antika ucaklarini zor ucuruyorlar havada onlar!
  • Uçak verecekte n'olacaktı ki? F-14'mü verecekti? Veya ıskartaya çıkan Mig-21'lerini mi verecekti. Sanki uçak kullanabilecek insan varda orada.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada konuşan Şemdin Sakık, Gaffar Okkan suikastinden sonra 2001'de Diyarbakır'dan havalanan içinde bordo berelilerin bulunduğu casa tipi uçağın Malatya'da düştüğünü anımsattı.
'Öldürüldüler' diyen Sakık, örgütteyken yanında olan ve cezaevinde görüştüğü gencin kendisine 'İyi ki benim yüzbaşım o uçağa binmedi. İşi çıktığı için binmedi. Binseydi ben de onunla gidecektim. Ben de kurtuldum' dediğini aktardı.

Sakık, bu uçakta bulunan iki kişinin adının üstünün çizili olduğunu iddia ederek, 'O kasa uçakta ölenlerden birisi Mahmut Yıldırım'mış (Yeşil). İsmi çizilenlerden birisi oymuş. Bir devlet bu kadar olayın faili olan kişinin yaşayıp yaşamadığını bilmiyorsa, o artık devlet değildir' dedi.

Şemdin Sakık, Kuzey Irak'tan kendisini getiren 5 kişilik ekibin başında da Mahmut Yıldırım'ın olduğunu ifade ederek, 'Demek ki bu Yıldırım 1998 yılında da kullanılan bir insandı. Bir kişi 'düşman' denilen adamı getiriyor, JİTEM, MİT, emniyetin haberi yok. Bana, kimin getirdiğini sordular. 'Başıma bir iş gelir' diye söylemedim' diye konuştu.

Sakık, İran'ın neredeyse örgüte uçak vereceğini, 1993'te, ateşkes öncesinde örgüte bir kamyon silah veren İran'ın, ateşkesten sonra 'Bunları size yerde çürütesiniz veya bakasınız, satasınız diye değil, kullanasınız diye verdik' dediğini anlattı.

"İRAN NEREDEYSE BİZE UÇAK VERECEKTİ!"

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

amerika nın, CIA nın ve Mossad ın ~ 11 yıl önce
Amerika nın, CIA nın ve Mossad ın verdiği silahlar, para ve eğitim desteği ile ilgili tek bir laf bile etmemesi ne kadar ilginç... Hedef şaşırtıyor. Hala terörist. Hala vatan haini... Örgütü kuran Amerika nın ta kendisi. Hedefleri asla kürt devleti kurmak değil. Hedefleri Büyük İsrail devletini kurmak. Kuzey de Fırat a güneyde ise Nil ekadar olan bölgede Büyük İsrail devleti kurmak istiyorlar. Vaadedilmiş topraklar sözde burası. İsrail bayrağının üstündeki ve altındaki iki şerit bunu temsil eder. Kuzeyde Fırat, Güneyde Nil. İşte bu terörüst de bu kumpasın bir dişlisidir. Bir maşadır. Bir haindir. Çoktan öldürülmeliydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
33 silahsız askerin ve daha nice askerimizin katili ~ 11 yıl önce
Elazığ Bingöl karayolunda silahsız askerlerimizi sevk eden 2 otobüsü durdurarak bu çocukları ağır makinalılarla taratan adam budur. Önce inkar etti. Fakat olaydan yaralı olarak kurtulan erlerden bazıları (-ki bu çocuklar, üzerlerine devrilen şehitlerin siper olmasıyla ağır yaralı olarak kurtulmuşlar), "otobüsün kapısını bizzat o açtı" diye ifade verdiler. Bu terörist, öylesine bir haindir ki, bu ülkeye verdiği zararlar, şehit ettiği evlatlarımızın sayısı daha belirsizdir. Bu teröristin laflarına inanılacaksa, hiçbirşey demiyorum.... Yorumsuz bırakıyorum...... Ama bu millet bu adamın yanına bırakmayacaktır. Herkes hesabını ona göre yapsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komedi ~ 11 yıl önce
Yorumlara bak, su teroristin dediklerinin dogru olabilecegine inanmislar da ucaklar antika mi, ucuracak adam var mi onu tartisiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 11 yıl önce
Verseymiş keşke, bizim pilotlara eğlence lazımdı güzel olurdu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
heron ~ 11 yıl önce
Maçanız yiyorsa verdiği Mossad'ın heronlar ile bu şerefsizlere sağladığı istihbarat ile CIA'nin uydu telefonlarını araştırın bakalım neler çıkacak?Tam bir hedef şaşırtmaca olmuş.Ana tedarikçileri için tek bir laf etmemesi çok dikkat çekici.Düşen CASA uçağına gelir isek , öncelikle bu bir sabotajdır.Bölgede CIA ve Mossad destekli şerefsizlere etkili operasyonlar yapan tim, ortadan kaldırılmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
antikamı? amerika f16 ları 50 sene önce çöpe attı...kimde antika var bence düşünmek lazım... depolar patladığında...hatırla...amerikanın hibe ettiği 1938-40 yapımı el bombaları bilevardı bizde...niye tutuyorlarsa onları zaten...atınca patlamaz bile...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onlar havayi verir ~ 11 yıl önce
Iran neymis arkadaslar verse verse onlar hava verir bize! Kendi antika ucaklarini zor ucuruyorlar havada onlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 11 yıl önce
Uçak verecekte n'olacaktı ki? F-14'mü verecekti? Veya ıskartaya çıkan Mig-21'lerini mi verecekti. Sanki uçak kullanabilecek insan varda orada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000