13 Kasım 2009, Cuma 09:26:44

İMZALAR ATILDI, DEVLER BİRLEŞİYOR...

İngilizlerin bayrak taşıyıcı havayolu şirketi British Airways ve İspanyolların milli havayolu şirketi Iberia birleşme kararı aldı.
  • Dünyada 6000 havayolundan sadece 2000 kalir Bu yeni bir moda.!!!!!!!!!!!!
  • Brıtısh/İberia birleşmesi aynen Air France/KLM birleşmesine benziyor. Amaç zarar eden iki havayolunu birleştirerek giderleri azaltmaktır.
  • Son cumle :......' iki sirket de kuresel ekenomik krizi bahane edip bu birlesmeyi gerceklestirmek amaclayarak isten cikarmalar ve maaslari dondurma kararlari almisti'.......diye degistirsek cok daha dogru olur. Cunki yine bana gore boyle bir birlesme 6 ayda kararlastirilamaz......Asker......(minare/kilif)
  • Bu birlesmeye SHGM nasil tepki gosterecek acaba? Cogunlugu Ingiliz BA ait olacak olan ve operasyonlarin Ingiltere'den yurutulecegi bir sirkete Ispanya'dan Turkiye'ye nasil ucma izni verilecek? Ingiliz kokenli bir sirket Ispanyadan Turkiyeye ucabilimi? Adi Iberia bile olsa? Cevabini bilen varmi?

Londra’da birleşme anlaşmasını imzalayan iki havayolunun yetkilileri bu sayede 21’inci yüzyılda rekabet güçlerini artıracaklarını söyledi.

British Airways, yeni şirketin yüzde 55 hissesine sahip olacak. Yeni şirkete ait toplam 419 uçak, dünyada 205 kente sefer yapacak.

Birleşmenin 2010 sonuna doğru tamamlanması bekleniyor.

İki şirket de küresel ekonomik kriz nedeniyle işten çıkarma ve ücret dondurma yoluna başvurmak zorunda kalmıştı.

İMZALAR ATILDI, DEVLER BİRLEŞİYOR...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Dünyada 6000 havayolundan sadece 2000 kalir Bu yeni bir moda.!!!!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Brıtısh/İberia birleşmesi aynen Air France/KLM birleşmesine benziyor. Amaç zarar eden iki havayolunu birleştirerek giderleri azaltmaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Son cumle :......' iki sirket de kuresel ekenomik krizi bahane edip bu birlesmeyi gerceklestirmek amaclayarak isten cikarmalar ve maaslari dondurma kararlari almisti'.......diye degistirsek cok daha dogru olur. Cunki yine bana gore boyle bir birlesme 6 ayda kararlastirilamaz......Asker......(minare/kilif)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu birlesmeye SHGM nasil tepki gosterecek acaba? Cogunlugu Ingiliz BA ait olacak olan ve operasyonlarin Ingiltere'den yurutulecegi bir sirkete Ispanya'dan Turkiye'ye nasil ucma izni verilecek? Ingiliz kokenli bir sirket Ispanyadan Turkiyeye ucabilimi? Adi Iberia bile olsa? Cevabini bilen varmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000