18 Mart 2010, Perşembe 08:30:40

İLK ÖZEL HAVAALANI İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Suudi Arabistan’ın ilk özel havaalanı 2014 yılında hazır olacak.
  • Degerli arkadasim.Elestirilerinde hakli olabilirsin ama benim olcum kimin ne yaptigi degil.Peygamber S.A.V.Hadisi Serifte diyorki:Muslumanlar bir tek vucuttur.Vucudun herhangi bir yerinde bir agri varsa butun vucut onu hisseder diyor.Benim olcum bu.Senin olcun baska ise sana tavsiyem durumunu tekrar gozden gecir.Evet Araplar bu davaya bizim kadar sahip cikmiyorlar.Demekki onlarin icindede insanliga senin gibi yahudu gozlugunden bakanlar var.Allah islah etsin hepimizi.Ne yapalim.Cehennemde lazim.sahip c
  • filistin i dusundugun kadar ulkeni de dusunuyor musun acaba???..insan olarak uzuluyoruz ama bizim sorunumuza araplar bizim onlarla ilgilendigimiz gibi ilgileniyorlar mi?? hayir...filistin kendi eliyle topragini israil e satmis paralari da ic etmisse suc bizim mi??? yahudilere sovup sayan basbakan amerika da ki en buyuk yahudi kurulusu adl den odul alan ilk basbakan..buna ne diyeceksin peki?? diger arap ulkeler filistin ile ilgilenmezken kraldan fazla kralcilik yapmayin komik duruma dusmeyin..filistin davasinin bizimle hic bir alakasi yok..pkk yi araplar yillardir besliyor hic diyorlar mi yahu bunlar bizim musluman kardeslerimiz niye teroristleri destekliyoruz ?? yoo bilakis ulkemiz aleyhine faaliyetleri desteklemeye devam ediyorlar..
  • kesin TAV'larlar :)
  • Ne yapar eder el atindanda olsa bu iosi bir yahudu sirketi alir saniyorum.Mutlaka bir yolunu bulur alirlar.Nerde parali isler varsa mutlaka Yahudiler aliyorlardir.O kazandiklari para ilede Filistinli Kardeslerimize atmak icin mermi,top,tank ve fuze alirlar.Musluman parasi ile Muslumani oldur.Uyan Muslumanim uyan ve davana sahip cik.gerci icimizdede cok yahudu zihniyetler var ama.Mesela THY yonetimi namazli abdesli diye THY 'in yaptigi hicbir isi at gozlugu takipta goremeyen hala THY depetaklak ditsinde zil calip oynayalim diye bekleyenler az degil.Allah onlara bu firsati vermez Insaallah.

Genel Sivil Havacılık Otoritesi (GACA) tarafından yapılan açıklamaya göre, Suudi Arabistan’ın özel sektöre ait ilk havaalanı 2014 yılında hazır olması bekleniyor.

Yeni havaalanının, Medine'deki Prens Muhammed Bin Abdülaziz Havaalanı’nın yerine yapılacağı ve özel sektöre katkı sağlayacağı bildirildi.

Havalimanı ihalesinin bu yılın Mayıs ayında yapılacağı ve önümüzdeki sene inşasına başlanacağı belirtildi. 2014 yılında uçuşlara açılacak havaalanının, yıllık 8 milyon yolcu kapasiteye sahip özellikte yapılması planlanıyor.

8 Milyar dolara mal olması beklenen havaalanının, uzun vadeli büyük bir planın başlangıcı olacağı ifade edildi.

İLK ÖZEL HAVAALANI İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Degerli arkadasim.Elestirilerinde hakli olabilirsin ama benim olcum kimin ne yaptigi degil.Peygamber S.A.V.Hadisi Serifte diyorki:Muslumanlar bir tek vucuttur.Vucudun herhangi bir yerinde bir agri varsa butun vucut onu hisseder diyor.Benim olcum bu.Senin olcun baska ise sana tavsiyem durumunu tekrar gozden gecir.Evet Araplar bu davaya bizim kadar sahip cikmiyorlar.Demekki onlarin icindede insanliga senin gibi yahudu gozlugunden bakanlar var.Allah islah etsin hepimizi.Ne yapalim.Cehennemde lazim.sahip c

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
filistin i dusundugun kadar ulkeni de dusunuyor musun acaba???..insan olarak uzuluyoruz ama bizim sorunumuza araplar bizim onlarla ilgilendigimiz gibi ilgileniyorlar mi?? hayir...filistin kendi eliyle topragini israil e satmis paralari da ic etmisse suc bizim mi??? yahudilere sovup sayan basbakan amerika da ki en buyuk yahudi kurulusu adl den odul alan ilk basbakan..buna ne diyeceksin peki?? diger arap ulkeler filistin ile ilgilenmezken kraldan fazla kralcilik yapmayin komik duruma dusmeyin..filistin davasinin bizimle hic bir alakasi yok..pkk yi araplar yillardir besliyor hic diyorlar mi yahu bunlar bizim musluman kardeslerimiz niye teroristleri destekliyoruz ?? yoo bilakis ulkemiz aleyhine faaliyetleri desteklemeye devam ediyorlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kesin TAV'larlar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ne yapar eder el atindanda olsa bu iosi bir yahudu sirketi alir saniyorum.Mutlaka bir yolunu bulur alirlar.Nerde parali isler varsa mutlaka Yahudiler aliyorlardir.O kazandiklari para ilede Filistinli Kardeslerimize atmak icin mermi,top,tank ve fuze alirlar.Musluman parasi ile Muslumani oldur.Uyan Muslumanim uyan ve davana sahip cik.gerci icimizdede cok yahudu zihniyetler var ama.Mesela THY yonetimi namazli abdesli diye THY 'in yaptigi hicbir isi at gozlugu takipta goremeyen hala THY depetaklak ditsinde zil calip oynayalim diye bekleyenler az degil.Allah onlara bu firsati vermez Insaallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000