28 Kasım 2012, Çarşamba 08:45:34

İNSANSIZ YOLCU UÇAĞI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

İngiliz Hükümeti'nin çılgın projesi için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Önümüzdeki ay ilk insansız yolcu uçağının test edilmesi bekleniyor!
  • Iphone ve Android için uygulamaları en kısa azamanda çıkar da alışverişte , denizde tayyare uçurmaya devam ederiz.En güzel kısmı da şu medical class 1 den kurtulacağız nihayetinde.
  • havacılık geleceği açısından kaçınılamayacak gelişme. çünkü pilot maliyetleri başlı başına şirketler için baş belası. bunayakıt maliyetlerini ekleyince uçaklar haliyle zararına uçuyor gibi bir görüntü çıkıyor ortaya.
  • içinde pilot varken bu kadar kaza oluyor pilot olmadığını düşününce bu uçaklara binmek delilik
  • Bu projenin tutmaması için neden yok. Pilot olmadanda uçarlar. Ancak içeride bir tane sistem operatörü olmalı. Bu kişi sadece mevcut sistemleri gözlemeli.
  • Daha konforlu bir pilotluk olur daracıkuçağa sıkışmadan birçok riskin uzağında uçak kontrol edilmiş olur inşallah görürüz o günleri
  • Yolcular hiçbir zaman tamamen aletlere güvenmezler. Kokpitte mutlaka acil durumda müdahale edecek bir insan olmasını isteyeceklerdir. Bu yüzden havayolu taşımacılığında her zaman kokpitte pilotlar olacaktır. Bu bir kişi ya da birden fazla kişi olabilir. Fakat her zaman insanoğlu o kokpitte olacaktır.
  • hadi insansız savaş uçağını pilotun dayanamayacağı manevralar için üretiyorsun ve kabin boşluğundan yer kazanıyosun. Böylece piloy için bulundurulması gereken bi çok malzemedende kar ediyosun... ama insansız yolcu uçağı değilde pilotsuz yolcu uçağı diyelim onu niye yapıyosun anlayamadım doğrusu?
  • İşsiz pilotlar: Asıl şimdi düşünün işte.
  • böyle ucaga bineninde yapanında aklı yok saten
  • Böyle bir uçağa hayatta binmem...

Yolcu uçakları da şimdi insansız uçuşa geçiyor. Artık pilotlar da kulede kalacak ve yolcuları yerden kontrol edilen uçaklarla uçuracak.

İngiliz hükümetiyle birlikte 3 özel şirketin de desteklediği insansız yolcu uçağı Jetstream'in (insansız uçak) programı hükümet destekli ASTRAEA tarafından üretildi. Yaklaşık 100 milyon dolarlık projede sona yaklaşılırken heyecan büyüyor.

Önümüzdeki ay test uçuşu Warton Havaalanı'ndan İskoçya'ya doğru yola çıkan jette gerçekleştirilecek.

İNSANSIZ YOLCU UÇAĞI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

APPLICATION ~ 11 yıl önce
Iphone ve Android için uygulamaları en kısa azamanda çıkar da alışverişte , denizde tayyare uçurmaya devam ederiz.En güzel kısmı da şu medical class 1 den kurtulacağız nihayetinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gelecek ~ 11 yıl önce
havacılık geleceği açısından kaçınılamayacak gelişme. çünkü pilot maliyetleri başlı başına şirketler için baş belası. bunayakıt maliyetlerini ekleyince uçaklar haliyle zararına uçuyor gibi bir görüntü çıkıyor ortaya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
içinde pilot varken bu kadar kaza oluyor pilot olmadığını düşününce bu uçaklara binmek delilik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zaten beklenen gelişme ~ 11 yıl önce
Bu projenin tutmaması için neden yok. Pilot olmadanda uçarlar. Ancak içeride bir tane sistem operatörü olmalı. Bu kişi sadece mevcut sistemleri gözlemeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haydi hayırlı işler ~ 11 yıl önce
Daha konforlu bir pilotluk olur daracıkuçağa sıkışmadan birçok riskin uzağında uçak kontrol edilmiş olur inşallah görürüz o günleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İrfan Ozan ONGUN ~ 11 yıl önce
Yolcular hiçbir zaman tamamen aletlere güvenmezler. Kokpitte mutlaka acil durumda müdahale edecek bir insan olmasını isteyeceklerdir. Bu yüzden havayolu taşımacılığında her zaman kokpitte pilotlar olacaktır. Bu bir kişi ya da birden fazla kişi olabilir. Fakat her zaman insanoğlu o kokpitte olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
etejenaro ~ 11 yıl önce
hadi insansız savaş uçağını pilotun dayanamayacağı manevralar için üretiyorsun ve kabin boşluğundan yer kazanıyosun. Böylece piloy için bulundurulması gereken bi çok malzemedende kar ediyosun... ama insansız yolcu uçağı değilde pilotsuz yolcu uçağı diyelim onu niye yapıyosun anlayamadım doğrusu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 11 yıl önce
İşsiz pilotlar: Asıl şimdi düşünün işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F/O ~ 11 yıl önce
böyle ucaga bineninde yapanında aklı yok saten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Böyle bir uçağa hayatta binmem...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000