03 Mayıs 2017, Çarşamba 10:56:54

İngiltere yolcularına ‘powerbank’ sürprizi

Elektronik yasağından sonra İngiltere uçuşlarında powerbank adı verilen güç ünitelerinin de uçağa alınmasına yasak geldi. Bunu bilmeyen çok sayıda yolcu, uçağı kaçırmamak için powerbank cihazlarından vazgeçmek zorunda kaldı.
  • Powebankı attırıpta duty free de satışı olduğunu gören yolcu ve daha sonra tekrar sec.taramasında da dumura uğrayan yolcuya sormali
  • AMMA UZADI KABAK TADI VERDİ BU KONU. BİR GÜNDE KULLANMAYIVERİN PC VS, ÖLMEZSİNİZ YA.ANANIZ BABANIZDAMI PC KULLANIYORDU.BAĞIMLIMISINIZ NESİNİZ ARKADAŞ
  • Arkadaşlar, misli ile karşılık verecek karşı yok :) ABD'ye Türkiye'den sadece THY uçuyor :) İngiltere'ye de turistik bölgelerdeki charter ları saymazsak en çok THY uçuyor. Biraz sabır lütfen
  • Türkiye'nin dış politikası "aynı ile veya misli ile mukabele"dir. Bu yasakları uygulayan ülkelerden Türkiye'ye yapılan uçuşlarda aynı yasakları koymak gerekir. Şimdi, bir deli kuyuya taş attı, biz çıkarmaya çalışıyoruz. Deliye taşı çıkartırsak, bu deli o taşı yeniden atmaz. Çözüm budur. Şu anda bize empoze edilen ve "müthiş icat" gibi ortaya koyduğumuz güvenlik prosedürü DGR kurallarına tamamen aykırı, daha tehlikeli ve bu şımarık Anglo-sakson beylerin beğenmesi ve kabul etmesi iki dudağının arasında. Yarın bu usullerinizi beğenmedim, başka bir usul bulun diyebilir. GECİKMEDEN AYNISI İLE, düzelmez ise MİSLİ İLE karşılık verilmelidir.
  • Burada atilacak en dogru hamle THY'nin tum Ingiltere seferlerini durdurmasidir. Gorsunler bakalim turist kesilince napacaklarini.
  • Bu duruma kimse dur diyemeyecek mi artık :@
  • Ölçülere uymayan insanı da almasınlar...iyice şaşırdılar

Elektronik yasağından sonra İngiltere uçuşlarında powerbank adı verilen güç ünitelerinin de uçağa alınmasına yasak geldi. Bunu bilmeyen çok sayıda yolcu, uçağı kaçırmamak için powerbank cihazlarından vazgeçmek zorunda kaldı.

ABD ve İngiltere’nin kabin içerisine cep telefonundan büyük elektronik aletlerin taşınmasına yasak getirmesinden sonra havayolu şirketleri bu aletlerin taşınması için çeşitli formüller geliştirdi.

Özel paketlere konularak teslim alınan elektronik aletler yolculara indikleri noktada teslim edilirken zaman zaman mağduriyetler de ortaya çıkmaya başladı. Hangi cihazları yanlarında taşıyabilecekleri konusunda yolcuların yeterli bilgiye sahip olmaması nedeniyle sık sık yolcularla yer hizmetleri personeli arasında tartışmalar da yaşanıyor. ABD uçuşlarında yasak olmamasına rağmen İngiltere’ye yapılacak uçuşlarda cep telefonu ölçülerine uymayan powerbank adı verilen güç ünitelerinin uçağa alınmasına izin verilmiyor.

Bagajlarını teslim ettikten sonra uçağa binmek üzere olan yolcuların yanlarında bulunan powerbank cihazlarına yer hizmetleri görevlileri tarafından el konuluyor. Bazı yolcular bu cihazları Türkiye’ye döndüklerinde teslim almak için tutanak tuttururken birçok yolcunun tutanak tutturmadan powerbank cihazlarını görevlilere teslim ettiği belirtildi.
 

İngiltere yolcularına ‘powerbank’ sürprizi

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Firat ~ 7 yıl önce
Powebankı attırıpta duty free de satışı olduğunu gören yolcu ve daha sonra tekrar sec.taramasında da dumura uğrayan yolcuya sormali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAYRETBİŞİ ~ 7 yıl önce
AMMA UZADI KABAK TADI VERDİ BU KONU. BİR GÜNDE KULLANMAYIVERİN PC VS, ÖLMEZSİNİZ YA.ANANIZ BABANIZDAMI PC KULLANIYORDU.BAĞIMLIMISINIZ NESİNİZ ARKADAŞ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviation ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar, misli ile karşılık verecek karşı yok :) ABD'ye Türkiye'den sadece THY uçuyor :) İngiltere'ye de turistik bölgelerdeki charter ları saymazsak en çok THY uçuyor. Biraz sabır lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Malmıdır ~ 7 yıl önce
Nedir yaaa. Yok misliymis yok bilmem ne. Gelen yok olm ordan buraya. Sen gidiyosun seve seve kime misilleme yapiyosun?
KPT ~ 7 yıl önce
Türkiye'nin dış politikası "aynı ile veya misli ile mukabele"dir. Bu yasakları uygulayan ülkelerden Türkiye'ye yapılan uçuşlarda aynı yasakları koymak gerekir. Şimdi, bir deli kuyuya taş attı, biz çıkarmaya çalışıyoruz. Deliye taşı çıkartırsak, bu deli o taşı yeniden atmaz. Çözüm budur. Şu anda bize empoze edilen ve "müthiş icat" gibi ortaya koyduğumuz güvenlik prosedürü DGR kurallarına tamamen aykırı, daha tehlikeli ve bu şımarık Anglo-sakson beylerin beğenmesi ve kabul etmesi iki dudağının arasında. Yarın bu usullerinizi beğenmedim, başka bir usul bulun diyebilir. GECİKMEDEN AYNISI İLE, düzelmez ise MİSLİ İLE karşılık verilmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hamle ~ 7 yıl önce
Burada atilacak en dogru hamle THY'nin tum Ingiltere seferlerini durdurmasidir. Gorsunler bakalim turist kesilince napacaklarini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğru ~ 7 yıl önce
Öyle bir şey yaparsak can damarını kesmiş oluruz. Yine de insaniyetliğimizi korumak lazım.
Hamle ve Dogru ya ~ 7 yıl önce
Arkadas siz saka misiniz? :)) Su yaptiginiz yorumlari ciddi yaptiysaniz durumunuz cok vahim.
Napacaklar? ~ 7 yıl önce
Şamşırırlar.
Canıtın ~ 7 yıl önce
Bu duruma kimse dur diyemeyecek mi artık :@

Yanıtla

Kalan karakter 1000
inç ~ 7 yıl önce
Ölçülere uymayan insanı da almasınlar...iyice şaşırdılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000